Windows 10 Redstone 5 Build 17634 (Skip ahead)

Egy fejezet már lezárult, hiszen a Windows 10 Redstone 4, avagy Tavaszi Alkotói Frissítése (Version 1803) már elkészült, sőt időközben már elszigetelten a lassú gyűrűre is megérkezhetett pár Insidereknek mint "Feature update for Windows 10, version 1803", - ugyanis a Microsoft már itt elkezdte teszteli a hullámokban történő kiadást (hétfőig). Éppen emiatt is, a nemrég megjelent, végleges formában ősszel érkező Windows 10 Redstone 5 build 17634-es kiadás, még mindig a "Skip ahead" beállítások mellet érhető el.

A build 17634 újdonságai


Kereső a Naptár alkalmazásban: A beépített Naptár alkalmazás most már képes keresni az események neve, helye, résztvevő személyei, valamint az események elírásai alapján is. A kereső találatai nem csak listázva, de magán a naptáron is kiemelt formában, a nem illeszkedő elemeket kiszürkítve jelennek meg. A keresés egyelőre csak Outlook, Hotmail, Live és Office 365 fiókok esetén működik.

Cortana Show Me hangutasítások: A még a korábban érhetővé vált Cortana Show Me előzetes alkalmazás, mellyel Windows tippek tekinthetőek meg, már közvetlenül Cortanaval is használható. Így egyszerű hangutasítások útján lehetőség van a tippek elérésére, - például a "Show me how to change my background", vagyis "Mutasd meg hogyan kell megváltoztatni a hátterem" kérdés hatására a Cortana Show Me tippjei és útmutatásai is megjelenhetnek.

Ismert hibák

  • Minden olyan hivatkozás, amely a Gépházban az Áruházra mutat, nem működhet, és összeomlaszthatja a Gépházat.
  • Az alvásból való felébresztést követően, egy rövid időre látható lehet az asztal, még mielőtt a zárolási képernyő megjelenne.
  • A Filmek és TV alkalmazás összeomolhat, amennyiben megtagadásra került számára a Videók könyvtár elérése.

Forrás: Microsoft
Csevegés (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
darkzeus · 12 hó
Tetszik, mivel egyértelűen látszik, hogy jön vissza a régen, jól bevált GUI. Még pár év és 7 vagy XP lesz ebből. (Teli kémprogrammal).
Csicso82 · 12 hó
Üdv rákaptam az O&O ShutUp10-re ajánlom figyelmedbe elbánik a windows 10 telemetriával adatküldéssel mindennel.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

rajmond87, loyalhudy, Valentin50
  • 7 Vendég
  • 116 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!