Internet Explorer 9 - Az Internet Explorer 9 veri a Chrome-ot és a Firefoxot!

"Ebben a hónapban néhány fontos mérföldkőhöz ért az Internet Explorer. Az Internet Explorer 9 mostanra meghaladta a 20%-os világpiaci részesedést a Windows 7 operációs rendszernél augusztus utolsó napján." - mondta a Microsoft.

"Az Egyesült Államokban az Internet Explorer 9 a hónap végét 28%-os részesedéssel zárta a Windows 7 rendszerek esetében. Az Internet Explorer 9 azért készült,hogy kihasználja a Windows 7 egyedülálló képességeit és jó,hogy egyre több a Windows 7 felhasználók használja az Internet Explorer 9-et és ezen böngészgeti kedvenc oldalait a világhálón." - mondta a Microsoft.

A Microsoft jelentéséből kiderül,hogy az Internet Explorer 9 (amely 2011 márciusában jelent meg) 20,4%-os világpiaci részesedéssel áll az első helyen Windows 7 operációs rendszeren,szemben a Chrome 13 jelenlegi 18,3%-os részesedésével. A Firefox 6 csak a harmadik 13,2%-os részesedéssel a Microsoft jelentése szerint.

És mint tudjuk a Windows 7 egyre jobban elterjed a világban és hazánkban is,így az Internet Explorer 9 részesedése is nőni fog! Azonban a Windows 8 megjelenésével együtt jön az Internet Explorer 10-es változatai is,tehát a Microsoft nem hagy fel a fejlesztéssel,mint ahogy azt az Internet Explorer 7-nél tette!
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesant · 9 év
Nem csoda, sok felhasználó lustaságból, vagy nemtörődömségből is az IE9-est használja. Azt se felejtsük el , hogy a többi nem rendelkezik op.rendszer háttérrel. Egyébként nem is rossz az IE9-es. De így az eredeti "blogbejegyzésnek" nemigen van hírértéke.... www.windowsmix.com/sml/46.gif
Kori · 9 év
Az csak igazolásképpen szolgál Mészi...meg úgyse olvassa el senki az angol blogbejegyzést,legalábbis ezt veszem észre... és am cuki ez az Operás smájli! Smile
Mesant · 9 év
www.windowsmix.com/sml/safari.gif www.windowsmix.com/sml/love.gif www.windowsmix.com/sml/firefox.gif www.windowsmix.com/sml/smiley-happy091.gif
Driver · 9 év
smileys.on-my-web.com/repository/Firefox/firefox20.gif smileys.on-my-web.com/repository/Firefox/firefox25.gif Grin
Mesant · 9 év
www.windowsmix.com/sml/1_9.gif noob.hu/2011/09/04/opfox.png

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 247 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!