A Microsoft kiadott egy újabb, fejlesztői frissítést a chromium alapú Microsoft Edgehez

Ezúttal a központban elsősorban a hibajavításokra fókuszál, így a Microsoft Edge Dev build 76.0.176.1 telepítése után nem lesz semmilyen új funkciója.
Az egyetlen észrevehető változás a címsor legördülő sorainak megnövekedett magassága, de magától értetődik, hogy sokan nem is találják meg az új verzió változását.
Másrészről, a változás számos fontos javítást tartalmaz, és megnézheti a teljes kiadási megjegyzéseket a Microsoft oldalain.
Az egyik javítás megoldja a hibát, ami miatt a Microsoft Edge böngészőablakja fekete vagy üres lesz, amikor egy videót néz, ami nyilvánvalóan fájdalmas élményt jelentett a YouTube klipjeinek nézésében.
Ez a kiadás egy olyan problémára is felhívta a figyelmet, amely néhány webhelyet felfüggesztett a betöltés során, valamint a meghibásodott első élményt, amelyet néha nem sikerült rendezni.
A vártnál gyorsabban kiadott frissítések a Chromium alapú Microsoft Edge jelenleg a Windows 10-ben két különböző ágon van, nevezetesen a Canari és a Dev.
Míg a Canari építése naponta frissül, a Dev csatornának hetente egyszer még több frissítést kell kapnia, bár a Microsoft ezúttal sietett frissíteni ezt a verziót.
„Bár a Dev Channel utolsó frissítése óta csak rövid idő telt el, még mindig van néhány olyan javítás és fejlesztés, amely elég figyelemre méltó.” - magyarázza a Microsoftos David Rubino.
Mondanom sem kell, hogy a frissítéstől többet vártak sokan, de mivel a Microsoft Edge egy folyamatban lévő munka, és a felhasználóknak nyilvánvalóan ajánlott a lehető legrövidebb időn belül frissíteni a legfrissebb felépítésre, hogy az összes javítást és új funkciót elérhessék, elemezhessék, véleményezhessék.

Microsoft Edge 76.0.176.1 Dev for Windows 10 letöltése
Csevegés (eddig 9 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
donci4 · 6 hó
Hogyan tudnám a magyar nyelvet ráerőltetni? Kijelőltem, hozzáadtam első helyen, semmi.
szuper · 6 hó
Ismereteim szerint egyelőre nincs hozzá magyar nyelvi fájl...
donci4 · 6 hó
Ezek szerint árnyékra vetődtem, mert a beállításoknál aligha van nyelv, amit ne soroltak volna fel...
Csicso82 · 6 hó
Elvileg a chrome nyelvi fájljait be lehet másolni de ez nem tökéletes.
Criosphinx · 6 hó
Én úgy tudtam eddig is a Chrome motorja hajta az Edget OMG
Csicso82 · 6 hó
Nem, https://en.wikipedia.org/wiki/Microso...osoft_Edge EDGE HTML és valami Chakra Engine.

Magával a motorral nem volt gond, egy vállalható böngésző volt de a kiegészítőkkel való ellátottsága már problémás volt ezt oldották meg ezzel a huszáros vágással hogy Chromium-ra váltanak mivel így a Chrome kiegészítőket egy az egyben használni lehet.
Google Chrome-ról szerintem egy 3-6 hónap múlva már érdemes lesz váltani. Ezzel a Firefox lesz az egyedüli alternatíva a Chromium alapú böngészőkkel szemben (Chrome, Opera, Vivaldi, Edge)
Criosphinx · 6 hó
Na ez egy jó hír, fel is csaptam...Csak én nem találom a kereső motor megváltoztatását vagy az pont nincs benne?OMG

Megtaláltam közben:


Oké, hogy még ez nem végleges de félek csak MS fiókkal fog szinkronizálni, akkor ez azonnal kuka nálam, mire összedobják ezt Androidra az évekbe fog telniROFL
Criosphinx · 6 hó
Még az IDM -nek a kiegészítőjet sem lehet manuálisan belerakniROFL hulladék ez még úgy ahogy van.
Topy-ka · 6 hó
Nekem egyedül a lapok félretétele hiányzik az összes nem EDGE böngészőből. Az miatt nem váltottam böngészőt! Sok hiányossága van az EDGE-nek, néha lassú, néha kifagy, néha pedig az istennek se csinálja azt, amit szeretne a júzer, de remélem, ebben a Chromium alapú EDGE-ben előbb-utóbb megtalálom mindazt, amit megszerettem az eredetiben!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!