Firefox - Letölthető a Firefox 10 végleges kiadása

A Firefox 10.0 az első olyan változat, amely kiterjesztett támogatást kapott (Extended Support Release), mely azt jelenti, hogy egészen az idei év végéig kap majd frissítéseket és javításokat, míg meg nem jelenik a következő ESR-es változat, mely valószínűleg a 20-as lesz.


Ezt a leginkább cégek, vállalatok és közintézmények számára lehet hasznos, hiszen ott nem feltétlen lehetséges, hogy gyakrabban álljanak át új verzióra, egyedi bővítményeik és kiegészítőik miatt.

Újdonságok közül kiemelkedő a kiegészítők kompatibilitásának kezelése, mely eddig elég nagy problémát okozhatott, most már a 4-es verzióhoz és attól újabbakhoz készített kiegészítők is működni fognak a böngészővel és nem jelzi azokat inkompatibilisnek.
Szintén egy szembe tűnő újdonság hogy az előre gomb csak akkor jelenik meg ha aktív, mindaddig rejtve marad.

A verziók közötti kiadási idő mint sem változott, a hosszú támogatás ellenére, - ezután 6 héttel érkezik majd a 11-es verzió, majd újabb 6 hétre a 12 és így tovább.

A Firefox 12, ha minden munkálat jól halad, egy olyan újdonsággal fog rendelkezni melyet már régóta ígérgetnek, - teljesen új és automatikus frissítési rendszerrel, hasonló mint amivel a rivális Google Chrome rendelkezik.

Az új verzió már bekerült a frissítések közé, így a böngészőnk automatikusan telepíteni fogja azt, vagy akiknek szükségük van a telepítőre azok beszerezhetik a Firefox hivatalos weboldaláról.
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

19zoli60, Visa, El Bandi
  • 6 Vendég
  • 141 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 17,190 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!