Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítés (Version 1803) magyar ISO telepítők

Megjelent a Windows Insiderek számára a Windows 10 Tavaszi Alkotói kiadásának 17133 buildszámú "előzetese", amelyről már ismert, hogy az a verzió, amely április 10-én publikusan is elérhetővé fog válni. De igazából ezt nem kell megvárni, hiszen az Insider megjelenéssel, már a Microsoft szervereire is felkerültek a telepítők összeállításhoz szükséges állományok.


Így ahogy már a korábbi kiadásoknál, úgy jelen esetben is azokat felhasználva, WZor segítségével a magyar nyelvű telepítő ISO képfájlokat is elkészítettük. A műveletet ezen oldal segítségével bárki megismételheti maga is. A telepítők tiszta telepítés mellett akár frissítésre is használhatók, ha Windowson belül futtatjuk azt.

Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítés ISO (3,94 & 2,83 GB):
64 bit 32 bit
Az új információk tekintetében ideiglenesen (vagy véglegesen)
szüneteltetjük a telepítők elérhetőségét.


A Tavaszi Alkotói Frissítés (Version 1803) esetében annyi változás történt, hogy a képfájlok már csak a Home és Pro, valamint azok N-es (Media Player nélküli) kiadását tartalmazzák, vagyis a Windows 10 S már nem része, hiszen mint önálló kiadás megszűnt, illetve az Education is kikerült belőle. Ugyanakkor tiszta telepítést követően, akár Education, vagy akár Enterprise kulcsot megadva lehetséges az azonnali kiadásváltás.

A Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése bár elkészült, de új összesítő frissítésekkel folyamatosan tovább fogják javítani a rendszer stabilitását. Az április 10-ei megjelenéskor, vagy valamivel azelőtt is biztosan érkezni fog még egy ilyen összesítő frissítés, valamint több beépített alkalmazás is frissülni fog addig.
Csevegés (eddig 96 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lali · 12 hó
Igen telepítheted, nekem is már az futt éles rendszerként, Insiderről leválasztva..
Ricsi99 · 12 hó
Az imént végzett az angol ISO-ból való telepítéssel. Nem szöszölök a magyarítással,így felhúzom újra,immáron ezt. Grin Smile
djbundy · 12 hó
detto Smile
Driver · 12 hó
Ez már saját döntés, várhatsz is, meg nem is, ha úgy tartja kedved. Grin

Idézet

Ez mit jelentene: "clientcombined"

Kissé nyers magyar fordításban azt, hogy kombinált (vagyis több) kliens kiadást tartalmaz, ami jelen esetben a Home-ra és a Pro-ra utal.
MagneCard · 12 hó
@Driver Köszöntem
CrepOne · 12 hó
Egyik gépen próbáltam isobol közvetlen frissíteni. Win10 logónál befagyott, majd visszaállt az előző verzióra ezzel a hibával.: 0xC1900101 – 0x40017

Illesztőprogram hiba azt írja..de fogalmam sincs, hogy mi. Van pár..

