AppWhirr - Új magyar startup, ami segít kordában tartani az alkalmazásokat

Üdvözlet, Benei Viktor vagyok az AppWhirr nevű magyar startup társalapítója.
A rendszert egy hónapja indítottuk útjára és azóta számos fejlesztést végeztünk a felhasználóink visszajelzései alapján.


Hogy miről is van szó, és mire jó az AppWhirr rendszer?
Fontos tudni, hogy kikből áll az alap csapat, kik álmodták meg a projektet. Az első prototípust ketten, egy munkatársammal kezdtük el. Mindketten fejlesztettünk iOS alapú rendszerekre, amivel sok tapasztalatot gyűjtöttünk a Mac App Store-ral kapcsolatban.
Az App Store egy jó rendszer az alkalmazások terjesztésére, de számos hiányossággal rendelkezik, amik megnehezítik a felhasználók és a fejlesztők életét. Rengeteg felhasználóval egyeztettünk az App Store-ral kapcsolatban és megkérdeztünk olyanokat is, akik még sose hallottak róla. Egyértelművé vált számunkra, hogy érdemes ezen a projekten dolgozni.

Tehát mi is az AppWhirr?
Néhány mondattal összegezve egy olyan rendszerről van szó aminek az a célja, hogy a felhasználók minél egyszerűbben tudjanak alkalmazásokat keresni, telepíteni és azokat kezelni is. Egy egyszerű és gyors regisztráció után az AppWhirr boltot letöltve bárki könnyedén, pár kattintással tud programokat letölteni és ezeket az alkalmazásokat tetszőleges másik Windows-os vagy Mac-es gépen is el tudja érni. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint az adott gépre letölteni és telepíteni az AppWhirr klienst, belépni a regisztrált AppWhirr felhasználóval és az addig használt alkalmazások egy szempillantás alatt megjelennek, telepíthetőek és használhatóak.
A bétához hasznos és ingyenes alkalmazásokat gyűjtöttünk össze letöltésre, de rövidesen megnyitjuk a fejlesztői oldalunkat is, hogy bárki feltölthesse az alkalmazásait.

Hogy miben más az AppWhirr rendszer mint a Mac App Store?
Amit a legfontosabbnak emelnék ki, hogy elérhető mind Mac, mind pedig Windows operációs rendszeren. Ezen felül további alkalmazás kezelési képességekkel is rendelkezik.
A Mac App Store-ból megszokott egyszerű és gyors telepítésen és frissítésen kívül lehetőségünk van az alkalmazás parancsikonját az asztalra elhelyezni, beállítani az automatikus indítást, vagy ha meguntuk a programot akkor egy kattintással törölhetjük is a rendszerből.
Az alkalmazásainkat bárhonnan elérhetjük ahova telepítettük az AppWhirr rendszert és azokat egy kattintással újra telepíthetjük.

A rendszer bétája egy hónapja érhető el mindenki számára és ez idő alatt már rengeteg visszajelzést kaptunk. Igyekszünk minden javaslatot megfontolni és beépíteni, hogy ezzel is felhasználóbarátabbá válhasson. Nyitottak vagyunk a kreatív ötletekre, amik jobbá és könnyebben használhatóvá tehetik a rendszert.

Hivatalos honlap: https://appwhirr.com

Visszajelzéseket és ötleteket pedig itt várjuk:
* e-mail: feedback@appwhirr.com
* facebook: http://www.facebook.com/AppWhirr
* twitter: https://twitter.com/#!/appwhirr
* az AppWhirr kliens alkalmazásból is küldhető visszajelzés az Options - Send feedback oldalról

A cikket beküldte: Benei Viktor
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesant · 9 év
Minimálisan magyarul kéne tudnia az alkalmazásnak, mert sokan vannak olyanok akik egyáltalán nem tudnak angolul....
Kori · 9 év
Egyetértek Meszi! Másfelől, remek látni ezt a magyar kezdeményezést, hogy ennyi idő alatt hova eljutottak! Gratulálok! Smile
viktorbenei · 9 év
Teljesen egyetértünk, kell a többnyelvűség támogatása. Az egyetlen gond, hogy eddig nem sikerült rá tökéletes megoldást találnunk. A probléma gyökere, hogy magát az AppWhirr oldalt és alkalmazást honosítani nem nehéz, viszont a tartalmakat nem írhatjuk felül. A legtöbb alkalmazásról csak angol hivatalos leírás van, és bármennyire is szeretnénk, de nem várható el a fejlesztőktől, hogy minden nyelvre megírják azokat.

Sokat gondolkoztunk már rajta és készült is már pár prototípus. Jelenleg fejlesztés alatt áll egy új megoldás ami ígéretesnek tűnik. Igyekszünk olyan gyorsan megoldani, ahogy csak tudjuk, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek.

Ha bármi ötleted van a témával kapcsolatban írj nekünk nyugodtan, akár itt, akár bármelyik elérhetőségünkön ( https://appwhirr.com/contact )
viktorbenei · 9 év
És köszönjük a lelkesítő visszajelzéseiteket (itt is, és a többi elérhetőségünkre érkezőeket is), azt hiszem az egész csapat nevében mondhatom, hogy inspiráló amiket írtatok, mind az ötletek, mind pedig a gratuláló üzenetek.

Köszönjük!
hutoczky · 9 év
Na igen , Jó látni ,de szégyen , hogy magyar fejlesztés és magyarul nem tud, nagyon gáz.
DE minden esetre GRATULÁLOK !! azért szép munka.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 13 Vendég
  • 110 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!