Opera - Már kipróbálható az Opera 12.00 bétája

Az Opera 12,00 bétájában számos teljesítmény és a stabilitási javítás szerepel, amely verziónál jelentősen javult a HTML5, és a CSS3 támogatás, de ezen kívül maga a szoftver is jelentősen gyorsult, valamint a telepítő mérete is kisebb lett a selejtezésnek köszönhetően!


Az Opera 12,00 bétájában ugyanis már nem szerepel az Unite, a hangvezérlés, és a widget rendszer sem, amellyel így jelentősen karcsúsodott, és ennek hatására gyorsult a szoftver.

Az Opera 12,00 bétájában ezen kívül számos új téma fogadja a felhasználókat, ilyen például a Cookie Monster nevű téma, amelyet a fenti képen láthattok.

Bár, mind a Mozilla Firefox és mind pedig a Google Chrome bejelentette, hogy már fejleszti saját böngészője Windows 8-ra készített Metro változatát, ennek ellenére az Opera még egy hónappal ezelőtti nyilatkozatában kijelentette, hogy egyelőre még nem kötelezte el magát a Metro változatú böngészője fejlesztése mellett.

A közelmúltban ismét megkérdezték az Operát erről, hogy most miként vélekedik az ügyről, de válaszában ismét csak kijelentette, hogy egyáltalán nem változott az álláspontjuk az egy hónappal ezelőttiről.

Hogy változik-e ez az állapot a közeljövőben, talán csak a Windows 8 Release Preview változat kiadása után jelenti csak ki a cég hivatalosan.

Az Opera 12,00 bétája letölthető innen:
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

brds
  • 4 Vendég
  • 13 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 18,860 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!