Így kissé szkeptikus vagyok a tiszta telepítéssel kapcsolatban.. inkább várok.
DarkZer0 · 12 hó
Köszönöm,már töltöm is.
Zoli33 · 12 hó
Hát eddig,ilyen rövid használat után azt mondhatom hogy nagyon pozitivan csalódtam az RS4ben Smile Már a telepítő végi jobb tesztreszabhatóság is tetszett. Sokkal gyorsabb reakcióideje van az egész rendszernek,programokat gyorsabban telepíti,böngészésnél eltünt nálam az az akadozás ami volt Operában,nem tölt annyit mint az RS3 tette. Szerintem nyugodtan felteheti aki akarja Smile
Greg28 · 12 hó
Mikor tudom letölteni frissítésként vagy Media Creation toolal?
tothjani · 12 hó
Na ha már a locsolkodás úgysem divat így lesz mivel szórakozni.
Azta, milyen gyors a Google Drive, az X64-es verzióhoz nem kellett 2 perc. Shock
Csabi1984 · 12 hó
Kíváncsian várom a nem insider felhasználók visszajelzéseit. Amúgy én is tapasztaltam ahogy haladunk az RS verziókkal valahogy gyorsabbak lesznek R2 gyorsabb volt mint az RS1, Rs3 mint az Rs2... (RS4-et még nem raktam fel)
Zoli33 · 12 hó
Na egy bugot találtam azt hiszem,vagy nem tudom ez direkt lehet-e így(mivel még ugye hivatalosan meg se jelent),de a net keretrendszer 3.5öt nem engedi feltenni a Programok és Szolgáltatásoknál. Hibakódot ír egyből ahogy töltené le. Másnál is így van?
djbundy · 12 hó
nekem se engedte Sad
Zoli33 · 12 hó
Hát ennyi baj legyen Smile Ezért biztos nem rakom vissza RS3at Smile Akár az is lehet hogy MS-nél van valami gubanc. Úgy rémlik amúgy hogy RS3nál is ezt csinálta a Net Keretrendszer,de nem biztos hogy jól emlékszek.
Lali · 12 hó
Jól mondod eddig akármilyen friss win-t kaptunk kézhez a net keretrendszer mindig problémás volt az első összegzőig.
Zoli33 · 12 hó
Akkor ha jól sejtem,kb a következő összegzővel javítják is ezt a bugot,vagy a hivatalos megjelenésre? Smile Mert akkor nem mókolok ezzel a DISM-es parancssal ha nem muszáj.
Csicso82 · 12 hó
RS3 nál ez az egyik első amit a telepítés után megcsinálok: programok és szolgáltatásokon belül bekapcsolom a .NET 3.5-öt és simán lefut.
jancsi72 · 12 hó
1. parancssor rendszergazdaként
2. telepítő iso-t csatlakoztatni
3. DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
4. a Source:d "d" helyére a csatlakoztatott iso betűjelét kel írni pl. e vagy f nekem pl. k
Csicso82 · 12 hó
+1 de amit lentebb írtak megoldotta. Azért ez egy bosszantó bug. Van egy APC UPS-em annak a vezérlőszoftveréhez kell a .NET 3.5
szistvan1 · 12 hó
Köszönöm a lhetöséget tiszta telepítéssel tettem fel gyengéb gépre tökélessen települt gondnélkül elsöre.Thumbs up
CrepOne · 12 hó
Nos. Csak felraktam, az újraindítgatások között észrevettem, hogy néha megáll a win10 logonál, tehát befagy. A kis karika alatta. Ismételt újraindítás megoldja általában. Ez másnál is ilyen? Mit lehet ezzel kezdeni?
Horogh · 12 hó
Köszönöm a lehetőséget tiszta telepítéssel tettem fel.
Windows 10 pro 64b
Percek alatt fenn volt és hibátlanul. Telepítés után a gép nagyon gyors, mint eddig.
Bekapcsolás után 8mp és használható minden.
Már nagyon vártam, köszi, még egyszer
i5 procci – 16gb 2600 MHz DDR4 ram
JDboy · 12 hó
Hová tűnt az Otthoni csoport ? ÁÁÁÁÁJJJJJ!!!!!
Csicso82 · 12 hó
Világvége, mi lesz velünk nélküle?
JDboy · 12 hó
Látom viccesnek tartod! Nekem 5 gép van az Otthoni csoportban úgyhogy számomra nem az.
Csicso82 · 12 hó
Bocs. Mivel akarják kiváltani milyen megoldással?
JDboy · 12 hó
Az az érdekes hogy a mappára kattintva a Hozzáférés megadása még ott van. Így még eléggé sejtelmes a dolog. Mindegy egyenlőre visszatettem a 1709-et.
MagneCard · 12 hó
Az otthoni csoport már nem része a Windowsnak. Kiszedték belőle. Helyette ott van a OneDrive-os megosztások/szinkronizálás és a near share fájlok megosztására. Ha esetleg a nyomtató megosztást siratod akkor azt a Gépház->Eszközök->Nyomtatók és szkennerek-nél ki választod megosztani kívánt eszközt, majd Kezelés->Nyomtató tulajdonságai és ott lesz a megosztás a második fülön.
JDboy · 12 hó
Nem a nyomtatók érdekelnek, ha nem a fájlmegosztás. Mi a francér kell ezt megszüntetni?! A 1709-ből kivették a képernyő beállításokból a részletes egyéni méretezést. Mi lesz a következő a Fájlkezelő?! Angry
MagneCard · 12 hó
Ez egy jó kérdés! Az Micro szerint elavult technológia, sokan kritizálták, biztonsági problémák meg egyebek. Fájl megosztásra ott van a OneDrive, ami egy fokkal kényelmesebb csak bekel jelentkezni a MS fiókkal plusz megadhatod mely gépre szinkronizáljon, másokkal is könnyeb a megosztás.
Driver · 12 hó
Munkacsoporttal lényegében teljesen ugyan ezt meg lehet oldani (csak szerintem jobban). Részben ezért és a felhő tárhelyes megoldások miatt menesztették.
weaver · 12 hó
A PDF et lát a windows akkor vilog minden ,ezzel lehet valamit kezdeni?megoldás valaki?
alonzo · 12 hó
Persze lehet! megvárod a végleges kiadást,ne légy mohó béta verzióval játszadozol.
Criosphinx · 12 hó
Én még nem tetttem fel de nálam is ez van egy ideje 1709 -esen, akárhányszor megnyitom a total commandert az összes asztal és tálcaikon eltűnik egy pillanatra aztán megjelenik, iszonyat gagyi(bugos) az asztal és tálca kezelése a Windows 10 -nek, mindig van valami baja, van mikor kihúzok pl 3 fájlt az asztalra 1 pontra ahol semmi nincs, erre beb@ssza a parancsikonok és fájlok közé de olyan ostobán hogy nálam bal alsó sarokban van a kuka és az meg felugrik a képernyő tetejére stb Grin
dlaczko · 12 hó
Te nem valami ganyolt windows 10-et hasznalsz, amin 52 "booster" program fut? A megjelenes ota hasznalom a Windows 10-et es sosem talalkoztam ilyennel
weaver · 12 hó
nem ezt a vindowst raktam fel ugyan az ugrálnak az ikonok ha pdf et lát a win.
MagneCard · 12 hó
OK: A asztal szinkronizálva van a OneDrive-val, kihúzod majd elmozdítod közben már elkezdte szinkronizálni, de még az elmozdítás előtti állapotát, majd te a szinkronizált állapotot látod majd. E-miatt tűnik úgy, hogy ugrál az asztalon a fájlok vagy a kuka.
Megoldás:
Vegyétek ki az asztal mappa szinkronizációját a OneDrive-beállításai közöl (ha nincs rá szükséged), akkor nem fognak ugrálni az ikonok/fájlok.
Criosphinx · 12 hó
Nálam eleve le van választa is a gép a onedrive-ról, ráadásul nem is fut soha, és mégis villognak az ikonok ahogy azt fentebb írtam.
weaver · 11 hó
legyél szives részletesebb leirás adni ,mert mindent megprobáltam de nem megy a dolog villog minden Grin köszönöm
weaver · 11 hó
legyél szives részletesebb leirás adni ,mert mindent megprobáltam de nem megy a dolog villog minden Grin köszönöm MagneCard
Csabi1984 · 12 hó
Annak idején én is tapasztaltam,hogy az ikonok ugráltak (mármint nem a helyükön) hanem mintha tizedmásodpercek alatt eltűnne majd visszajönne.

