Tölthető az őszi alkotói kiadás frissítő és telepítőkészítő eszköze

Frissült a hivatalos Microsoft eszköz, amellyel egyszerűen beszerezhetjük a Windows 10 legújabb őszi alkotói kiadását (version 1709). A Media Creation Tool segítségével frissíthetjük meglévő Windows telepítésünket az új kiadásra, illetve készíthetünk telepítő médiumokat, valamint ISO képfájlokat is.


Fontos, hogy aki a Media Creation Tool egy régebbi verziójával rendelkezik, annak mindenképpen le kell töltenie ezt az új verziót, mivel csak ez fogja a Windows 10 őszi alkotói kiadását beszerezni. Az eszköz a megszokottak szerint működik, vagyis rögtön az indítása után lépésről lépésre kiválaszthatjuk amit tenni szeretnénk.

Media Creation Tool (Version 1709):
Letöltés


Az eszközzel frissíthető/letölthető rendszerek:
  • Windows 10 S
  • Windows 10 Home
  • Windows 10 Pro
  • Windows 10 Edu (Education)
  • Valamint a felsoroltak N-es (Windows Media Player nélküli) változatai


Az eszköz hivatalos weboldala: Microsoft - A Windows 10 letöltése
Csevegés (eddig 18 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bercike34 1 év
Köszönjük a gyors reagálást, letölthetőséget.
sagi 1 év
Köszi
takogeri 1 év
Köszönjük szépen a gyors publikálást a megjelenésről . Smile
CrepOne 1 év
Nálam már fent van, viszont a patch ami jött, az érdekes. Grin
kepkezelo.com/images/wbwsakdof6mf2lf0xta0.png
WindowsFan 1 év
Köszi gyors publikálását, de én inkább kivárom, míg magától felajánlja az Update! Tongue

Közben nyomtam egy frissítés gombot a 'Windows 10 Csevegő' fórumtémán. Ha esetleg valaki szeretne egy listát az összes Insider buildről, ami megjelent, azt ott meglelheti. Smile Amúgy érdekes, hogy tök ugyanannyi Insider-előzetes jelent meg a Fall Creator's Update-ből, mint a sima Creator's Update-ből, 28 darab szám szerint. Vajon direkt történt ez így? Grin
Mandeza 1 év
Nálam jött automatikusan a frissítés az előbb.
Fel is ment minden szépen de utána megint frissített és ezt dobta fel a végén :
kepkezelo.com/images/7ed1ca7xpej1zqu9ykxs.jpg

Ötlet???
Hanyistok 1 év
Nálam simán felment az MCT-vel,tökéletes,köszönöm. Smile
vampywiz17 1 év
i.imgur.com/S44FviX.png

Nalam mar jon magatol Smile
WindowsFan 1 év
Na, közben nálam is beindult a szekér, MCT nélkül. Grin
i.imgur.com/nNRrwms.png
Karolina 1 év
Ez már vicc!!! Az alkotói frissítést sem tudtam feltelepíteni, most az őszi alkotói frissítésnél is ugyanez a helyzet! Intel HD Graphics 5000 1536 MB kártya van a gépemben és nem találok olyan illesztő programot ami kompatibilis lenne bármelyik utolsó két windows kiadással.
Ha letörlöm a videokártya illesztő driverét akkor fel tudom telepíteni internet kapcsolat nélkül. Ha bekapcsolom a netet a videokártya azonnal frissiteni akarja az illesztő drivert és innentől kezdve a windows behal. Folyamatosan újra akar indulni. A 1607-es kiadásig semmi gond nem volt a videokártyámmal, de az utolsó kettő kiadás nem működik. Ha valakinek lenne ötlete szivesen fogadnám!!!!
Criosphinx 1 év
Csináld azt amit eddig, távolítsd el, újraindítás után internet kapcsolattal azonnal indítsd el ezt a fájlt (ilyen gyorsan nem lép működésbe a WinUpdate)
http://download.microsoft.com/downloa...de.diagcab
indítás után csak simán Tovább gomb aztán "Hide Updates", ki fogja adni a frissíthető eszközillesztőket, pipáld ki amit nem akarsz.
Ezek után már felrakhatsz egy régebbi verziót amivel működik Wink
Karolina 1 év
Köszönöm az ötletet, megcsináltam és nem működik. Sajnos a Win Update gyorsabb!!! Mire kipipáltam volna ahogy írtad, már a frissítés megindult. Onnantól kezdve ahogy írtam a windows elkezd mindig újra indulni. Nem értem hogy a 1607-ig miért nem volt probléma! A vicc hogy a 1 1/2 éves gépem nem lehet frissíteni, (i5, 8gb,256ssd stb) a régi 7 éves gépen vígan megy a windows!!!!! Miért nem ad ki egy ehhez a verzióhoz való illesztőprogit az Intel vagy a Microsoft?
knor1982 1 év
Én a helyedben cd-ről vagy flashdrive-ról indítanám a telepítést, tisztán, legyalulva mindent.
Karolina 1 év
Szia! Úgy csinálom! Letöltött usb telepítő tiszta telepítéssel .
CrepOne 1 év
Szia, telepítés előtt kapcsold ki, hogy a windows magának frissítse a drivereket.

Vezérlőpult->Rendszer-> Rendszervédelem -> Hardver -> Eszköztelepítés beállításai -> Ezt kapcsold ki , majd ezután telepítsd fel a kívánt drivert , így a Windows nem fogja frissítgetni, ha elérhető újabb. Persze ez az összes meglévő driverre igaz, viszont sokszor több kárt csinál mint hasznot, ha magának frissítget, épp ezért érdemes kikapcsolni.
Karolina 1 év
Köszönöm, megpróbálom!
bandi1969 1 év
Thumbs up
Bodjo 11 hó
Én frissitettem a gépet.Öszi alkotóira.Minden rendben ment telepitéskor.Csak most gondol eggyet s újrainditsa magát.Mitöl lehet ez?

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 1

karway

  • 5 Vendég
  • 18 Tagok ma
  • 10 Szülinapos
  • 15,995 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!