Windows 8 - Windows 8 Enterprise funkciók

Ma a Microsoft-nál bemutatták a Windows 8 Enterprise kiadás részleteit. Ebben az esetben az Enterprise kiadás egyértelműen a vállalatok számára készül.


A Windows 8 Enterprise tartalmazni fogja a Windows 8 Pro összes funkcióját és a kiegészítő funkciókat is, hogy a számítógépek központosított kezelése - szervezetek számára - előnyös lesz.

A Windows Go lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára a Windows-8 telepítését USB flash meghajtóra. A USB ezáltal bootolható lesz és a felhasználó futtathatja a Windows 8-at bármilyen számítógépen. Ez jelenti a Windows 8 Enterprise hordozhatóságának fogalmát.

A DirectAccess egy új, alternatív lehetőség VPN-hálózathoz. A DirectAccess lehetővé teszi távoli felhasználók számára a VPN-kapcsolat használata nélküli hozzáférést, vállalati hálózaton belül.

A BranchCache lehetővé teszi a gyorsítótárfájlok, a weboldalak és az egyéb tartalom központi kiszolgálókról történő elérését, a nagy kiterjedésű hálózaton (WAN) keresztüli letöltött tartalmakat. A Windows Server 2012 használatához a Windows 8 BranchCache funkciója biztosítja a fejlesztéseket , a telepítési folyamat racionalizálását, a WAN-kapcsolaton keresztül a sávszélesség optimalizálását a jobb biztonság és méretezhetőség érdekében.

Az AppLocker segíthet a fájlok és alkalmazások futtatási problémáin, a felhasználók vagy csoportok engedélyezésének korlátozásával.

A VDI enhancement a Microsoft RemoteFX és a Windows Server 2012 számára biztosítja a 3D grafikus játéklehetőséget, a perifériák és érintőképernyős eszközök támogatását, bármilyen típusú hálózaton (LAN vagy WAN).

Új Windows 8 App telepítés: Hálózathoz csatlakoztatott PC és tablet esetén a Windows 8 Enterprise automatikusan engedélyezi a Windows 8 metró stílusú alkalmazásokat.

Ezek a funkciók nem az Enterprise jellegét határozzák meg, csak néhány jellegét mutatták be, ami szerepelni fog a Windows 8 Enterprise teljes listájában.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Valentin50
  • 7 Vendég
  • 244 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!