Május 8-án érkezik publikusan a Windows 10 új frissítése?

Ismételten "csúszhat" a Windows 10 új frissítése, amely a Tavaszi Alkotói Frissítés néven jelent volna meg. Ehelyett érthető okból, vagyis, hogy a tavasz majdnem elmúlt, a Microsoft már mint "Áprilisi frissítés" (April update) hivatkozik, ugyanakkor ennek ellenére előfordulhat, mégsem áprilisban érkezik.


Minderre egy Microsoftos kínai kiskereskedés által derült fény, ahol egy a frissítési eseményről tájékoztató üzenetet kaptak. Eszerint Kínában május 9-én kerül sor a frissítés publikus kiadására, amely Amerikában, illetve nálunk is május 8-ra esik. Ez a májusi javító kedd időpontja, nem mellesleg a 2018-as Build konferencia is ekkor lesz (május 7-9), azaz valóban egy ésszerű időpont lenne.

Mindez persze nem hivatalos információ, tehát még az is előfordulhat, hogy április 30-ig mégis meg fog jelenni a frissítés, rosszabb esetben persze lehetne május 8-nál később is a publikus kibocsájtás. De amennyiben ez mégis igaz, elég furcsa helyzet állt elő, hiszen a rendszer jelenleg a 1803-as verziószámot viseli (ez márciusra utal), az Áprilisi frissítés köznevet kapná, de mégis májusban jelenne meg.

Ugyanakkor ezen feltételezett csúszás, - mivel április 10-én kívül eddig nem volt új ismert időpont; nem feltétlen jelenti azt, hogy egy másik RTM jelölt kiadás fog érkezni. Jelenlegi nincs arról információ, hogy a 17134.1 helyett egy újabb buildet készítenének, és valószínű, hacsak nem csúszik be egy újabb igazán súlyos hiba, erre már az idő hiánya miatt nem is fog sor kerülni.

Forrás: Neowin
Csevegés (eddig 9 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Deadman · 9 hó
Sztem hagyják az egészet a francba, és adják ki majd valamikor ősszel a következő nagy frissítést addig meg jöjjenek a patchek,azt jó napot.Aztán álljanak át az éves nagy frissítésekre azt marad idő NORMÁLIS Buildokat építeni.Egyébként meg ez a szarakodás helyett végre megcsinálhatnák azt amit ígérgetnek már mióta. Tudniillik azt hogy a MS EDGE Végre a Store-on keresztül frissülne, mondjuk sűrűbben mint most.
katt · 9 hó
Hát senki nem érti meg, hogy a Windows 10 SZOLGÁLTATÁS! Az EULA-ban meg MINDEN szoftvernél ott van, hogy "as is", ha nem tetszik, bekaphatod, hiába vetted meg, nem reklamálhatsz. (Csak kicsit bővebben írják.) Olyan is az összes.
Deadman · 9 hó
Pont ez a lényeg SZOLGÁLTATÁS ! Ha sz@rul szolgáltatnak ne csodálkozzanak, hogy egyre többen be fognak be inteni.
Mi mezei userek kicsi szereplők vagyunk, DE ha már megcsinálták volna azokat amiket az évek folyamán igértek.Pl MS Edge a store-on keresztül frissül sűrűbben és bekerülnek az új fejlesztések akkor talán nem a béka segge alatt lenne a részesedése. Így kb 1/2 évente kapunk új MS Edge valamiket.Miközben a többi böngészőt Folyamatosan frissítik.Lásd FF van nyilvánosan letölthető beta, meg nightly, plusz a stabil stb stb. Chrome szintén zenész. Az Edge meg a futottak még kategória. De lelkük rajta.Ez a böngésző is lassan úgy fog járni mint a WP platformuk.Kihal
Csicso82 · 8 hó
Aki Edge-et használ az meg is érdemli. Soha nem is követem mi van az EDGE-el mivel alap, hogy nem használnám. Sajnos a windows-nak már nehezebb hátat fordítani hiszen számos program hozzá köt de amit ki lehet váltani azt ki is fogom.
katt · 8 hó
Ha nem követed, már hogyan tudnád, milyen? Szánalmas. Van elég szarság a windowsban, amit lehet szidni.
Hát szerintem pedig az Edge gyors és takarékos. Cégben "eldobható" laptopok vannak, minden hájpolt böngésző elakad (különösen a google kémprogramja), ebben meg skype is gyorsabban fut, mint asztali alkalmazásban. Reklámblokkoló és egyebek ehhez is vannak, csak a NoScriptet hiányolom, marad a FFox, de az aztán bugos rendesen (skype nem is fut benne).
katt · 9 hó
Hát én már du. 2-kor megírtam, mert az infó reggel 9-től ismert volt.Pfft
A talán előbb, gondolom, az oldal látogatottságának növelésére került bele. Smile
Csak logikailag: ha nem jönne még frissítés, miért várnának vele még 2 hetet? Ja, h töltsük le a véglegtelent. Ne már...
tothjani · 9 hó
Keresem az oldalon a cikkedet, de nem találom, nem lehet hogy te csak az üzenőfalon írtál róla, amit csak a regisztrált tagok látnak?
katt · 8 hó
Csak fórumban írtam meg. Minek cikket írni arról, hogy X napon megjelenik a következő Windows? Persze vannak lapok, ahol ez legalább 10db, min. oldalas okoskodás, mert az annyiszor több kattintás, amire ostobább cégek fizetnek.
https://oprend.hu/index.php?readmore=2255
alonzo · 9 hó
https://pcforum.hu/hirek/20472/brekin...-frissites[iMegújul a Microsoft EdgeA zavaró tényezők kiszűrését a Microsoft Edge böngészője is támogatja: egy gombnyomással elnémíthatóvá válnak a hangos hirdetések vagy az automatikusan lejátszódó videós bejegyzések, a könyvek és dokumentumok pedig mostantól valódi teljes képernyős módban is megtekinthetők. Az intelligens, automatikus űrlapkitöltő funkciók pedig anélkül gyorsítják fel az online fizetést, hogy a felhasználónak aggódnia kellene az adatai biztonsága miatt.A Windows 10 frissítése nem csupán minden eddiginél teljesebb körű felhasználói élményt hoz, hanem maximális biztonságot is. A Windows Defender beépített vírusvédelmi program valós idejű védelmet kínál az e-mailekben, az alkalmazásokban és a weben terjedő vírusok, kártevők és más szoftveres veszélyforrások ellen.A Windows 10 Április Frissítés hétfőtől lesz letölthető a Microsoft oldaláról, de az új verzió automatikusan csak május 10-étől fog elkezdeni felkerülni a rendszer korábbi kiadásait már futtató gépekre.][/i]

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 5

iceage, bandi1969, JDboy, ertner, tivadar1

  • 5 Vendég
  • 59 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 16,553 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!