A kiadott Windows 10 1903-as frissítés, a kevesebb mint 32 GB-os tárolóval rendelkező, már működő számítógépeket is frissíti

Szerző: szuper
A Microsoft tisztázza, hogy Windows 10 1903-as verziójú telepítőjének, az újonnan bevezetett, 32 GB-os tárolási minimuma csak az újonnan épített számítógépekre vonatkozik.

A Windows 10-es verziójának 1903-as verzióját megelőzően a Microsoft egy április támogatási dokumentumban azt írta, hogy ez a verzió a 64-bites Windows esetében 32 GB-ra növeli a minimális tárolási kapacitást.
A vállalat a bevezetéskor nem magyarázta meg, miért volt szükség a Windows 10 több tárolási háttértárra, de mivel a ZDNet jelezte, hogy a Windows 10 2019. májusi frissítése (más néven 1903) „fenntartott tárhelyet” is bevezetett, ami nagyjából 7 GB lemezterületet biztosít annak érdekében, hogy a frissítések megfelelően működjenek.
A Microsoft most frissítette az informatikai szakembereknek szánt, frissített támogatási dokumentumot, hogy ez a minimális követelmény a már használatban lévő számítógépeken fönlévő, már telepített Windows 10-ről frissülő 1903-ra nem vonatkozik, csak az új számítógépeket gyártó OEM-ekre.
Tehát a már működő, 32 GB-os háttértárú PC-vel rendelkező Windows 10 felhasználók, a jövőben is megkapják a 1903-as verzió frissítéseit.
"A Windows 10 új lemezterületigénye, az 1903-as verziótól kezdődően csak az új számítógépek gyártásával, telepítésével foglalkozó OEM-ekre vonatkozik. Ez az új követelmény nem vonatkozik a meglévő eszközökre" - mondta a Microsoft.
"Azok a már működő számítógépek, amelyek nem felelnek meg az új eszközterület követelményeinek, továbbra is kapnak frissítéseket, és az 1903-as frissítéshez hasonló mennyiségű szabad lemezterületre lesz szükség, mint az előző frissítéseknél."
Az OEM-ek nem kapják meg a Windows 10 1903-as verzió telepítési lehetőségét a 32 GB-nál kevesebb háttértárú rendszerekre, a Microsoft rámutat a fenntartott tárolóról szóló magyarázatára, amely automatikusan engedélyezve lesz a Windows 10 1903 előre telepített új számítógépein és a tiszta telepítéseknél.
"A Windows 10 korábbi verziójából történő frissítésekor ez a lehetőség nem lesz aktiválva".
A dokumentum részletesen ismerteti a Windows 10 kulcsfontosságú frissítési vezérlését és minőségi javításait, amelyeket a Microsoft a katasztrofális Windows 10 1809-es verzió megjelenése után készített, például a Windows azon képességét, hogy automatikusan eltávolítson bizonyos frissítéseket, ha indítási hiba lép fel.
"Most már automatikusan visszaállíthatja az indítási hibákból a frissítések eltávolítását, ha az indítási hiba a legújabb illesztőprogram vagy minőségi frissítések telepítése után került bevezetésre. Ha egy eszköz nem tudja megfelelően indítani az illesztőprogram-frissítéseket a legutóbbi telepítése után, a Windows akkor, automatikusan eltávolítja a frissítéseket, hogy a készülék normálisan működhessen”- állítja a dokumentum.
A Microsoft emellett kiemeli a Windows 10 Otthoni felhasználók új lehetőségét, hogy 35 napig szüneteltethessék a frissítéseket, ami ismét a hibás 1809-es verzióra adott válasz része volt.
Ezenkívül a Windows most egy színes pontot jelenít meg a Start menüben a Power (Főkapcsoló) gombon, és a tálcán a Windows ikonban jelzi, hogy van-e frissítés, amely az eszköz újraindítását igényli.
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
katt · 4 év
Kamu duma. Simán dolgozik kevesebb helyen is. Egy 30GB particióm van Windows-nak, simán feltoltam rá, azóta is működik. Amúgy a fullos Winem helyigénye 18-ról 23GB-ra nőtt ez is csupán 5GB. Egyébként ritka utálatos megoldás a szar termék miatt a felhasználók SSD-it b.sztatni, persze így hamarabb kell lecserélni azokat, főleg, ha állandóan írogat rá és töröl róla. No de ugye van update OFF.
khalidumar · 3 év
CCleaner Pro Crack + Serial Key 2020 Full Version

CCleaner Crack is a helpful utility for PCs with MS Windows. That clears out every one of those garbage that collects after some time like broken easy routes, impermanent records, and numerous different problems. It is the best instrument for cleaning your PC. As It makes your framework work easily and quick. It likewise makes sure about your framework and protects your security. It cleans your perusing history and furthermore cleans impermanent web documents. You can turn into a progressively sure Internet client and less helpless to fraud by utilizing this product.

It can likewise spare your hard plate space by cleaning unneeded documents from different programs and can expel unneeded passages in the Windows library. While, It likewise causes you to uninstall programming and select which plans start with windows. In Addition, You can locate the copy records and organizers in your framework that are taking an excessive amount of room in your framework and can evacuate them.

CCleaner Pro 2020 Crack Incl License Key

CCleaner Pro Crack is a multi-work instrument for guarding your PC, secure, and quick. While, With this product you can clean the Windows Registry, decide to incorporate or avoid documents and Registry sections. In Addition, Developed by Piriform (an organization procured by Avast in 2017,) is an utility used to clean possibly undesirable documents and invalid Windows Registry sections from a PC. Moreover, When you clean your framework, clean your PC, check for program refreshes, oversee which programs start when you start Windows, and some more.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Róbert123
  • 1 Vendég
  • 24 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 21,246 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!