Megmondom Őszintén feltenném csak féllek,hogy valami bug lesz még benne Grin
Zoli33 · 12 hó
Hol látsz itt Béta verziót? Smile nem értem az embereket sokszor
opus25 · 12 hó
Én alapból imádom a win 10 szinte mindegyik verzióját, de várok legalább az őszi frissítésig, ebben sok minden sajna nincs ami megmozgatna, hogy a havi fosabbnál fosabb frissítésekkel szenvedjek, inkább maradok egyelőre a win 7-nél....ha jól sejtem a nagy Fluent áttetszőség is kimerül annál a kékes hülyeségnél a Gépháznál, és slussz-passz?
tothjani · 12 hó
Persze hogy nincs semmi új benne csak a Microsoftnál a mérnököknek muszáj kiadni valamit mert különben feltűnne hogy nem dolgoznak.
De azt nem értem miért kell a Havi frissítéssekkel szenvedni amikor kb: 10 perc alatt megcsinálja magától, pedig az én gépem már van vagy 6 éves. Shock
CrepOne · 12 hó
A Fluent az egy teljesen más dolog. https://www.youtube.com/watch?v=NQAncprHpQ8
dlaczko · 12 hó
Hanyszor fogod meg leirni, hogy te windows 7-et hasznalsz? Nagyjabol minden jelentosebb Windows 10-es hirnel leirod. Pont annyi embert erdekel, mint az, hogy makussuti-nek a linux-ra all fel.
opus25 · 12 hó
A frissítések, ha nálad 10 perc alatt megcsinálja, csak gratulálni tudok hozzá, főleg azoknál, amelyeknél nem is települ, és újra, és újra próbálkozik, majd ha sikerül is tele van hibákkal, szóval nekem ebből lett elegem, tény, gyorsabb a win 10, mint a 7, de ennyi bénázással szerintem kukás is egyben...az appjai semmit sem érnek, a nagy ígértek halmaza csak sajna, pedig tényleg jó lenne belőle egy valóban biztonságos, és működőképes, az elképzelés jó, de a kivitelezés?
CrepOne · 12 hó
Ha nincs SSD-d akkor szerezz be egyet. HDD-n manapság már oprendszert futtatni eléggé döcögős, sőt.. eléggé le is fogja a rendszert. De valóban max 10p max egy frissítés. A legutóbbi nálam még ennyi sem volt.
M107 · 12 hó
A trim parancs támogatva de minden egyes újraindítás során újra kell regisztrálni mert nem működik
Ragathol · 12 hó
Cseréld le az alaplapod sata vezérlőjének a drájverét manuálisan, a windows -s nem jó. Nekem is gond volt a trim, de 2 perc alatt letudtam.
katt · 12 hó
Hát ez, a sugalmazás ellenére, tutira nem a megjelenő verzió! Bemegyek az adatküldés letiltásába, aztán pirosan kiírja, hogy "az insider program kezeli"!
Csabi1984 · 12 hó
Szia ezt a funkciót hol találni?
CrepOne · 12 hó
Üdv. Gépház -Adatvédelem- Diagnosztika.
Driver · 12 hó
Mivel az a beállítás az Insider Programra vonatkozik és csak ott van értelme. Eddig bár ez valóban nem így volt, tehát lehetett nem Insider fiók mellet is változtatni azon beállítást, csak igazából semmi értelme nem volt, mivel csak az Insider Programban kér felugró visszajelzéseket a Windows. Most viszont megcsinálták, hogy csak akkor lehessen állítani, amennyiben Insider vagy, ezért is írja, hogy az kezeli a beállításokat. A build 17133 az RTM, ehhez most már kétség sem férhet...
Deadman · 12 hó
Ne haragudj de Nekem meg az az érzésem, hogy nem. Idáig 23 Giga adatvesztésem van ez az Iso feltétele miatt. Plusz az Onenote bejegyzéseimnek is annyi.Lejjebb ecsetelem a hibákat ( amelyek természetesen egyediek ) de akkor is. Amíg a Windows Update röl frissítettem nem volt gond, max annyi hogy a jelszavakat elfelejtette rendszeresen, de azt ugye könnyen kezeltem .Most volt az első alkalom, hogy nem a WU ról telepítettem.
Úgyhogy most már egy tapasztalattal gazdagabban ezt is tudom, hogy várni kell a hivatalos WU megjelenésig , mert aza tuti.
Ez meg még egy valszeg Wzor által insider buildból összegányolt valami.Mert naygon úgy néz ki.
Sato · 12 hó
tiszta telepítést követően, akár Education, vagy akár Enterprise kulcsot megadva lehetséges az azonnali kiadásváltás.
Még nem töltöttem le, ezért előtte lenne egy kérdésem. Hogy lehet tiszta telepítéssel Enterprise-t feltenni, ha ebben az iso-ban nincs benne?
ati · 12 hó
win 10 rs4 idöjárás térképek nem el érhetök van valami ötlet elöre is köszönöm
Csabi1984 · 12 hó
Felraktam a RS4-et eddig semmi hiba nem jött elő Smile Egyelőre még kevesebb helyet is foglal mint az Rs3 bár gondolom erre van magyarázat Smile
nathan11 · 12 hó
Köszönöm a kipróbálás lehetőségét Smile

