Windows 8 - Két felhasználói felület lesz

Szerencsére a Microsoft nem akar semmit sem a felhasználókra erőltetni, és főleg nem egy olyan terméket kiadni a keze közül ami felháborodást keltene. Ugyanis a legújabb blogos bejegyzésük szerint, lehetőségünk lesz eldönteni, hogy melyik felhasználói felületet szeretnénk használni, tehát azoknak akiknek nem tetszene az új Metro design visszaválthatnak a jól megszokott hagyományos asztalra.


Kattints a képre a nagyobb méretért


A Windows telepítését követően a Metro lesz az alap felhasználói felület, de akár egyből lehetőségünk is lesz visszatérni a régi megjelenésre. Az új felületet a táblagépes felhasználók szeretni fogják, mivel jóval könnyebb és nagyobb élményt fog nyújtani a Windows 8 kezelése.

Természetesen az eddigi alkalmazások teljesen működőképesek lesznek az új kezelőfelülettel is. Sőt a hagyományos és Metro-s felület közötti összhang is meglesz, tehát a telepített alkalmazásaink mindkét helyen gond nélkül használhatóak.Ha úgy döntünk hogy visszatérünk a szokványos asztalhoz akkor azt egyszerűen bekapcsolhatjuk. Ezután lehetőségünk lesz mindkét felületet használni, vagy esetleg végleg megszabadulhatunk az új interfésztől.

A Windows 8 első bétája várhatóan szeptember 13-16 között fog megjelenni, és letölthetővé válni a nyilvánosság számára az idei build konferencián.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Laci09
  • 6 Vendég
  • 242 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!