Elkészült a Windows 10 2018-as Októberi kiadása (ISO-k)

Elkészült a Windows 10 2018-as októberi kiadása (Version 1809), számolt be erről a héten több forrás is, mint a Windows Central. Ez nem túl meglepő, hiszen október első felében a Microsoft már publikusan is ki fogja adni a rendszert, a fejlesztést pedig jó előre le kell zárni. Azt a bizonyos RTM státuszt végül pedig nem más kapta, mint a másfél héttel ezelőtt, a Windows Insidereknek is kibocsájtott 17763.1-es buildszámú rendszer.


Tehát ha ezúttal nem csúszik be semmilyen gikszer, a 17763.1-es alaprendszer fog hónapról hónapra összegző frissítéseket kapni Windows Update-en, melyben eleinte a biztonsági javításokon túl biztosan lesz több hibajavítás is. Egy legalábbis biztosan, hiszen egy a Feladatkezelőt érintő kisebb ismert probléma bennmaradt ebben a buildben.

Természetesen mint ahogy minden eddigi új Windows 10 kiadásnál tettük, ezúttal is idő előtt, előre megosztjuk veletek a rendszer telepítő képfájljait. Mostanra már a Microsoft szervereire, a Windows Update által frissítésre használt ESD képfájlok is felkerültek, ami arról árulkodik, hogy közel a publikus kiadás. Ezen ESD fájlokat pedig ISO lemezképekké konvertáltuk, mely így tiszta telepítésre, vagy Windowson belüli futtatással, rendszerünk frissítésre is felhasználhatunk.

Windows 10 Version 1809 magyar
Otthoni, Retail kiadások (4,2 & 3,0 GB):

64 bit 32 bit
Kiadások: Windows 10 Home, Windows 10 Home N, Windows 10 Education,
Windows 10 Education N, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro N


Windows 10 Version 1809 Magyar
Vállalati, Volume kiadások (4,11 & 2,96 GB):

64 bit 32 bit
Kiadások: Windows 10 Education, Windows 10 Education N, Windows 10 Enterprise,
Windows 10 Enterprise N, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro N


Az ISO-k a WZor által közzétett ESD link gyűjtemény (Microsoft Windows Update direkt linkek), illetve az ESD Decrypt eszköz felhasználásával készültek. Ezúton, ismételten köszönet érte WZor-nak!

A publikus megjelenést illetően egyelőre még mindig nincs hivatalos információ, de jelenleg úgy tűnik, hogy az már akár október 2-án megtörténhet. Ezen a napon a Microsoft ugyanis egy elsősorban az új Surface hardverek bejelentésére összpontosító konferenciát fog tartani. Egyáltalán nem lenne egyedi eset, ha pont a rendezvényen indítanák útjára az új kiadást, de egy hivatalos kiadási dátum közzététele minimum benne van a pakliban.

Ami a további frissítési lehetőségeket illeti, most is lesz új Media Creation Tool, sőt már most előre letölthető a 1809-es verziója, azonban a publikus megjelenésig még nem használható. Természetesen ezen kívül a Windows Update is automatikusan frissíteni fogja rendszerünk, azonban ismételten nem biztos, hogy azonnal a megjelenés napján. Így aki időben szeretné megkapni az októberi frissítést, annak mindenképpen érdemes vagy a telepítőket, vagy majd a Media Creaton Tool-t használni.

Megjegyzés: A villámgyors letöltés érdekében a képfájlok Google Drive-ra kerültek fel. A jövőben több Windows 10 végleges és előzetes kiadást is tervezzük ilyen formában megosztani veletek.
Hozzászólások megtekintése (eddig 53 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
krisztian9899 · 2 év
Nagyon jó!
Mano198O · 2 év
Bár még csak néhány órája van fent,de Bug-gal még nem futottam össze!Gyors és gördülékeny!
CrepOne · 2 év
Nálam a 1709-es verzió működik normálisan. Az ezután kiadott funkciófrissítésekkel csak a baj van.

Vagy befagy a win logo alatt a kis pörgő karika, vagy indítási helyreállítás pörög egymás után, természetesen nem javul meg. Én nem tudom mit csinálnak ezek, de borzalom.

