Windows 8 - Vízjel eltávolítása a Release Preview asztaláról

Bár a magam részéről engem nemzavar a vízjel mégis egyre több helyen olvasom, hogy sehogyan sem tudják eltávolítani a vízjelet a Windows 8 Release Preview asztaláról még a Consumer Previewnél bevált módszerrel sem!


Ennek oka, hogy a Windows 8 Conumer Previewet használók folyamatos visszajelzést küldtek a Microsoftnak (A licenc-feltételekben benne van, mivel ez tesztverzió! A felhasználók egy része alkalmazta a trükköket az eltávolításra.) a Microsoft igyekezett kiszűrni azokat a Windows-ban maradt kódsorokat és töredékeket, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a Windows vízjelének eltávolítását!

Szerencsére nem kell megijedniük azoknak, akik szeretnék eltávolítani a Windows 8 Release Preview asztaláról a vízjelet, mivel van megoldás a problémára! Nézzük mit kell tennünk!

Először is le kell töltenünk egy kis alkalmazást, amely a "My WCP Watermark Editor" névre hallgat! Ha feltelepítettük, indítsuk el! A program segítségével gond nélkül szerkeszthetjük a Windows 8 Release Preview vízjelét!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a program elindítása előtt, mentsünk minden megnyitott dokumentumot és zárjunk be minden szükségtelen programot és csak ezután kezdjünk hozzá a vízjel eltávolításához! Máskülönben elveszhet a nem mentett munkánk!

Azonban, ha azt teljesen elszeretnénk távolítani, akkor nincs más dolgunk mint bejelölni a program felső részében látható "Remove all watermark" részt! Ha ezzel megvagyunk, akkor véglegesítsük a beállításokat azzal, hogy rákattintunk az "Apply new settings" gombra!


Ezután a program végrehajtja a szükséges módosításokat! Legyünk türelemmel! Ha végzett, akkor kéri, hogy a módosítások véglegesítéséhez indítsuk újra a számítógépünket. Tehát, nincs más dolgunk mint újraindítani a számítógépünket!


Újraindítás után az asztalról eltűnik a Windows 8 Release Preview névjegye! Ezzel kész is vagyunk! Jó tesztelést a Windows 8 Release Previewhez! Smile


My WCP Watermark Editor letölthető innen:
Hozzászólások megtekintése (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 8 év
1 hónapos kihagyás utáni első cikkem, remélem tetszeni fog nektek! