E3 2018 – Ezt hozta magával a 2018-as E3-konferencia (Összefoglaló)


Az idei E3-mat szokás szerint az Electronic Arts kezdte június 9-én 20:00-kor, akik folytatták különcködésüket azzal, hogy megint nem a Convention Centerben, hanem egy külön helyszínen, a Hollywood Palladiumban tartották EA Play-nek elnevezett konferenciájukat. Az alábbi játékokat mutatta be az EA:


 • Battlefield V (PC / PS4 / Xbox One – 2018. október 19.) Sok mindent nem tudtunk meg a legújabb Battlefieldről (ami számozása ellenére 6. a sorozatban), azon kívül, hogy lesz benne egy Battle Royale mód (úgy néz ki, hogy mindegyik FPS-be muszáj lesz egy ilyet tenni). Ezen kívül kaptunk egy kis ízelítőt a multiplayerből illetve a War Storyból. Az EA a másnapi Microsoft-konferencián mutatott még többet a játékból.


 • FIFA 19 (PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One / Switch – 2018. szeptember 28.) Ezúttal sztárvendég nélkül sikerült letudni az új FIFA bemutatását. A FIFA 19 lesz az első a sorozatban, amiben végig játszható a teljes Bajnokok Ligája, hiszen végre valahára sikerült az EA-nek megszerezni a licenceket az UEFA-tól. Természetesen a Journey módban is a BL körül fog forogni minden.
  Az EA ezután a cég jövőbeli terveiről beszélt, amik már nagyon az internetes felhőalapú gaming felé mutatnak. Ehhez kapcsolódóan lelepleztek egy új előfizetéses szintet az Originban, ami az Origin Access Premium névre hallgat és havi 15 vagy évi 100 amerikai dollárért ingyen válogathatnak a játékosok az Originban elérhető játékok közül, illetve egy héttel a megjelenés előtt kipróbálhatják az EA legújabb játékait.
 • Star Wars Battlefront II DLC (PC / PS4 / Xbox One – 2018. nyár-ősz) A tavaly decemberben a lootbox-ok miatt sok botrányt okozó Battlefront II is megjelent a konferencián, ugyanis még idén megjelenik egy kiegészítés a játékhoz, ami a Klónok Háborújából fog tartalmazni részeket. Csatlakozik a meglévő hősökhöz Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, és Dooku gróf is, illetve lehullott a lepel a legújabb pályáról is, ami a Planet Geonosis névre hallgat.
 • Star Wars: Jedi Fallen Order (? – 2019 vége) Nem sok mindent tudtunk meg az új Star Wars címről, azonkívül, hogy a 66-os parancs kiadása utáni időben játszódik és egy menekülő padawant fogunk tudni irányítani, sem gameplayt, sem screenshotot nem látunk a játékból.
 • Unravel Two (PC / PS4 / Xbox One – 2018. június 9.) Kétségtelenül a konferencia tetőfoka volt az Unravel Two bejelentése; nem csak hogy nem tudtunk a játék érkezéséről, hanem rögtön a konferencia után elérhetővé vált a co-op móddal kibővített játék. Ez igen!
 • Sea of Solitude (PC / PS4 / Xbox One – 2019. eleje) A másik játék az Unravel Two mellett, ami az EA Originals indie-program részét képviseli. Ebben a játékban a játékos egy fiatal nőt irányít, ahogyan egy elhagyott, víz alá került várost fedez fel, amit a fejlesztők Berlinről mintáztak.


 • NBA Live 19 (PS4 / Xbox One – 2018. szeptember 7.) Természetesen nem lehet teljes az EA E3 konferenciája a legújabb NBA nélkül sem. A játékban az új Real Play Motion nevű technológia biztosítja a karakterek életszerű mozgását.
 • Madden NFL 19 (PC / PS4 / Xbox One – 2018. augusztus 10.) Tizenegy éve nem adott ki Maddent az EA PC-re, de idén ez a jég megtörik!
 • Madden NFL Overdrive (iOS / Android – 2018. augusztus 15.) Ezek után az EA a szót a cég új mobiljátékai felé fordította. Az első játék egy Madden NFL port iOS-re és Androidra
  Command & Conquer: Rivals (iOS / Android – 2018. június 9.) És itt érte el a mélypontot a konferencia. Senki nem számított arra, hogy a legendás CnC szériát az EA egy Clash of Clans-szerű mobiljátékkal fogja feltámasztani, amit körülbelül 15 percen keresztül demóztak a színpadon.
 • Anthem (PC / PS4 / Xbox One – 2019. február 22.) A konferencia végére tartogatták a BioWare következő nagy dobását, az Anthemet. A játékban lesz mind 1, mind többjátékos mód, és kettő teljesen független lesz egymástól. A multiplayer harcok egy nagy openworld környezetben folynak majd, ahonnan visszamehetünk a saját bázisunkra, ahol pedig a single playert tudjuk élvezni. A játékban négy különféle páncélzat közül választhatunk, mindegyik a maga előnyével és hátrányával fog rendelkezni.A cikk több oldalból áll:
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Driver
 • 7 Vendég
 • 116 Tagok ma
 • 5 Szülinapos
 • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!