Frissült a Microsoft ingyenes vírusirtója a Microsoft Security Essentials!

A Microsoft Security Essentials valós idejű védelmet nyújt az otthoni vagy kisvállalati számítógépek számára a vírusok, a kémprogramok és egyéb kártevő programok ellen,valamint egyszerű a használata és csekély gépigénnyel rendelkezik,ezért is olyan népszerű!

Egyszerű és könnyen használható kinézet!


Ahhoz, hogy telepíthesse a Microsoft Security Essentials programot, a számítógépen eredeti Windows rendszernek kell futnia. A Microsoft Security Essentials elérhető a legfeljebb 10 személyi számítógéppel rendelkező kisvállalkozások számára.

"A szoftver az elterjedt zöld-sárga-piros színkódolással jelzi a számítógép biztonsági állapotát; a tálcán látható szín kódolt ikonról egyetlen pillantással megállapítható, hogy szükség van-e valamilyen intézkedésre. Egyszerű - ha zöld, nincs semmi baj. Ha viszont sárga vagy piros ikon látható, akkor közvetlenül a tálcán látható ikontól kezdeményezhető a szükséges intézkedés anélkül, hogy meg kellene nyitni az alkalmazást." - microsoft.com

A Microsoft Security Essentials a Microsoft Update szolgáltatás segítségével gondoskodik arról, hogy automatikusan frissüljenek a definíciós fájlok, a kártevőirtó motor és maga az alkalmazás is.

A Microsoft Security Essentials letölthető Windows XP,Vista és Windows 7 operációs rendszerekre a Microsoft megújult honlapjáról 32 bites és 64 bites formában is: Microsoft Security Essentials letöltés!

Microsoft Security Essentials 2.1.1116.0


Gyors és hatékony keresés!


Egyszerű ütemezett vizsgálat beállítás!


Kis memória és processzor használat!
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Laci09, csepi
  • 4 Vendég
  • 2 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 19,667 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!