Windows 7 - Több, mint 525 millió eladott Windows 7 licenc

A Windows 7 a leggyorsabban fogyó operációs rendszer a világon, melynek terjedése egyre szélesebb méreteket ölt! Ugyan a Windows XP még mindig vezeti a piaci részesedést, azonban ezt a helyét már nem fogja túl sokáig őrizni.


Mint ismeretes a Windows 7-et 2009 októberében hozták kereskedelmi forgalomba, és ezután kilenc hónappal már az eladott Windows 7 licencek száma meghaladta a 175 milliót!

A következő 18 hónap során a szoftver óriásnak sikerült eladni a Windows 7 operációs rendszerből több mint 350 milliónál több példányt, és a piaci részesedése folyamatosan emelkedett, míg nem a Windows 7 a második leggyakrabban használt operációs rendszer lett a világon, és a lehető legjobb úton halad, hogy megfossza koronájától a Windows XP-t a következő hónapokban.

A Microsoft azonban az range'>eladott licencek számának bejelentése után megemlítette, hogy a Windows és Windows Live osztály bevétele 6 százalékkal csökkent, az előző év azonos időszakához képest! A Windows 8 érkezésének hírére a Windows 7-el telepített laptopok eladása lelassult, amely jelentősen befolyásolja a platform eladási mutatóit szerte a világon.

Az pénzügyi eredményeket azonban jelentősen befolyásolta, az európai pénzügyi válság és a merevlemezek meredek áremelkedése a Thaiföldi természeti katasztrófa miatt.
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

goranga15, Jonie
  • 15 Vendég
  • 87 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!