Windows 8 - Microsoft: Windows 8 béta a következő hónapban!

A Microsoft által egy újonnan elindított blogban,Steven Sinofsky arról beszél,hogy lesz egy Windows 8 béta változat az "elkövetkező hónapban". A blogbejegyzésben arról beszél,hogy mi lesz a célja a Microsoftnak az elkövetkező hetekben,valamit a blog előkészíti a BUILD és utáni BUILD blogbejegyzéseket is.

Steven Sinofsky-hoz úgy látszik eljutott a kritika és hozzászólásában reagált is miszerint a Windows 8-ról szóló információk és hírek erősen megcsappantak az elmúlt időszakban. Dióhéjában Sinofsky elmondta,hogy tanultak a múlt hibáiból a funkciók túl korán szivárogtak ki és nem voltak nyilvánosak.

"Hallottunk az emberek frusztrációjáról,hogy milyen keveset közöltünk eddig a Windows 8-ról. Már biztosan megtanultuk a leckéket az évek során és a veszélyeket is a túl korán napvilágot látott és meg nem értett funkciókkal kapcsolatban,ezért ezt képesek vagyunk kiküszöbölni." - mondja Sinofsky.

A Microsoft eközben egy új Twitter oldalt is indított a Windows 8-al kapcsolatban,amelyen nyomon követhető a Windows 8 fejlődése. Az új Twitter oldallal a cég a kommunikációra fókuszál a kíváncsi felhasználókkal kapcsolatban,ezzel szintén az a célja,hogy megpróbálja lecsillapítani a boldogtalan "hírre éhes" embereket.

A BUILD konferencia rohamosan közeledik és meglátjuk,hogy a Microsoft a Windows 8-al mi mindent tesz majd le az asztalra. A Microsoft a Windows 8-al a táblagépeket célozza főként,hiszen a Windows 7 már elérte célját az asztali gépeknél.
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Attila · 9 év
Szia Kori! Köszi az infót! Már nagyon várom az Új Windows Build link letöltését,de hamarosan 2011 SZEPTEMBER 13.-a!!!!

Attila
WinkSmile
Kori · 9 év
Szívesen máskor is Attila! Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Zoli34
  • 9 Vendég
  • 243 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,448 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!