Elkészült a Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése

Befejeződött a Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítésének (Version 1803, kódnevén: Redstone 4) fejlesztése. A Windows Central legfrissebb forrásai alapján még a múlthét folyamán megválasztásra és aláírásra került az RTM, azaz gyártásra kész verzió, amelynek pontos buildszáma 17133 lett.

Jelen pillanatban ez még nem elérhető, de az elkövetkezendő napokban, vagy akár már ma kiküldésre kerülhet a Windows Insider gyors, "Skip ahead" mentes beállításai mellett. De értelemszerűen rövidesen a lassú és Release Preview tesztelési gyűrűkre is meg fog érkezni, vagyis lényegében minden Insider megkapja, aki nem a Redstone 5-ös előzetesen/beállításokon van.

Ami a publikus kiadást illeti, a kiadásfrissítés a következő javító keddtől, vagyis április 10-étől válhat majd először elérhetővé. Vélhetően ugyanekkor, vagy valamivel azelőtt, a rendszerhez érkezni fog legalább egy nulladik napi összesítő javítás is. Ugyanakkor mint eddig, a Tavaszi Alkotói Frissítés is több hullámban kerül majd kiadásra a Windows Update-re, ami azt jelenti, hogy nem fogja mindenki azonnal aznap megkapni, - egyes esetekben akár hónapokat is csúszhat a kibocsájtás.

Aki tehát nem akar várni, az már jóval előbb beszerezheti majd a Tavaszi Alkotói Frissítést, akár rajtunk keresztül is, illetve a hivatalos telepítő készítő eszköz (Media Creaton Tool) is vélhetően meg fog érkezni az elkövetkezendő hetekben. Mi mindezekről igyekszünk beszámolni, illetve hamarosan összefoglaljuk a Tavaszi Alkotói Frissítés újdonságait egyetlen cikkben.
Csevegés (eddig 7 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
POKA · 12 hó
Köszi a cikkeket,mindig szeretem olvasni Smile
Csabi1984 · 12 hó
Nyám nyám Grin
djbundy · 12 hó
Jön már! Smile Windows 10 Insider Preview 17133.1 (rs4_release)
Csicso82 · 12 hó
Ha lesz letölthető x64 HUN ISO már szedem is.
Fernandohu · 12 hó
Köszönjük szépen! Várjuk x64 HUN ISO-t!
darkzeus · 12 hó
Az ilyen Design komoly helyeken biztos jól mutat... 7 éves gyerekek játszóterén.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

donci4, rajmond87, Valentin50, HOHI
  • 7 Vendég
  • 116 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!