A Microsoft kiadott egy újabb, fejlesztői frissítést a chromium alapú Microsoft Edgehez

Ezúttal a központban elsősorban a hibajavításokra fókuszál, így a Microsoft Edge Dev build 76.0.176.1 telepítése után nem lesz semmilyen új funkciója.
Az egyetlen észrevehető változás a címsor legördülő sorainak megnövekedett magassága, de magától értetődik, hogy sokan nem is találják meg az új verzió változását.
Másrészről, a változás számos fontos javítást tartalmaz, és megnézheti a teljes kiadási megjegyzéseket a Microsoft oldalain.
Az egyik javítás megoldja a hibát, ami miatt a Microsoft Edge böngészőablakja fekete vagy üres lesz, amikor egy videót néz, ami nyilvánvalóan fájdalmas élményt jelentett a YouTube klipjeinek nézésében.
Ez a kiadás egy olyan problémára is felhívta a figyelmet, amely néhány webhelyet felfüggesztett a betöltés során, valamint a meghibásodott első élményt, amelyet néha nem sikerült rendezni.
A vártnál gyorsabban kiadott frissítések a Chromium alapú Microsoft Edge jelenleg a Windows 10-ben két különböző ágon van, nevezetesen a Canari és a Dev.
Míg a Canari építése naponta frissül, a Dev csatornának hetente egyszer még több frissítést kell kapnia, bár a Microsoft ezúttal sietett frissíteni ezt a verziót.
„Bár a Dev Channel utolsó frissítése óta csak rövid idő telt el, még mindig van néhány olyan javítás és fejlesztés, amely elég figyelemre méltó.” - magyarázza a Microsoftos David Rubino.
Mondanom sem kell, hogy a frissítéstől többet vártak sokan, de mivel a Microsoft Edge egy folyamatban lévő munka, és a felhasználóknak nyilvánvalóan ajánlott a lehető legrövidebb időn belül frissíteni a legfrissebb felépítésre, hogy az összes javítást és új funkciót elérhessék, elemezhessék, véleményezhessék.

Microsoft Edge 76.0.176.1 Dev for Windows 10 letöltése
Hozzászólások megtekintése (eddig 10 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
donci4 · 2 év
Hogyan tudnám a magyar nyelvet ráerőltetni? Kijelőltem, hozzáadtam első helyen, semmi.
szuper · 2 év
Ismereteim szerint egyelőre nincs hozzá magyar nyelvi fájl...
donci4 · 2 év
Ezek szerint árnyékra vetődtem, mert a beállításoknál aligha van nyelv, amit ne soroltak volna fel...
Csicso82 · 2 év
Elvileg a chrome nyelvi fájljait be lehet másolni de ez nem tökéletes.
Criosphinx · 2 év
Én úgy tudtam eddig is a Chrome motorja hajta az Edget OMG
Csicso82 · 2 év
Nem, https://en.wikipedia.org/wiki/Microso...osoft_Edge EDGE HTML és valami Chakra Engine.

Magával a motorral nem volt gond, egy vállalható böngésző volt de a kiegészítőkkel való ellátottsága már problémás volt ezt oldották meg ezzel a huszáros vágással hogy Chromium-ra váltanak mivel így a Chrome kiegészítőket egy az egyben használni lehet.
Google Chrome-ról szerintem egy 3-6 hónap múlva már érdemes lesz váltani. Ezzel a Firefox lesz az egyedüli alternatíva a Chromium alapú böngészőkkel szemben (Chrome, Opera, Vivaldi, Edge)
Criosphinx · 2 év
Na ez egy jó hír, fel is csaptam...Csak én nem találom a kereső motor megváltoztatását vagy az pont nincs benne?OMG

Megtaláltam közben:


Oké, hogy még ez nem végleges de félek csak MS fiókkal fog szinkronizálni, akkor ez azonnal kuka nálam, mire összedobják ezt Androidra az évekbe fog telniROFL
Criosphinx · 2 év
Még az IDM -nek a kiegészítőjet sem lehet manuálisan belerakniROFL hulladék ez még úgy ahogy van.
Topy-ka · 2 év
Nekem egyedül a lapok félretétele hiányzik az összes nem EDGE böngészőből. Az miatt nem váltottam böngészőt! Sok hiányossága van az EDGE-nek, néha lassú, néha kifagy, néha pedig az istennek se csinálja azt, amit szeretne a júzer, de remélem, ebben a Chromium alapú EDGE-ben előbb-utóbb megtalálom mindazt, amit megszerettem az eredetiben!
szarban17 · 1 év
Microsoft: Ehhez azért pofa kell. Szégyen! Linux alapokon Microsoft Smile !
Kezdetektől fogva fikázták a linux rendszert azok akik nem értettek hozzá, vagy nem akartak érteni hozzá, esetleg kapitalisták voltak. "Tiltsák be mert nem lehet eladni, lezárni, lekódolni, meg nem lehet vele tömegeket manipulálni, nem lehet bele vírust írni, mert nyílt és bárki kiszúrja hamar. A tudást ingyen adják, ingyen megosztják azt..."
Itt is azt hiszik, hogy 1% résedése van Linuxnak a piacon, közben meg 80% felett van elterjedve az egész világon.
Végén azért még se olyan rossz az Opensource. Mi?
Naív tudatlan WindowsFanok? Látjátok?

Szégyen az is, hogy több évtizede egy rendes Terminált vagy Calc.exet vagy notepad.exet nem képesek Windows alatt megírni. És a végén nyílt forráskóduvá kell a DLL és EXE -ket is mind tenni, hogy a nyílt forráskód rendet tegyen.
Dolgoztatok már PowerShell -ben? Borzalmasan rossz egy Bash Shell-hez képest.
Windows GUI még mindígy fagy ha nincs benne legalább 8 GiB RAM. Linux meg extrémesetben 128MiB -al elmegy GUI val együtt. -> http://www.tinycorelinux.net/ . És akkor még sokat is mondtam.http://fsf.hu/
https://www.gentoo.org/
i.imgur.com/jx8cyqt.jpg

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

szikes
  • 8 Vendég
  • 47 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 20,005 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!