Új Windows 10 őszi alkotói előzetes (Build 16299)

A tegnap esti órákban bejelentésre került a Windows 10 Fall Creators Update Build 16299-es előzetese, ami ismét több hibajavítást kapott. Mint az már ismert, a rendszer október 17-én fog publikusan megjelenni, de a végleges verzió a hétvégéig igen nagy eséllyel elkészül.

Fejlesztések és hibajavítások ebben az előzetesben

  • Javítva a hiba, amely miatt az előzetesek közötti frissítést követen, az "ez a gép"-ben nem jelenhettek meg az optikai meghajtók.
  • Javítva a hiba, amely miatt az Edge összeomolhatott, ha egy weboldalba beágyazott PDF dokumentum tartalmában próbáltunk meg görgetni.
  • Javítva a probléma, amely miatt a tesztelők az újabb előzetesre való frissítéskor a 0x80070005-ös hibába futhattak.
  • Javítva a hiba, amely miatt az automatikus fájlletöltésre figyelmeztető értesítéseken keresztül a letöltés nem volt blokkolható UWP alkalmazások esetén.
  • Javítva a hiba, amely miatt a Windows Defender letöltötte a csak online tárolt fájlokat is (OneDrive), amennyiben azokat kitallóztuk.

Az előzetes már beszerezhető a gyors frissítési beállítások mellet a Windows Insider Program résztvevőinek. Mindeközben a korábbi build 16296-os buildszámú verzió a lassú beállításokat használóknak is elérhetővé vált.

A vízjel és lejárati dátum ezen előzetesnél még mindig jelen van, ami arra utal, hogy továbbra sem ez lesz a végleges befutó. Azonban a hétvégéig nagyon úgy tűnik, hogy le fogják zárni a fejlesztést, így könnyen lehet, hogy a következő hamarosan érkező előzetes már valóban a várva várt összeállítás lesz...

Forrás: Microsoft
Csevegés (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nyitom 3 hó
Kiváncsi lennék, hogy miért nincs szó a windows 10 es mobilokról!
Komplikato 2 hó
Mert nem lesznek. Az jó kérdés, hogy az ARM-os W10 vajon mennyire lesz rá-hackelhető egy bármilyen Snapi 835-836 eszközre, akár telefonra?
Juxtapoz 3 hó
már nagyon várom, hogy megjelenjen az új update, mert érik a windows format, így addig muszáj várnom Grin
Csabi1984 3 hó
Grin Én is akkor szeretném újratelepíteni a gépemet!
El Bandi 3 hó
Ehhez ugye nincs (még) magyar nyelv? Nekem csak angolul települt.
Maszi65 3 hó
Átállítható magyarra teljesen, a nyelvi csomagot ezután letölti és telepíti.
El Bandi 2 hó
A hogyant megoszthatnád... Megjelenik a magyar nyelv opció, de kiírja, hogy a nyelvi csomag nem elérhető, csak a Speech ami 3 MB.
Maszi65 2 hó
Ne haragudj elnéztem a verziószámot. Ha esetleg ez segítene: https://tb.rg-adguard.net/dump.php?p=3&seach=hungarian language&str=25&lang=hu-HU
Maszi65 2 hó
Ne haragudj elnéztem a verziószámot. Ha esetleg ez segítene: https://tb.rg-adguard.net/dump.php?p=3&seach=hungarian language&str=25&lang=hu-HU
A 16296-os buildra felmegy a magyar nyelvi csomag. A fenti link alapján letöltött .cab kiterjesztésű fájlt a PowerShell rendszergazdai futtatásával lehet telepíteni: PS D:\Downloads> dism /online /add-package /packagepath:"D:\Downloads\lp_1e0146d1d67d82842ce89fb4f824625540eee08e.cab"

Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 10.0.16296.0

Image Version: 10.0.16296.0

Processing 1 of 1 - Adding package Microsoft-Windows-Client-LanguagePack-Package~31bf3856ad364e35~amd64~hu-HU~10.0.16296.0
[==========================100.0%==========================]
The operation completed successfully.
Ebben a példában a D:\ a meghajtó illetve a partíció betűjele és a Downloads mappa ahová töltöttem a cabinet fájlt. 16299-es build
frissítése után maradt minden magyar nyelven. Wink
El Bandi 2 hó
Újra frissítettem (de most már nem ISO-ból) a 299-es verzára 288-ról, most magától magyar lett Smile
badamx 2 hó
Reménykedtem hogy a hétvégére már kiszivárog a végleges verzió. Már újra kéne telepíteni a gépet, de úgy tűnik még várni kell pár napot.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

peternem58, zsoky, vgyula12

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!