Muszáj vagyok 1709-n maradni. Friss telepítés után kb azonnal ezt csinálja, pedig nem egy gyenge, régi vas.

Már az összes létező fórumot végigböngésztem, végignyomtam a lehetséges megoldásokat, de nem használ semmi.

MS is csak a szokásos sablon sz*rt tudja nyomni. Biztos a géppel van valami.. na jah. Milyen érdekes, hogy ha 1709-et, vagy korábbi verziókat teszek fel, az működik tökéletesen.

Nem mintha hiányoznának azok a felesleges funkciók, mert kikapcsolnám úgy is..de egy idő után már nem lesz támogatott a 1709-es verzió.. én inkább emiatt aggódom.

Bios legfrissebb, minden szükséges driver telepítve. Próbáltam már úgy is, hogy nem rakom fel ezeket ( hátha emiatt van valami gebasz.. bár kétlen. ) a végeredmény viszont ugynaz.

A fórumok tele vannak hasonló visszajelzésekkel..szal totál lutri.. van akinek semmi baja vele, van aki meg csak szív a 1709 után kiadott verziókkal.

Csodás.
killjoy · 2 év
Nekem eddig egyszer sem volt még probléma a frissítésekkel. Sokáig egy régebbi gépen ment problémamentesen (DP35DP-s Intel alaplap, E8400-as proci, 8GB DDR2, WD merevlemez, Radeon 6670), kb. másfél éve pedig egy ASUS alaplappal, i5 7500-as proci, 8GB DDR4, ASUS Nvidia 1050Ti és a régi merevlemezek. Aztán később bekerült egy 120-as Kingston SSD is, jelenleg is azon fut a rendszer. Sőt, amikor a gépcserém volt, a Win10 az összes drivercserét megoldotta, pedig elsőre féltem tőle, hogy majd lesz macera az átállással, de az is teljesen zökkenőmentesen lement. De egy Lark 7i Ultimate Win tableten (1GB RAM, 16GB eMMC) is csont nélkül működik, az egyetlen nyűg, hogy alapban nem ment az érintőképernyő, de ahhoz a drivert a Lark oldaláról le lehetett tölteni. Illetve a 16GB háttértár miatt nem igazán lehet rendszerfrissítést csinálni, csak tiszta telepítést. Több ismerősömnek is telepítettem, egyiküknél sem volt semmilyen probléma. Mondjuk kizárólag eredeti MS ISO-t vagy Kori ISO-it használtam telepítésre és semmilyen hülye buherált változattal nem voltam hajlandó soha foglalkozni.
CrepOne · 2 év
Ezért is írtam, hogy totál lutri az egész. Ha az ember picit utánaolvas ( boot loop - launch repair - srttrail ) kifejezésekre, akkor már egy rakás posztot talán, ahol csak panaszkodnak, de konkrét megoldás az nincs.

Biztos, hogy a windows-al van valami, mert a 1709, vagy előbbi verziók gond nélkül futnak.

Dobozos, eredeti Windows-t használok, szal ez sem lehet gond, sőt a gép is bőven elég.

Rampage XI apex
i9-7940x
32gb ram
1080ti vga

HDD-m nincs ( NAS-t használok minden fontosabb adat mentésére.)
A gépben csak ssd-k vannak 2x m.2 , illetve 2x 2,5" összesen 2TB - bár szvsz ez semmit nem jelent.

Minden driver up to date, bios is.

Bármelyik verziót telepítem, a vége mindig ugyanaz. 1709 , vagy korábbi verziók futnak gond nélkül.

Korábban volt alaplap + cpu cserém , de akkoriban még a 1709 volt az elérhető legfrissebb verzió, így a cserék után ment is a clean install. Minden fő verzió cserénél tiszta telepítést csinálok, nem frissítgetek, csak a cu-k vannak frissítve.

