Windows 8 - Windows 8 béta és a 128 bites támogatás

Azok akik játékos kedvűek és a legújabb játékokat szeretik kipróbálni,azoknak általában azt javasoljuk,hogy a 64 bites operációs rendszeren próbálják ki,mivel sokkal látványosabb a 32 bites architektúrához képest,sokkal többet kapunk grafikai téren.Nem lesz ez másként a 128 bitnél sem,ugyanis a megfelelő hardverekkel felvértezett számítógép a 128-bites számítástechnika segítségével megvalósíthatja a 3D-s grafikában az új utakat a játék és a szórakozás terén és minden eddiginél látványosabb grafikában lehet részünk.

Már a Windows 7-et is úgy tervezték,hogy támogassa a 3D gyorsítást és az élvezhető 3D-s felhasználói felület létrehozásához pedig csak minimum 170 MB videó memóriára és a megfelelő hardverekre van szükség.

Jelenleg amúgy a Windows 7 64 bites változata 192 GB memória befogadását teszi lehetővé,azonban ez a 128 bites rendszernél már 512 GB-ra nő.

Csak egy probléma lesz itt,mégpedig az hogy aki átváltana 128 bitre annak új hardverekre lesz szüksége,ugyanis a mostani hardverek nem támogatják még a 128-bitet,de ha az információk igazak és a Windows 8 bétája valóban 128 bites támogatással érkezik,akkor azonnal elkezdődnek a megfelelő hardverek gyártása is a felhasználók kiszolgálása érdekében.
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Driver · 9 év
Hát ez a 128 bites dolog még elég korai lenne, hiszen még a 64 bit sincs rendesen elterjedve, sajnos.
Kori · 9 év
32 és 64 bit 50-50 %-ban elterjedve legalábbis a legutóbbi MS jelentés szerint... de szerintem is korai... Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

gnagydedi
  • 4 Vendég
  • 109 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,342 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!