A Microsoft ismertette a június 11-i Windows 10 összesített frissítéseket

A Microsoft a napokban elismerte, hogy a Windows 10 legfrissebb összesített frissítéseiben egy új probléma adódott. E frissítések telepítése során leállíthatja az Internet Explorer programot.
Pontosabban, Redmond azt mondja, hogy ezek a frissítések lehetetlenné teszik a böngésző indítását, ha az alapértelmezett keresőszolgáltató nincs, vagy hibásan van beállítva.
A hiba a májusi összesített frissítésekben található, ami azt jelenti, hogy minden felhasználó, akinek a rendszerei naprakészek, hajlamosak arra, hogy megakadályozzák az Internet Explorer futását.
Mondani sem kell, hogy ennek a problémának a legegyszerűbb megoldása az alapértelmezett keresőszolgáltató beállítása, vagy azok számára, akik készen állnak a nehezebb megoldásra, az az, hogy a kumulatív frissítéseket teljesen eltávolítják.
A Microsoft azt mondja, hogy már dolgozik egy megoldáson, és arra számít, hogy ez a javítás a Windows 10-et használó eszközök számára június közepén fog élrhetővé válni.
Más szóval, van esély, hogy a Microsoft a júniusi patch keddtől várja a hiba megoldását.
Ebben a hónapban a patch kedd frissítései várhatóan június 11-én kerülnek kiadásra.
Érintett Windows 10 verziók, az érintett platformok és az összesített frissítések a következők:

Windows 10, 1809-es verzió - KB4497934
Windows 10 Enterprise LTSC 2019
Windows 10, 1803-as verzió - KB4499183
Windows 10, 1709-es verzió - KB4499147
Windows 10, 1703-as verzió - KB4499162
Windows 10 Enterprise LTSC 2016
Windows 10, 1607-es verzió - KB4499177