Nálam a mikrofont "nem látja", gondolom még nincs megfelelő driver hozzá.
.net 3.5 keretrendszert sem tudja letölteni, telepíteni.
Deadman · 12 hó
Nos feltettem , és újra előjön asz a probléma amire nem nagyon tudok magyarázatot. Úgyhogy érdeklődnék, hogy más is járt már úgy, hogy tiszta telepítés után , aktiválás és ellenőrzés megejtése után a szinkronizált jelszavai egyszerűen eltűntek ?
Most már nem elsőre teszi ezt főként akkor amikor lép egyet a build. Tehát RS1,2,3 és most a 4 után is ez történik. Ha szimplán csak újra húzom a frissen telepített rendszert akkor megmarad. De build váltásnál rendszeresen előjön ez a dolog. Tudja valaki, hogy miért ? Van kee passom szóval nagy gond nincs csak kellemetlen a dolog.
Maga a telepítés SSD-re 15 perc alatt meg volt.Pikk pakk az egész.Mondjuk van hiba a frissítéseknél az OneDrive lassan 180 perce próbál szinkronizálni 49 Mbyte adatot Shock
Nem tudom milyen alkotói dolgok kerültek bele, mert azon kívül, hogy megint átszabták a gépház külalakját és még több beálíltási lehetőség került bele, most ezzel csak gondjaim vannak. az RS 3 sokkal de sokkal gördülékenyebben állt be.
Deadman · 12 hó
Nos akkor sorolom tovább. OneDrive gyakorlatilag "meghülyült" nem szinkronizált semmit eltűnt a start menüből az ikon. Újra kellett telepíteni, mert az összes szinkronizált fájlomat eltüntette még az OneDrive webhelyről is. Valamiért a kukába landolt az egész. Onnan már ilyen előzmények után már nem merem visszaállítani. Törlöm a kukából a francba
Még jó hogy van backupom, egy külső vinyón. Most mindent tölthetek fel oda is. nem sok az a 23 giga adat.
Nem tudom, hogy ezt az Isot ki b@szta el de ez az RS4 ahogy telik az idő úgy érzem, hogy egy rakat f.....s

