Windows 8 - Készül a Windows 8 bétája

Miután mindenki arra számított, hogy a 2012-es CES konferencián teszi elérhetővé a következő operációs rendszer bétáját a Microsoft, ekkor bejelentették, hogy a béta nem lesz kész az említett konferencia kezdetéig!


A legutóbbi hírek szerint a cég Február végére tervezi kiadni a Windows 8 bétáját, valamint a Windows Store is ekkor fog debütálni!

De, ha már a végleges Windows 8 Build elkészül a hónap végére, akkor mi fog történni a köztes közel három hónap során? Ez egyenlőre rejtély! A WinUnleaked által nem sokkal szivárogtatott képernyőképek alapján azonban elmondható, hogy a Windows 8 néhány jelentős változáson ment keresztül a Windows Developer Preview változat kiadása óta!Az első képen láthatjuk, hogy a telepítő hátterének színe kissé sötétebb árnyalatú lett és valószínűleg nem csak ennyi változás történt, de egyelőre még a telepítés menetéről még nem szivárogtak ki képek! Ezen kívül a Windows Developer Preview felirat helyett, most már végre Windows 8 Beta felirat látható! Hát ez a nap is eljött! Smile

A képről kivehető még, hogy a súgó már fel van készítve a Windows 8 bétájára. A második kép alapján a béta buildben már felfedezhető néhány új téma, mint pl. az Aero Lite téma Metro gombokkal, valamint a legutolsó képen látható, hogy a Windows Developer Preview változattól eltérően itt egy másik háttérkép látható a kezdőképernyőn! Ez minden bizonnyal változtatható lesz.

Mindenesetre a WinUnleaked kijelentette, hogy a Microsoft szinte már majdnem kész lezárni a Windows 8 bétájának kódját még ebben a hónapban!

Oszd meg velünk véleményedet a fórumban: Windows 8 csevegő
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Attila · 7 év
Köszönöm az infót.
Attila

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 11 Vendég
  • 139 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 17,190 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!