Alapvetően mac-t használok, illetve Apple termékeket, főleg munkára. PC csak játszós gépnek kellett, illetve 1-2 programnak, amik mac-n nem elérhetőek. Egyébként ha tehetném, én kerülném a win-t.
tothjani · 2 év
Köszi, 1,5 perc alatt lejött, remélem a telepítés sem lesz több. Grin
expa · 2 év
1,5 perc? Nem sok az egy kicsit? Nálam 15 másodperc volt Grin
Ricsi99 · 2 év
Tökéletes! Smile
gtfkephost.hu/files/2018/39/29/o6x663tsyz.png
Zoli34 · 2 év
Szerintem is Smile Most már kompatibilis virusírtóval meg főleg Smile Kaspersky Free Smile
g0302 · 2 év
A vírusirtó kompatibilitással már régóta nincsen gond,nem csak ennél a verziónál. Akinél gond van ezzel kapcsolatban,ott nem a vírusirtóval van a gond.
Többszöri "szájbarágás" után is még mindig akad aki két vírusirtót használ vagy váltás után nem takarítja ki teljesen az előző víruskeresőt.
Aztán jönnek a hibák meg a

Idézet

maradok a Windows Defendernél,mert annál jobb nem kell

Hááát,ha úgy gondolja biztos úgy van. i.imgur.com/zqwQJmZ.gif
Tamas88 · 2 év
Ma már a Defender simán felveszi a versenyt a többi ingyenes vírusirtóval, nem úgy mint pár éve, ahol valóban nagyon alul szerepelt. Erről volt is egy cikk. Amúgy meg lehet akármilyen kereső a gépen, ha a leggyengébb láncszem fittyet hány a biztonságos internet használatra, és itt a láncszemre nem más, mint maga a felhasználó.
dlaczko · 2 év
A defender nem felveszi a versenyt, hanem jelenleg konkretan a legjobb virusirtok egyike, barmely fuggetlen teszt szerint
g0302 · 2 év

Idézet

jelenleg konkretan a legjobb virusirtok egyike barmely fuggetlen teszt szerint

Te most a Windows Defenderről beszélsz? Mert akkor ne is haragudj de igen nagy marhaságot írtál. OMG
Mert mi a WDefenderről beszélünk.
dlaczko · 2 év
Igen, a Windows Defender-rol beszelek... Nezz mar ra mondjuk az av-test.org-ra vagy az av-comparatives.org-ra. A Windows Defender konkretan az egyik legjobb lett 2018-ban, nem veletlenul vergodott a kaspersky is par honapja.

Csak nehogy most a jojjon, hogy ide linkelsz nekem valami nyominger youtube "teszt" videot.
szistvan1 · 2 év
Nagyon köszönöm a megosztást
alonzo · 2 év
Csak egy kérdésem van.....Ti itt akik újjongtok,hogy fenn van..nektek a gépen semmi program nincs soha csak a Windows ? Mert az én gépemen 290 program van fenn és csak tiszta telepítéssel menne ez a tákolmány fel !
g0302 · 2 év
alonzo
Ezért jársz ide,hogy leszóld a Windows rendszert?
Egyszerű a megoldás.
Használj Linuxot az nem tákolmány.
alonzo · 2 év
Ezzel a Magyar verzióval nekem nem frissítette úgy hogy a programok és a fájlok megmaradjanak. Csak a beállítások megtartásával ment volna fel. Letöltöttem az Angol nyelvűt és azzal már tudtam frissíteni ! Ennyi.kepkuldes.com/images/00a23d6fe9a942c60bf6c54b4e295b83.jpg
RockNRolla · 2 év
Gondolom az alsó, "vállalati" verzióval próbáltad.
Amúgy otthon miért van vállalati verziód? Miért nem elég a Home vagy a Pro?
RockNRolla · 2 év
Miről is beszélsz? SOHA nem volt tiszta telepítés az asztali gépemen, és MINDIG felrakom a frissítéseket (legtöbbször előre, mint most is). Akkor mi is van? Miért is kérdezed, amit? És szerinted vannak programok fenn az elmúlt 3 évből, vagy nincsenek és csak az asztalt bámulom? (Mondjuk 290 fenn lévő programnál szerintem már egyértelműen nem a winnel vannak a gondok... )
dlaczko · 2 év
Talan lehet nem valami nyomorek agyon ganyolt rendszert kellene hasznalnod nem? Enterprise verzio otthonra.. uristen..
g0302 · 2 év
Egyébként az Enterprise könnyebben és stabilabban fut otthon is,mint a Pro,mivel nincs benne annyi felesleges app,amit nem mindenki használ.
Nem olyan nagy hülyeség a használata otthon.
RockNRolla · 2 év
Mivaaaa??? Már megint egy jó nagy baromság (ahogy a W Defender ellenzése is)
Enterprise egy vállalati verzió és minden benne van ami a pro-ban, és még több is... ami otthon teljesen felesleges.
Olvasgass már kicsit, főleg a táblázatot ajánlom: https://en.wikipedia.org/wiki/Windows...0_editions
g0302 · 2 év
Igen? Minden benne van?
Én most ilyenre gondoltam,mint pl. a Candy crush és társai játékok. Az is benne van az Enterpriseban?
Na ha ezt mondod akkor az egy jó nagy baromság. Aztán olvasgathatsz akármeddig is.
A WDefenderrel meg legyél boldog,ha annyira szereted,használd.
dlaczko · 2 év
Az enterprise az egy az egyben a pro, csak vallalati kornyezetben... Amirol te beszelsz az a LTSB.