Most nem tudom mit csináljak rakjam vissza a teljesen jól müködő RS 3-at és várjam meg a hivatalos RS 4-et vagy próbálkozzak idő előtt ezzel a szutyokkal újra

Most már úgy is mindegy el lett b@szva a napom Smile Jelszavaimat eltüntette hiába a szinkronizálás az OneDrive-ot tönkreb@szta Még ha április 1 lenne akkor még nevetnék is.
Driver · 12 hó
Talán sovány vigasz ha azt mondom, hogy én nem tapasztaltam ilyen problémát, pedig nekem közel 6 GB adatom van OneDrive-on. Maximum annyi gondom volt vele, hogy az Igény szerinti fájlok beállítást alapból kivette (pedig korábban újratelepítést követően is megjegyezte). Egyébként maga a OneDrive kliens részben független a rendszertől (tehát emiatt kár lenne a komplett RS4-et hibáztatni), mivel a későbbiekben biztosan fogják frissíteni.
Csabi1984 · 12 hó
Nekem nem volt ilyen jellegű hibám!
Deadman · 12 hó
Akkor sorolom tovább. Microsoft Edge. új lap megnyitásakor a kedvencek sáv megjelenik. Holott ki van kapcsolva ez a funkció.
Más Windows Update frissítésnél ezt írja

