Windows 8 - Vízjel eltávolítása a Consumer Preview asztaláról

Sok fórumon olvastam (külföldin és hazain is), hogy sok felhasználónak, aki a Windows 8 Consumer Preview változatát próbálja ki, gondja akadt a vízjel eltávolításával, ezért gondoltam, hogy megmutatom, hogyan kell eltávolítani azt az asztalról!

A program elvégzi a szükséges műveleteket, legyünk türelemmel!

A vízjel eltávolításához nem kell egyebet tennünk, mint letöltenünk egy kis segédprogramot, amely összesen 11 KB és használatához nem kell sokat ügyeskednünk, mivel csak el kell indítanunk!

A program elindítása után kicsit várnunk kell, míg a háttérben elvégzi a szükséges változtatásokat! Ne ijedjünk meg, mivel ez semmilyen káros hatással nem lesz a rendszerünkre, nem rontja annak stabilitását!

Miután befejezte a munkát 8 másodperc múlva a számítógép automatikusan újrafog indulni, azért felhívjuk a figyelmet, hogy a program elindítása előtt, mentsünk minden megnyitott dokumentumot és zárjunk be minden szükségtelen programot és csak ezután kezdjünk hozzá a vízjel eltávolításához! Máskülönben elveszhet a nem mentett munkánk!

Fontos megemlíteni, hogy ha valakinek a rendszerén esetleg egy magyar nyelvi pack lenne felrakva, akkor ez esetleg azzal járhat, hogy a segédprogram nem tudja kellőképpen elvégezni a módosításokat és ott maradhat a vízjel egy része! Ezért futtatását friss, nyelvi csomag nélküli rendszeren ajánljuk!

Kész! Eltűnt a vízjel az asztalról!

A rendszer újraindítása után tapasztalhatjuk, hogy az asztalról eltűnt a vízjel! Ezzel kész is vagyunk! Jó tesztelést a Windows 8 Consumer Previewhez! Smile

Windows 8 Patcher letöltése:

Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Attila · 9 év
Szia Kori! Köszi a vizjel eltávolitó programot. Képzeld el nekem a Próba üzenet sor még rajta maradt asztal jobb alsó sarkában, a többi eltönt.
Nem lehet ezt az egy sort is eltüntetni?

Köszönöm.

Attila
Smile
Kori · 9 év
Szia Attila! El kellene távolítania az egészet, nekem mindent eltávolított! Bár ha van magyar nyelvi csomag a rendszeren, akár ez is okozhatja a hibát! Én sima rendszeren próbáltam!

Üdv Kori
Mesant · 9 év
Annyi maradt nekem is, de nem zavar....
hutoczky · 9 év
Nállam fent a magyaritás és teljesen eltünt a vizjel vele.
X-CLUSIVE · 9 év
Működik, köszöntem!
tomasss · 9 év
Nekem néha előjön a tálcán egy kis ikon da ha rákattintok eltűnik ha ott hagyom még több jön!!
Szóval lehetne hogy ezek ne jöjjenek elő???

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

nyugodtember
  • 3 Vendég
  • 243 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!