Windows 10 Version 1709 összesítő frissítés (Build 16299.19)

Tegnap hivatalosan is megérkezett a Windows 10 őszi alkotói kiadása, melyet egy ahhoz megjelenő összesítő frissítés kiadása is kísért. Ez utóbbi pedig nem csak hibajavításokat, hanem biztonsági javításokat is magával hozott.


Így a KB4043961-es néven kibocsájtásra kerülő összesítővel a rendszer foltozások nélküli 16299.15-ös buildszáma 16299.19-re változott. A Microsoft ismertette a végrehajtott módosításokat és biztonsági javításokat, melyek a következők:
  • Javítva a hiba, amely miatt egyes eltávolított alkalmazások kijelentkezés, újraindítás és bekapcsolást követően maguktól újratelepülhettek.
  • Javítva a hiba, amely miatt a lokalizált gépeken a JET adatbázis hibajelentője nem működött. Csak az angol hibaüzenetek kerültek továbbításra.
  • Biztonsági hibajavítások a következőkben: Microsoft Windows kereső komponense, Windows kernel-mode illesztők, Microsoft grafikus komponense, Internet Explorer, Windows kernel, Microsoft Edge, Windows autentikáció, Windows TPM, Device Guard, Windows vezeték-nélküli hálózatok, Windows tárterület és fájlrendszer, Microsoft Windows DNS, Microsoft Scripting Engine, Windows Server, Windows Linux-alrendszer, Microsoft JET Database Engine és Windows SMB Server.

Ugyanezen javítást egyébként pár nappal korábban a Windows Insider program tagjai már megkapták, ebben az esetben számukra nincs is teendő. Ugyanakkor aki már az őszi alkotói kiadáson van és még nem frissített erre, az mindenképpen tegye meg, mivel ez biztonsági javítás is, ami nem mellesleg egy igen súlyos WPA2 sebezhetőséget is javít (erről hamarosan).

Forrás: Microsoft
Hozzászólások megtekintése (eddig 7 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Stone · 3 év
Már frissített, szuper.
g0302 · 3 év

Idézet

Már frissített, szuper.

Gondolom,hogy a "szuper" jelzőt azért kapta,mert frissített. Ugyanis így kb.20 nap után egyre jobban az az érzésem,hogy valami nincs rendben ezzel a 1709-el.
A mostani böngésző,Kiegészítők letöltése hibák stb. amik eddig még álmomban sem jelentek meg,a 1709-s verzió óta vannak.
dolfi · 3 év
Valami hibát mindig találnak, vagy valami újat próbálgatnak, de hála Korinak, összerakja egybe egy integrált verzióba és ha újra kell telepíteni, akkor nem kell a hálózati letöltéssel vesződni. Egyébként pedig a felsorolt hibákból én nem tapasztaltam semmit, a 15-ös verzió nálam jól működött.
Tomcat12 · 3 év
Nálam a frissítés óta nem lehet rendes leállítás csinálni! :-( Ha le szeretném állítani a gépet elindul a leállítás, mintha minden rendben lenne, de amikor a gépnek kellene leállni újraindul a windows! :-( Csak a a SHIFT + Leáálítás-ra kapcsol ki a masina! :-(
Csicso82 · 3 év
Megemlíteném, hogy a WINDOWS ÉLMÉNYINYEX (ami a win 8 óta közvetlen nem érhető el de épp itt írtak róla és azóta szoktam figyelni a rendszergazdaként futtatot parancssorban begépeljük hogy: WINSAT FORMAL és akkor kb. 1 perc alatt lefut és után a c:\windows\performance\winsat\datastore-on belül elérhető és pl. edge böngészővel megnyitható) jobb eredményeket mutat mint a korábbi RS2-vel, amúgy ez a telepítéstől számított 1 hét múlva - szinte percre pontosan - lefut magától is és utána ugyanúgy megtalálható az említett útvonal végén)
Bodjo · 3 év
Nálam fogja magát és egyszerüen újraindul,de különben jobb lett.Már párszor újrainditotta magát.
Juxtapoz · 3 év
valóban újratelepült pár cucc mindig Sad
remélem már jó lesz

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 246 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!