Windows Vista - Ma szűnik meg a Windows Vista támogatása

Szerző: Kori
Ezzel a lépéssel végre véget ért a Windows Vista támogatása, és az operációs rendszert végleg nyugdíjazta a Microsoft. A Microsoft fekete bárányának tartott rendszerhez ezen túl semmilyen rendszer frissítés nem érkezik a ma este érkező Patch Kedd után!


A Windows XP esetében érthető volt a terméktámogatás hosszabbítása, azonban a Windows Vista esetében erre semmi nem adott okot, annál is inkább, mivel a Microsoft szeretné, hogy a felhasználók váltsanak Windows 7-re vagy az év végén érkező Windows 8-ra!

A Net Applications mérései szerint, globális szinten a felhasználók 7,64 %-a használta a 2012.-es év Márciusi hónapjában a most nyugdíjazott rendszert, így ők két lehetőség közül választhatnak. Vagy a már elavultnak számító Windows XP-re váltanak, (Amely rendszer még kb. 800 napig támogatott) vagy pedig a jóval fejlettebb Windows 7-et telepítik gépeikre, ha továbbra is frissítéseket szeretnének kapni a Microsofttól!

Van azonban egy harmadik lehetőség is, azonban ezzel vélhetőleg kevesen fognak élni! Ebben az esetben a felhasználó kap biztonsági frissítéseket a rendszerhez, azonban az egyéb rendszerfrissítésekért már fizetnie kell! Ez a kiterjesztett szolgáltatás egészen 2017. Április 11.-ig jár a felhasználóknak!
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Driver · 10 év
Szegény rendszer jobb sorsot érdemelt volna, de végül is érthető ez a lépés a Microsoft részéről.
Kori · 10 év
Hát persze, de szerintem ha Windows 7-re váltanak, akkor nem járnak rosszul! Smile
hutoczky · 10 év
Igy van kori jól mondod. Vista szép volt jó volt , de kevés volt. Isten áldja.
Majd jőn a win8 cas. A hejére.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Vivid, Tonypa
  • 8 Vendég
  • 156 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,469 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!