Továbbá a Windows Server 2016 és a Windows Server 2019 felhasználók is valószínűleg ugyanazt a hibát észlelik.
A Microsoft az Internet Explorer elsődleges böngészőként történő használatát javasolja, a vállalat szerint a Windows 10 felhasználóknak Edge-re kell váltaniuk az interneten való navigáláshoz. Az Internet Explorer továbbra is a Windows 10 rendszerben kínál kompatibilitási célokat, mivel ez az a böngésző, amelyet számos vállalat használ belső alkalmazásaihoz és szolgáltatásaihoz.
Időközben a Microsoft a Microsoft Edge egy megújult változatán dolgozik, amely az EdgeHTML-ről Chromiumra motorra vált át. Ez a böngésző kompatibilitási okokból is tartalmaz egy Internet Explorer módot is.
Hozzászólások megtekintése (eddig 22 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
katt · 2 év
Kit érdekel az Internet Explorer? Nálam speciel fut. Kit érdekel a Chrome? Mindkettőt tucatnyi ok van nem használni.
szuper · 2 év
Hmmm!
Ez a fellengzős megnyilvánulás... Suspicious
Például azokat érdekli az IE, akik céges szinten dolgoznak vele, mert a többi böngésző alkalmatlan rá...
Így pl. engem is! Hmm
expa · 2 év
Jó elavult céges felület lehet az...
olhgbr · 2 év
Pontosan. Smile
PREDATOR · 2 év
Jó cikk, köszönjük szuper. Smile
SWAT · 2 év
Nálam pl. az ügyfélkapus letöltéseket csak az IE-vel tudom megoldani. Másra nem használom.
expa · 2 év
OPERA alatt is kifogástalanul működik az ügyfélkapu. Te a holdon élsz? Grin
alonzo · 2 év
Ügyfélkapum van és minden további nélkül megy alatta a google chrome !
dolfi · 2 év
Ügyfélkapu, banki felületek is mennek a Firefox-al is. Korábban egyszer volt gondom, az Adguard AdBlocker kiegészítő a firefoxban megbénította ezeket az oldalakat, de lecseréltem az uBlock Origin-re, azóta nincs gondom a firefox-al, ráadásul most egész fürge lett. A chrome-ban az a gondom, hogy nem lehet kijelentkezni (vagy talán már igen), mindent bejelentkezve nem akarok csinálni, ha viszont kijelentkeztem, akkor a chromban az alap böngésző jelent meg felszín és kiegészítők nélkül.
Satad · 2 év
A IE sebezhetőségét tekintve biztonsági problémát jelent minden gépen. Ezért a telepítés után én kikapcsolom, de mielőtt megtenném minden védelmi opciót maxra állítok a beállításaiban. https://ibb.co/p4RPwyK
dolfi · 2 év
Ha kikapcsolod az IE-t, nincs egyéb gondod? Arra gondolok, hogy nálam alapértelmezett a firefox win10 alatt és ha az outlook-ból akarok hivatkozást megnyitni, akkor semmi gond, a firefox megnyitja, de ha kikapcsolom az IE-t, akkor az outlookból nem tudok hivatkozást megnyitni. Win10 mellé office 2016-ot használok. Összefügghet a kettő valahogy? Már az outlook hivatkozás megnyitása és a kikapcsolt IE?
muffin73 · 2 év
Ha a Firefox az alapértelmezett böngésződ, akkor nyugodtan kikapcsolhatod az IE-t. Volt arról szó, hogy a Posta/Mail kizárólag az Edge-et használja a levélben lévő linkek megnyitására, de talán nem lett belőle semmi. Próbáld meg először az Edge-et beállítani alapnak, aztán kapcsold ki az IE-t, aztán állítsd át a Firefox-ot alapnak.
dolfi · 2 év
Köszi, de sajnos így sem jött össze. Beállítottam alapnak az edge-t, kikapcsoltam az IE-t, újraindítottam és az edge-vel sem nyitotta meg. Ezután beállítottam alapnak a firefox-ot, de azzal sem. Találtam egy leírást a microsoft oldalán erről. Ott volt egy fixit javító, letöltöttem, futtatni akartam, de az sem indult el, azt írta ki, hogy a rendszeremen a hibajavító nem futtatható. Volt egy másik megoldás is, a regeditben kellett volna mókolni valamit, de azt kihagytam. Így visszakapcsoltam az IE-t és most már a firefox megnyitja a linkeket.
Satad · 2 év
" win10 alatt és ha az outlook-ból akarok hivatkozást megnyitni, " - nem nyitok meg semmit a gépemen! Arany szabály! A külföldi leveleket*** meg el sem olvasom. Csak a g-mailon nyitok meg levelet azokat amiket ismerek. Egyébként simán kikapcsolhatod semmire nem lesz káros hatással, de előtte minden biztonsági intézkedést tegyél meg, gondolok itt arra, hogy az ie ben húzz maxra mindent.
alonzo · 2 év
A NASA az Amerikai Egyesült Államok kormányzati ügynöksége, az ország civil repüléstani, űrkutatási és űrrepülési szervezete. Itt dolgozol netán és ha meglátják,hogy bevagy jelentkezve hadbíróság elé citálnak ?
Satad · 2 év
Tudod ez olyan dolog, mint amikor leülsz a családdal a vacsorához miközben beront két rendőr a házadba és elkezdi a szennyest kidobálni az asztalra. Hát jó étvágyat hozzá. A win 10 egyébként nálam kivan gyomlálva rendesen Grin http://kepkezelo.com/images/3ucr6ss5w...wu26ui.jpg
Deadman · 2 év
Bexarok ROFL K-lite codec pack 2019-ben ????
Oszt mi a ménkűnek? Milyen hiper szuper cuccot nézel vagy csinálsz amihez nem elég a win10 beépített codecjai ? Hmm
Amúgy ügyes voltál szépen kigyomláltad bravó. Szerinted a Google és a Gmail azt teljesen biztonságos és nem oszt meg Rólad semmit sem , vagy nem kémkedik ?
Mondjuk akkor lennél a legnagyobb biztonságban ha éjjelre kihúznád a netet a gépből, hogy véletlen se legyen semmi gond ROFL
Satad · 1 év
A gmailnál a lényeg az, böngészőn keresztül nyitok e-mailt és csak netes felületen nem töltöm le a winyóra. Egy óvintézkedés .. A google sem kémkedik mert ő is rendesen kivan gyomlálva Grin
muffin73 · 2 év
Hogyan tüntetted el a Keresést és a Mixed Reality Portalt? Grin
Satad · 1 év
A ccleanerrel kitöröltem a "Cryvérbe)" Grin a keresést meg sehogyan azt csak eltüntetni lehet sajna kikapcsolni nem. Jobb klikk a tálcán "keresés" - alatta elrejtve - oda pipa és nincs az asztalon.
alonzo · 2 év

Idézet

Tudod ez olyan dolog, mint amikor leülsz a családdal a vacsorához miközben beront két rendőr a házadba és elkezdi a szennyest kidobálni az asztalra. Hát jó étvágyat hozzá.
.először is zárs be az ajtódat,ne haverkodj dílerekkel. Akkor nem törik rád a budiajtót,mert a neten árulod a szert. Agyilag amúgy jól vagy ?.nem-e összekevered a mentősöket a rendőrökkel?
Papamaci · 2 év
Nálam csak az a probléma hogy a frissítés óta nen működik az MSN időjárás és a csatolt telefon alkalmazás. Valakinél jelentkezett e ilyen hiba?

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

omegadelta
  • 4 Vendég
  • 24 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 20,005 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!