Idézet

Problémák léptek fel bizonyos frissítések telepítésekor, de később újra próbálkozunk. Ha újra megjelenik ez az üzenet, és a weben szeretne információt keresni vagy az ügyfélszolgálattól szeretne segítséget kérni, hasznosak lehetnek ezek az adatok:
aztán nincs semmi adat.Aztán újraindítottam és akkor meg már volt adat ez
Microsoft driver update for HID Non-User Input Data Filter – hiba: 0x80240061
De ezzel meg az a gond hogy ez a Microsoft SAJÁT billentyűzete.
Azt meg már fel tettem. Nagyon olyqan az érzésem, hogy nem kellett volna Nekem ezzel az iso val próbálkoznom, meg kellett volna várnom a hivatalos MS update változatot
alonzo · 12 hó
" Nagyon olyqan az érzésem, hogy nem kellett volna Nekem ezzel az iso val próbálkoznom, meg kellett volna várnom a hivatalos MS update változatot"Egyetértek már egyszer írtam "Béna" verzióval ne kezdj.....várd meg a véglegest!
Deadman · 12 hó
Igazad van, de itt annyira mondták a tutit, hogy ez a végleges meg blablabla, hogy úgy gondoltam,na most az egyszer kivételt teszek. Azt ÍJ Shock
Deadman · 12 hó
Még annyit, hogy a visszajelzés gyakoriságánál azt írja, hogy ezt a beállítást a Windows insider program kezeli.
Ha ez a végleges akkor ezt miért írja ki?Azt miért szürke és automatikus a beállítás ? Ha ez a tényleges RTM ?
Ez egy kokányolt x@r
alonzo · 12 hó
Három a magyar igazság.....3x írom ne "béta" programot használj várd meg a hivatalosat! oszt jónapot!
RockNRolla · 12 hó
alonzo: Én először írom le: Sztem nálad valami nem stimmel fejben. És ez nem elsejei tréfa.
alonzo · 12 hó
Látom friss regisztrált vagy,de majd megszokod. De az agyműködésedet nem firtattam és nem is ereszkedek abba a mélységbe ahol vagy
RockNRolla · 12 hó
Ha hiszed, ha nem, csak és kizárólag az ilyenek miatt regeltem be, mint pl. Te is akik azt gondolja magáról hogy Tud valamit, miközben csak tévesen ugat, sokakat félrevezetve. Ilyenekből mint Te, dunát lehet rekeszteni. Csak szajkózzák a valótlan hülyeségeiket. Béta, béna, kókány, xar...stb...stb. Szánalmas.
Deadman · 12 hó
ALONZO Harmadszorra írom le Én is Mit csináljak ha már egyszer felkerült. Azért írom le ezeket, hogy más is lássa azt, hogy amit ide kitettek az nem fedi a valóságot !!! Azt jónapót. Ha már ide kirakták a telepítőket ,hogy ez az RTM és töltsétek, de csak egy insider valami, akkor csak leírhatom, hogy ember Ne rakd fel mert NEM JÓ hibás !
szuper · 12 hó
@Deadman

Eddig 6, azaz hat darab gépre tettem föl ezt a kiváló verziót!
Egyiken sincs semmiféle olyan hiba, amiket Te fentebb leírtál.
Nálad valami más hiba lehet -még az is elképzelhető, hogy hardverszinten nem működik valami rendesen, vagy egy meghajtó program, vagy maga valamelyik hardver elem-.
Esetleg szoftver rakoncátlankodik valamelyik föltelepített szoftver.


@ Mindenkinek! Kérem a fentebb "megütött" hangnemet sürgősen elfelejteni!

szuper: a moderátor
RockNRolla · 12 hó
Deadman: EZt neked már egyszer leírták szerintem. Néha olvass is, ne csak írj.
Ha kókányolt xarnak gondolod, akkor sajnos beteg vagy.
Amúgy nálam 2 gépen is tökéletesen működik (egy asztalin és egy laposon, egyik sem új gép)
Deadman · 12 hó
RockNRolla .Azt ki nem x@rja le, hogy Nálad működik vagy nem ? A fxomat sem érdekli, mint ahogy azt sem, hogy mi a x@rnak regéltél ide. A most ide kirakott RTm nek hívott "véglegesnek" titulált RS4-nek becézett valami nem működik megfelelően .3 gépből kettőn nem működik úgy ahogy az RS3-al működött. Az egyik gépen éppen ezért ( mert hittem annak ami ide le volt írva) 23 giga adatvesztésem lehetett volna ha nincs Backup. Azt hidd el tényleg a lötéri kutyát sem érdekli azt, hogy Nálad működik ez a rendszer amibe még vannak olyan pontok, hogy csak az insider program kezeli.
Az egészségi állapotomról meg annyit, hogy tényleg beteg vagyok amikor szóba állok ilyen "emberrel ? ".Ha bár abban sem vagyok biztos, hogy az lehetsz inkább egy kötekedő f@rock
RockNRolla · 12 hó
Baszod, ha eszed lenne, nem lenne 23 giga adatvesztésed, hanem tudnád hogy létrehoz egy Windows old mappát, hogy ha probléma van, vissza tudj állni az előző verzádra. Ami egy idő után automatikusan törlődik, de Lemezkarbantartót futtatva azonnal is visszaszerezheted az "elveszett" tárhelyed. Sad És leírták mások neked azt is hogy mit is jelent az hogy az Insider program kezeli. Az insidereknek van lehetőség adatküldésre, de mivel Te nem Insider vagy, ezért nem is aktiv.


