Windows 10 - 2017. szeptemberi minőségi összesítők

Tegnap este, vagyis szeptember 25-én új minőségi frissítések bukkantak fel a Windows Update-en több Windows 10 kiadás számára is. Ezek pedig rendszerint, a Microsoft által a hónap második felére ütemezett nem biztonsági jellegű frissítések.


Az új 2017-09 összesítő frissítés (KB4040724) a Windows 10 alkotói kiadása (Version 1703) esetén a rendszer buildszámát 15063.632-re növeli meg. A hivatalos változási lista alapján mindössze két fejlesztés és hibajavítás került be:
  • Megbízhatósági és általános javítások a mobil adatkapcsolatoknál.
  • Javítva egy hiba a Microsoft Edge-ben, amely miatt a KB4038788-as frissítés telepítését követően abban teljesítménybeli problémák léphettek fel, amíg a böngésző újra nem lett indítva.

De ezzel egy időben a korábbi, évfordulós kiadás (Version 1607) is frissült, immáron a 14393.1737-es buildszámra. A KB4038801-es frissítésben fellelhető fejlesztések és javítások a következők:
  • Frissítés a BitLocker.psm1 állományban, így az a jelszavakat már nem naplózza, amennyiben a naplózás be van kapcsolva.
  • Javítva egy hiba a Lock Workstation-ben (munkaállomások zárolása), ahol a munkaállomás nem zárolta magát amikor az okos-kártya eltávolításara került.
  • Javítva egy hiba a hitelesítőadat-kezelőben, amely miatt az üresen hagyott jelszavak összeomlaszthatták annak működését, amikor a jelszó bekérésre került volna.
  • Javítva egy hiba, amely a hozzáférési token nem megfelelően került bezárásra a WMI lekérdezések során.
  • Javítva a hiba, amely miatt a klónozott fájl mérete nem megfelelően került meghatározásra ReFS fájlrendszerben.
  • Javítva a STOP 0x44 hiba a Npfs!NpFsdDirectoryControl-ban.
  • Javítva a 0x1_SysCallNum_71_nt!KiSystemServiceExitPico hiba.

Amennyiben probléma adódna az összegző frissítések letöltésével vagy telepítésével, azok önálló telepítői a Microsoft Update katalógusából beszerezhetők:
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

linux, dobak peter, gidano, SWAT, peternem58

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!