Windows 8 - Sorra jönnek a frissítések a Windows 8 Developer Previewhez!

Egy frissítés,visszavonja a bizalmat a DigiNotar főtanúsítványokkal szemben,amellyel már visszaéltek a támadók,de a frissítéssel a Microsoft biztosítja a felhasználókat,hogy ők biztonságban vannak a hamis tartalmaktól és adathalász támadásoktól.
Egy frissítés javít egy hibát,amikor is a szervizcsomag nélküli Office PowerPoint 2010 futtatása közben a rendszer "nem válaszol" üzenetet küld,egy másik frissítés pedig a frissítések keresése közbeni Windows Update hibát javít.

Egy újabb frissítés érkezett ahhoz a problémához,mikor is a felhasználó bejelentkezik a számítógépre(Windows Developer Preview),de csak egy üres zöld képernyő jelenik meg,vagy pedig a másik esetben a felhasználó bejelentkezik a számítógépre,de nem tudja használni a billentyűzetet,hogy válasszon egy másik Metro alkalmazást.

A felhasználó elindítja a Windows Store-t a Windows Developer Preview változaton,de a Windows Store összeomlik az indításkor és megjelenik egy fekete képernyő. A hiba javítva egy frissítéssel.

Egy másik frissítéssel azt a hibát javítják,amikor is a felhasználó bekapcsolja a hibrid alvást a Windows Developer Previewen,de a rendszer váratlanul ébren marad és továbbra is fogyasztja az akkumulátort.

A Microsoft foglalkozott egy kék halált előidéző összeomlással,amikor a felhasználók megpróbálja telepíteni a Windows Phone 7,1 SDK RC változatát Windows 8-ra,azonban egy frissítéssel ezt a problémát is javították.

A Microsoft megígérte,hogy frissítésekkel nagyobb teljesítményt és funkcionalitást ad a Windows 8 fejlesztői változatához,de ez nem egyértelmű,hogy biztosítja frissítésekkel a nagyobb funkcionalitást.

Steven Sinofsky,a Windows és Windows Live részleg elnöke, elmondta,hogy a vállalat kiadási ütemezése a Windows 8 esetében ugyanúgy történik,mint a Windows 7-nél. A Microsoft kiadja a Windows 8 bétáját jövőre,majd következik a Release Candidate változat,végül pedig a végleges az RTM kiadás. A cég várhatóan a Windows 8 bétáját a 2012-es CES-en adja ki és mutatja be.

A frissítések hatására a Windows 8 Windows 8 Developer Preview eredeti build száma,amely 8102.101.winmain_win8m3.110830 volt változott 8102.109.winmain_win8m3.110912-re!

Kérünk mindenkit,aki teszteli a fejlesztői változatot frissítse rendszerét a kiadott frissítésekkel és segítsük a Microsoftot,hogy egy használható rendszert hozzanak létre!
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 167 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 19,216 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!