ui: Jah, és nálam 2ből 2 teljesen különböző gépen működik. Biztos véletlen.

ui2: Jah, és nehogy azt hidd hogy azzal van baj ha valamit nem tudsz. Hanem azzal, ha rögtön fikázol kérdezés, informálódás nélkül. Mert eddig csak ilyeneket írtál itt.
Deadman · 11 hó
MINDIG van Külső mentésem az ONEDRIVE adataimról ezt le is írtam egy párszor. Azt is leírtam, hogy eddig egyetlen build sem okozott ilyet. Azt is leírtam , hogy ez valamiért x@r mint ahogy a napokban be is igazolódott és FELFŰGESZTETTÉK !! ( érted ugye) a kiadást. Innentől kezdve azt hiszem no comment...Az meg,hogy Nálad két gépen is működik már leírtam, hogy a lötéri kutyát sem érdekli ha másoknál pl Nálam meg nem.Én azt megértem, hogy baromi nehéz kismillió chipsetre, VGA kártyára, procira, memóriára írni valamit és beüthetnek problémák.Ez érthető máskor is volt ilyen.DE adatvesztésem még nem.Itt is csak az a 3 óra volt x@r amíg visszaraktam az adataimat.Nem sokat csak uszkve 400 gigát. Igen és ilyenkor pipa egy kicsit az ember. Azt mielőtt trollkodsz ez a 400 giga NEM FILM és ZENE. Csak dokumentumok, kimutatások, fényképek.
opus25 · 12 hó
Így olvasva a hozzászólásokat nekem az az érzésem, hogy ugyanolyan Bug-os lesz, mint az őszi alkotás volt.
Tényleg hihetetlen, hogy pár apró módosításért képesek egy új félig se biztos kész telepítőt rázúdítani a jónépre....Smile
RockNRolla · 12 hó
2 gépre is feltettem ezt az update-et (egy asztali, egy lapos) Mindkettőn kiválóan működik minden, ráadásul még plusz helyet is spórolt nekem.
darkzeus · 12 hó
Emberek, meséljen már nekem valaki "hozzá értő" : MSéknél elgurult a gyógyszer ezzel a kopasz kinézettel? Windows 7 mért nem jó? Ezt az "modern" windows 10et már használni sem lehet, úgy el van dugva benne minden, és ha valamit megtalálok, akkor az is ronda 2-3 szinű téglalapokból, esetleg körökből áll. Semmi használhatóság. Komolyan ez a fejlődés???
RockNRolla · 12 hó
Felnőttek a fejlesztők, már nem kell a csicsa. Ennyi. Évezredekkel jobb, stabilabb, gördülékenyebb a win10 mint bármelyik eddigi win.
opus25 · 12 hó
Ha szigorúan nézzük a Kernelje ugyanaz, mint a win7-é, úgyhogy stabilabbnak nem nevezhető, talán gyorsabban tölti be a progikat, az alkalmazásokra ez már nem igaz, úgyhogy semmivel nem jobb a win 7-től, az, hogy a játékosoknak kedvezőbb, háát nem dobom el az agyam...
RockNRolla · 12 hó
Akkor nagyon szigorúan vedd. És bizony hogy simán sokkal jobb és stabilabb bármi eddigi winnél. És a lassan 3 év alatt sem lassult nekem semmit (sőt, updatek miatt még gyorsabb is lett), pedig sosem tettem újra. És nem 1, nem 2 hsz-t lehet netszerte olvasni hogy gyorsabb, stabilabb egy win7-nél.
pinyusz · 12 hó
logitech c210 típusú webkamerámat az istennek sem tudom működésre bírniSad
Driver újratelepítése sem segített,valakinek valami ötlet?
alonzo · 12 hó
Nem is fogod tudni ! Ugyanis egymásután fossák ki hetente az "új" ugyanaz windows 10 op rendszereket,de az eszközökhöz nincsen kompatibilis driver. Az eszközgyártók nem tudják már követni ezeket a változásokat és nem készítenek új drivert .Minek egy hónap múlva jön egy újabb windows verzió ami már megint nem támogatja a webkamerádat...mint ahogy az enyémet sem.
pinyusz · 12 hó
Közben megtaláltam a megoldást!

