Windows 10 Redstone 4 - Build 17040 előzetes változásai

A múlthét másik felében ismét új Windows 10 Redstone 4-es előzetes landolt a Windows Insider program tesztelőinek, szokásos módon a gyors beállítások mellett. Az új build 17040-ben mindössze csak pár apró fellelhető módosítás található.

Újdonságok

SDR tartalmak világosságának módosítása HDR módban: Amennyiben HDR képes kijelzővel rendelkezünk és a rendszerben is aktív a HDR mód, mostantól lehetőség van a nem HDR, vagy SDR tartalmak világosságának külön állítására.

Új kurzor, mutatóeszköz és érintés pont a könnyű kezelésben: A gépház korábban átszervezett Könnyű kezelés pontja egy újabb kategóriával bővült "Cursor, pointer, and touch feedback" néven. Itt egy helyen megtalálható például az egérmutató méretére és színére, valamint az érintésre vonatkozó beállítások.


Érintőbillentyűzet fejlesztések: Most már a nagy méretű érintőbillentyűzet kiosztás is támogatja a Word Flow-t, mely eddig csak a kis méretűben volt elérhető.


Továbbá a szabadkézi beviteli panel is kapott két új gesztust, mellyel a beírt szavak egyszerűbben szétválaszthatók, vagy összevonhatók, illetve a beírt szöveg is jóváhagyható már, amivel a beviteli panelről az eddig leírtak eltüntethetők.

Ismert hibák

  • Amennyiben nem működik megfelelően a Mail, Cortana, a Narrátor, vagy pár funkció hiányzik, mint a Windows Media Player, érdemes ezt a bejegyzést megtekinteni.
  • Az olyan VPN kapcsolatokhoz, melyek felugró ablakot használnak a hitelesítéséhez, meghiúsulhat a kapcsolódás.
  • Néhány Cortana értesítés nem jelenhet meg. Ez alól az emlékeztetők kivételt képeznek.
  • Az "Ez a gép" tulajdonságai nem megnyithatóak és más paranccsal sem érhetőek el.
  • Azok a tesztelők akik valamilyen harmadik féltől származó védelmi szoftvert és a OneDrive - Igény szerinti fájlok funkcióját használják, hibaüzenetbe futhatnak a OneDrive-nál.
  • Távoli kapcsolat esetén, az alkalmazás végrehajtás nem működhet, amennyiben 32 bites alkalmazást 64 bites rendszeren próbálunk meg futtatni. A 64 bites alkalmazások 64 bites rendszereken megfelelően működnek ilyenkor is.

Forrás: Microsoft
Csevegés (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
spellforce 11 hó
Megjelent az újabb.............................

17046.1000.171118-1403.RS_PRERELEASE_CLIENTCOMBINED_UUP_X64FRE_EN-US
DrFantastiK 11 hó
Na, nem szakadtak meg az erolkodesbe, Latszik ! . . alig van emlitesre melto aprosag. . .

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 312 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 15,995 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!