Windows 10 - Új összesítő frissítés (16299.251)

Mához egy hétre érkeznek majd a megszokott javító keddi frissítések, mindennek ellenére tegnap kiadásra került egy soron kívüli javítás. A még februári (2018-02) címezéssel rendelkező összesítő, csak a Windows 10 őszi alkotói kiadásához érkezett meg.

A KB4090913-as megnevezésű frissítés, így tehát nem is biztonsági jellegű, annak telepítésével a rendszer buildszáma 16299.251-re változik meg. Maga az összesítő pedig csak egyetlen változást tartalmaz:
  • Javítva egy hiba, amely miatt néhány USB eszköz és beépített periféria, mint laptop webkamera, billentyűzet vagy egér nem működhetett. Ez akkor fordulhatott elő, amikor a Windows Update ezen eszközök esetén a frissített illesztőket nem megfelelően telepítette, és a rendszer a legközelebbi automatikus karbantartáskor eltávolította a korábbinak vélt, valójában éppen aktív illesztőprogramokat.
  • Frissítés (2018.03.08): Javításra került egy további hiba is a frissítésben, amely miatt korábban az "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" hibával a rendszer nem indulhatott el.

A frissítés a megszokott módon, a Gépház → Frissítés és biztonság → Windows Update lapján telepíthető. Amennyiben probléma adódna az Update-en keresztüli telepítéssel, a cikkben lévő KB számra kattintva, a frissítés az önálló csomag segítségével is telepíthető.

Forrás: Microsoft
Csevegés (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
taktoa 9 hó
Üdvözlet!

Okozott valakinek problémát a fent említett frissítés, mert olvastam, hogy amit javítania kellene éppen azokon túl okoz ujabbakat?

taktoa
Driver 9 hó
Én csak az INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hibáról olvastam, viszont furcsa módon ez mostanra belekerült a frissítés változási listájába, mint javított.
alonzo 9 hó
-nem települ úgy mint az előző sem.........
Zoli32 9 hó
alonzo! Szerintem használj másik virusírtót,ami kompatibilis a Spectre javítással,amíg nem ilyet használsz addig nem fog felmenni egy frissités sem. Pl: Avast,360TS/TSE.
dlaczko 9 hó
Egyaltalan minek virusirto 2018-ban? Defender meg heti-ketheti malwrebytes scan es csokolom. Windows 10 ota kizarolag defender-t hasznalok (elotte minden szart kiprobaltam) es egyetlen virussal sem talalkoztam.


Ui: Persze ehhez az is hozzatartozik, hogy uBlock Origin minden bongeszoben ott figyel
alonzo 9 hó
Csak Defender van fenn és úgysem telepűl.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

FuryXX

  • 10 Vendég
  • 204 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!