https://www.tecklyfe.com/fix-internal-microphone-not-working-after-windows-10-spring-creators-update/

Gépház/Adatvédelem/Kamera

kamera elérésének engedélyezése ezen az eszközön,
módosítás fül alatt kapcsoljuk be az opciót!

A kamera elérésének engedélyezése az alkalmazások számára,
kapcsoljuk be ezt is!

Esetleg a webkamera hangjával is problémánk lenne
ismételjük meg a fenti beállításokat itt is: Gépház/Adatvédelem/Mikrofon

Ezt leszámítva nem tapasztaltam semmilyen problémát a frissítés után.
szuper · 12 hó
Szerinted a gyártók akarják frissíteni a "régi" hardvereik meghajtóprogramját?
Ugyan már, dehogy!
Hisz' akkor nem vennének a "kedves" vásárlók újabb és újabb készülékeket... Wink
katt · 12 hó
Szerintem ez itt a bugok oka: "ismert, hogy az a verzió, amely április 10-én publikusan is elérhetővé fog válni" + a cím. Mert ez bizonyítottan nem igaz. MS szerverére felkerült? Mégsem onnan linkelték, pedig az US-re sem nagy trükk feltenni a magyar UI-t.
Van sok baja a W10-nek, de azért szidni, mert egy véglegtelen kiadást telepítünk, nem fair.
Egyébként, nem értem, hogy ezek után miért nem lehet a címet módosítani, és egyértelműen odaírni, hogy ez NEM az RS4 kiadás. Clickbait?
szuper · 12 hó
Azért mert ez a véglegesnek jelölt verzió!
Driver · 12 hó

Idézet

...mert egy véglegtelen kiadást telepítünk

Ez attól függ, hogy mit értesz ezalatt. Maga az itt szóban forgó build, a 17133.1 az rs4-release, vagyis klasszikus értelemben az a főverzió (RTM), amit már Tavaszi Alkotói Frissítésként nevezhetünk. Innentől a fő buildszám (17133) már nem fog változni, csak az alverzió, a szokásos havi szinten érkező CU-k (összesítő frissítések) segítségével. Tehát ilyen értelemben nem is létezik olyan, hogy végleges Windows 10, hiszen régóta egy szolgáltatásról beszélünk.

Amiről itt szó van, hogy a Tavaszi Alkotó Frissítés elérte a fix fő build/építési számát, tehát hamarosan kilép az Insider gyűrűkből a Release fejlesztési gyűrűre (publikus megjelenés), ahol és amit követően jönni fognak majd hozzá a CU-k Windows Update-en. Ebben igazából túl sok érdekesség nincs is, ez már 3 éve működik pont ugyanígy.
aszepta · 11 hó
Kedves Oprend! Letöltöttem tőletek a win 10 tavaszi frissítését. Az őszi kiadást frissítettem vele, de azóta állandóan azzal zaklat, hogy lejár a licenszem. Miért van ez? Köszönettel : aszepta
szuper · 11 hó
Hogyan, mivel volt aktiválva?
koponya · 11 hó
aszepta Tiszta telepítést végez.Nekem nem volt így problémám aktív maradt..
halasizs · 11 hó
Sziasztok! Ez az ISO X64 fájl jó az Enterprise frissítéséhez ? Köszi.
andris155 · 11 hó
Ez és az 17133.73-as build is nálam katasztrofálisan működött laptopon (Intel GPU + Nvidia GPU megoldás). Állandóan fogyogatott. Aztán beléptem az Insider-be ott is ugyan ez volt a hiba. De végre a mai frissítésben javították az 17643-s build-ban. Remélhetőleg a spring update végleges verziójában is javítják ezt a hibát, mert szinte használhatatlan volt vele a Windows 10.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

HOHI, loyalhudy, Valentin50, benke11
  • 12 Vendég
  • 114 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!