"Windows 10 Enterprise provides all the features of Windows 10 Pro, with additional features to assist with IT-based organizations. Windows 10 Enterprise is configurable on three branches, Semi-Annual Channel, Semi-Annual Channel (Targeted), and Windows Insider."


Mondjuk par perce lathattam, hogy a Windows Defender-t is megszakertetted, hogy milyenszarbezzegmas, szoval nem is ertem, hogy miert lepodtem meg... Annyira imadom az ilyen onjelolt zug-informatikusokat...
Criosphinx · 2 év
"Az enterprise az egy az egyben a pro, csak vallalati kornyezetben... Amirol te beszelsz az a LTSB."
Nem ugyanaz mivel több szolgáltatást tud az Enti, és ahogy fentebb elhangzott nincs benne előre telepített felesleges App.
Az LTSB -ben(1607) meg Áruház sincs! Nem képes modern alkalmazást futtatni, a legstabilabb rendszer.
dlaczko · 2 év
Otthoni felhasznalasrol beszelt. Elmondod, hogy melyik extra enterprise funkciot fogod tudni otthon hasznalni? Ja, hogy egyiket sem? Akkor mi otthon az enterprise? Ugyan az mint a Pro.
Magyar88 · 2 év
Nálam stabilan működik még mindig úgy is hogy csak frissítettem a rendszert. Még talán gyorsabbnak és stabilabbnak is tűnik mint az előző Win10 verzió.
POKA · 2 év
Köszi Smile
RockNRolla · 2 év
Valószínű. De lehet hogy csak a vírusírtód kavar vmit, pl. karanténba teszi/letiltja... vagy valami hasonló. Vagy rendszergazdaként kellene futtatni/másolni, ilyesmi.
RockNRolla · 2 év
Hááát, ez mindenhogy működik nálam.
http://pichost.org/image/tZBRl
Gabika93 · 2 év
Sziasztok! Akkor most már teljesen kész van a rendszer és hiba mentes? Érdemes most már frissíteni?
tothjani · 2 év
Én a Pro verziót használom mivel az Insider verzió csak így regisztrálódik, tegnap raktam fel
Én nettezésre, média szervernek, és némi Office munkára használom a gépet, és egy Android emulátorban játszom, na meg a torrent is megy ha van neki miért.
Eddig nem futottam bele hibába és végre újra használható az a Pendrive is, amibe az előző rendszer úgy belekavarodott hogy fel sem ismerte az eszközt.
Úgy tűnik a gépház mintha kisebb volna, az ikonok elvesznek a monitoron, de van sötét téma , ami az intézőben és a menükben is működik
bercike34 · 2 év
Ma délelőtt tiszta telepítéssel feltettem a gépemre a Home verziót. Eddig Pro verziót használtam, de úgy gondoltam, hogy minek olyan rendszer aminek sok szolgáltatását nem is használom, ezért lett a Home verzió. Most már élesben megy. Eddig minden rendben ment. Egyenlőre nem tapasztaltam hibát. Nem igazán hallottam sok jót az otthoni rendszerről, ezért gondoltam, hogy akkor legyen saját tapasztalásom erről a rendszerről.
alonzo · 2 év
Az "Ashampoo Photo Commander 16.0.4." nálam működik !
knor1982 · 2 év
letöltöttem. a telepítés előtt up-to-date-re hoztam a fent lévő 10-et. Újraindítottam a gépet, ezután még egyszer lefuttattam az update-et, már nem talált semmit. Elkezdtem telepíteni a letöltött októberi frissítést. Fel is telepedett (kb. 15 perc SSD-re). Majd ezután még talált egy frissítést az update-en:
