Windows 10 - Tavaszi alkotói frissítés lesz a Redstone 4?

A Windows 10 frissítésnevekből eddig akadt elég sokféle, az első frissítés az őszi, a második az évfordulós, a harmadik az alkotói, a negyedik pedig a még éppen aktuális őszi alkotói nevet kapta. A hamarosan érkező frissítés pedig a jelek szerint, a tavaszi alkotói frissítés (Spring Creators Update) elnevezést viseli majd.


Legalábbis erre utalt egy a tesztelőknek elérhető Windows Feedback Hub-ban közzétett bejegyzés, ahol a Microsoft ezt a nevet használta. Időközben a név eltűnt a bejegyzésből, azonban akkorra a Twitterre már rég kikerült az információ.

Tehát, úgy tűnik ez a sorban már a harmadik alkotói frissítés nevet viselő Windows 10 lehet, ami azért valljuk be, a legtöbb általános felhasználót nagy valószínűséggel alaposan összezavarhatja. Nem véletlenül szintén Twitteren, több felhasználó elkezdett viccelődni a további lehetséges folytatásokon.

Akárhogy is lesz, a Windows 10 következő frissítése, a "Redstone 4", vagy alternatív nevén "Version 1803", várhatóan valamikor márciusban elkészül majd. Az első nyilvános megjelenésére Windows Update-en, pedig április első felében számíthatunk.
Csevegés (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
WindowsFan · 1 év
Már volt egy Spring Creators Update tavaly! (Jó, nem így hívták, de akkor is.)

Ha már mindenképpen ragaszkodni szeretnének az évszakos elnevezéshez, szerintem a 'Spring 2018 Creators Update' név sokkal jobb és kevésbé összezavaró lenne.
Csicso82 · 1 év
Ez lenne a legjobb, ebből tudja az ember hogy melyik évben és melyik évszakban adták ki eddig 3 évente 1 oprendszer jött ki most meg 6. Az csak egy 5 éves ciklust nézve is 10 oprendszer.
Driver · 1 év
Én a "2 Fall 2 Creators Update"-re szavazok, persze majd csak a következő kiadásnál. Grin

Viccen félre téve szerintem simán csak az eddig is jelen lévő verziós megoldást kellene használniuk, mert a 1803-ban minden infó benne van. Vagy a még nagyobb egyszerűség kedvéért csak nevezzék Windows 10.5-nek, vagy Windows 10 Update 5-nek.
WindowsFan · 1 év
@Driver: Vagy akkor már Windows 10 SP5. Smile Tulajdonképpen ezek az Update-ek, amiket félévente kapunk, a régi Service Pack-es frissítési rendszer modern változatai, csak most sűrűbben jönnek, mint anno. (Kivéve a Windows NT 4.0-át, amihez 7 darab Service Pack jött ki az élettartalma során; kb. félévente jöttek ki az újabb verziók, legutoljára az SP6a 1999 novemberében, azután fél évvel meg megjelent a Windows 2000.)
makossuti · 1 év
"Alkotói frissítés". Egy rakás bugos kódhalmazra ilyen jelzőt rárakni?

Mi abban az alkotás, hogy átteszünk két pixelt innen oda, bevezetünk pár új lekopaszított appot amit a kutya se használ (nincs értelme a létének), a régi programokat meg kidobjuk mert azokat már úgy is több mint 2 milliárdan használták, és "úgy se volt jó mert bevált" ?

Buli ez az MS. Bealkotnak. Rendesen!
MorNeoIT · 1 év
Nem lenne jobb a Linux-ot követni? Elhagyni a 10-est, és évhó-t írni: Windows 18.03 Smile
Tutti Georg · 1 év
Sziasztok!

Nem értem én sem miért ilyen sürgős a verziók váltása. Nem igazán hasznos dolgokat tesznek bele, illetve mi nem használhatjuk csak bizonyos nyelvterületeken. Szerintem úgy kellene mint az officét hogy lenne egy stabil jól frissíthető váz, és mi felhasználók döntenénk el hogy mit akarunk telepíteni. Nem egy felfújt bughalmazt.
makossuti · 13 hó
" felhasználók döntenénk el hogy mit akarunk telepíteni."

Amit írtál azt már úgy hívják (például), hogy Arch Linux.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Arch_Linux

Microsoft termék nem felhasználóbarát, inkább kapitalista=pénz=korrupt barát.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

zsipu2001, nagyrobe, Nagyimi

  • 14 Vendég
  • 185 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!