Windows 8: A Windows 8-nak mégis része lesz a Windows Media Center!

"Bár nem központi téma,de több mint 50 e-mailt kaptam visszajelzésként a Media Centerrel kapcsolatban. Minden ügyfelünket szeretném megnyugtatni,hogy a Media Center biztosan része lesz a Windows 8-nak. Semmi kétség." - olvasható a blogbejegyzésben."Tudva,hogy milyen erős a támogatás a Media Centerrel kapcsolatban, a tesztelőknek van még tennivalójuk,hogy ellenőrizzék a minőséget és a kompatibilitást,valamint a bővítményeket,amit várnánk még egy kiadás előtti buildtől." - mondta Steven Sinofsky. "Teljesen elkötelezettek vagyunk a Media Centerrel a Windows 8-ban."

Amikor a Media Center rajongók megtudták,hogy a Media Center állítólag nem lesz a Windows 8 része,sokan közülük a kapcsolatot közvetlenül Sinofskyval vették fel. "Érdekes,hogy a visszajelzéseket a Media Centerrel kapcsolatban túlnyomórészt közvetlenül nekem címezték..." - mondta Sinofsky.

A Microsoft szerint a Media Center nem lesz része az első kiadás előtti Windows 8 buildnek,mint ahogy a Windows 7 Játékok,DVD készítő, upgrade beállítások, és a .Net 3.5 keretrendszer szintén nem része az első "pre-release" kiadásnak.

A Microsoft azt is megismételte,hogy a statisztika alapján a Media Centert csak a Windows 7 felhasználók 6%-a indítottja el és használja,tehát kevesen. A Microsoft szerint vannak,akik csak körülnéznek,hogy mi is található a Media Centerben. TV volt a leggyakrabban használt elem a Media Centerben és a DVD/CD lejátszó volt a legkevésbé használt elem.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

POKA
  • 5 Vendég
  • 240 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!