Tavaszi alkotói frissítés néven jön az új Windows 10 kiadás

Már egy hónapja is voltak arról híresztelések, hogy a hamarosan érkező, eddig "Redstone 4" kódnéven fejlesztett Windows 10 kiadás nagy valószínűséggel a tavaszi alkotói frissítés nevet fogja kapni. Nem túl meglepő módon ez így is fog történni.


Derült ki mindez a Windows 10 Redstone 5 előzetesében lévő PowerShell-ből, ami már tartalmaz egy "Spring Creators Update" néven beazonosítható rendszert, magyarra ez Tavaszi alkotói frissítés/kiadásként fordítható. A Gépház → Rendszer → Névjegy részbe pedig a 1803-as verziószám fog bekerülni, amely megszokott módon az elkészülési/kiadási év-hónap dátumot tartalmazza.

A Tavasz alkotói frissítés fejlesztése jelenleg ennek tükrében meglehetősen előrehaladott állapotban is van, a cikk írásakor éppen aktuális Build 17115 már nem tartalmaz ismert hibákat. Nem mellékesen már közel egy hónapja a rendszer funkciók tekintetében késznek számít, nem véletlen, hogy a Microsoft belevágott a következő, Redstone 5 kódnéven fejlesztett Windows 10 rendszer előzeteseinek közzétételébe, a Windows Insider programban.

A végleges verzió a hónap végéig így tehát biztosan el fog készülni, s bár hivatalos bejelentés a megjelenést illetően még nem történt, valamikor áprilisban, nagy valószínűséggel annak második keddjén, már publikusan is megjelenthet majd a Tavaszi alkotói kiadás. Addig természetesen várható még pár újabb előzetes, illetve egy megszokott összefoglalót is közzé fogunk tenni, a bekerült újdonságokról.
Csevegés (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DarkZer0 9 hó
Ahogy vártuk, nincs ezen semmi meglepő...
Juxtapoz 9 hó
jöjjön csak.. várjuk

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

bojkovska

  • 4 Vendég
  • 207 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!