preview.ibb.co/b5h94K/ins.png
alonzo · 2 év
A gépház háttér sötét színe,alapból telepítés után sötét színű lesz !
Horogh · 2 év
Tökéletes! Smile
Horogh · 2 év
Tökéletes! Hibátlan
Csabi1984 · 2 év
Sziasztok akkor ha jól gondolom ha ezt az Isot felrakom akkor 1 az 1-ben ugyan az lesz mint amit MSDN képfájlként osztanak meg?
Csicso82 · 2 év
Igen, én még a Pastebin-ről szedtem le az ESD-t amit a decrpypter-rel alakítottam át ISO-vá itt ez már meg van csinálva bár a Pastebin-es azért jobb szerintem mert ott még karcsúbbra csináltam a telepítőt ugyanis úgy állítottam be hogy csak egy nyelv - magyar - csak egy verzió - Home - legyen.
angol82 · 2 év
Hibátlan. Köszönet a készítőknek !
Juxtapoz · 2 év
ezazz
weaver · 2 év
valaki mondja már meg hogy kell aktiválni? nekem nem megy mikrofos toolkingal
ssteve · 2 év
Én a KMspico-val mindenféle windows-t tudtam eddig aktiválni.
Tamas88 · 2 év
Itt az oldalon van egy aktivátor, ami véglegesen aktiválja, és nem KMS. Szerintem azt is célszerű kipróbálni.
Karlson05 · 2 év
Köszönjük! Smile
Criosphinx · 2 év
2 bugot tapasztaltam, az egyik a windows saját realtek vezérlője, böngészőben(opera) nem tud értesítési hangot adni a rendszer webhelyekről, pl egy üzenet érkezésére, de YT meg egyéb médiatartalmak adnak hangot, minden állítgatás nélkül feldobom a realtek drivert és máris minden tök jó. Volt mikor nem raktam fel külön drivert mert felesleges nekem a (plusz) funkciói és minden faja volt akkor is, tehát ez számomra bug.
A másik, van 1 parancsikon az asztal bal felső sarkában de már 3-szor lejjebb került 1 sorralROFL fogalmam nincs mitől, még nem jöttem rá, de hozzá nem nyúltam az is tuti, monitort sem váltottam, lehet a lementett képek/fájlok netről asztalra bekavarnak.
Annak viszont nagyon örülök hogy végre működik a háttérben való alkalmazások ki és bekapcsolása ráadásul úgy ahogy annak kell(alkalmazásonként is)!
Eddig úgy érzem ez a legjobb W10, persze csak az LTSB utánThumbs up
Csicso82 · 2 év
Az asztali parancsikonok "mozognak" azaz ha telepítesz pár programot ami kitesz parancsikonokat és frissíted az asztalt - F5 vagy jobb klikkes menü frissítés - akkor alfabetikus sorrenbe rendeződnek azaz ABC sorrendben és ez mindig változik ha jön egy újabb asztali parancsikon ami a neve alapján nem a végére hanem az elejére kerül. EZ akkor szűnik meg ha elkezded manuálisan pakolgatni az ikonokat ha ezt egyszer megcsináltad onnantól nem fogja őket mozgatni automatikusan.
Shipak · 2 év
Köszönjük!
Zoli34 · 2 év
Elkészült az új ISO is Smile 17763.17 Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 8 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 18,860 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!