Windows 8 - Eszméletlen gyors hibrid boot!

A Microsoft szerint a követeléseknek megfelelően,amelyet a felhasználók kívántak az új módszer eredményeként 30-70%-kal gyorsabb boot idő érhető el,mint Windows 7 esetében. (Amely mellesleg ott sem lassú!)Windows 8 hibrid boot!

Szükség volt egy ügyes módszerre,hogy hogyan is gyorsítsák fel a boot időt a Windows 7-hez képest,hiszen sok Windows 7 felhasználó ragaszkodik a munkamenete befejeztekor a számítógép leállításához.

Először is szükség van arra,hogy minimális energiafogyasztás mellett egy új boot során,amikor a felhasználó megnyomja a bekapcsoló gombot,ezután azonnal képes legyen használni a számítógépét. És mi a Microsoft megoldása erre? Egy új "gyors indítási mód,amely a hibrid a hagyományos boot és a hibernálás együttes módszerén alapul."

Sinofsky megismétli,hogy az új, gyors indítási mód minden típusú rendszernél működik. "Ez az új, gyors indítás mód szinte minden rendszeren kitűnően működik,függetlenül attól,hogy egy HDD vagy egy SSD meghajtó dolgozik-e a PC-ben,viszont a legújabb gyors SSD meghajtóknál az eredmény egyenesen elképesztő." - írja Sinofsky.

Itt egy lenyűgöző videó,amelyet a Microsoft program menedzsere mutatott be egy laptopon EFI boot technológia segítségével:

Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesant · 9 év
EFI? Aki nem tudja, az EFI a BIOS-t hivatott felváltani. Mi még itt olyan messze vagyunk tőle, örülünk, ha a BIOS-unk működikShock

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Valentin50
  • 17 Vendég
  • 163 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 18,557 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!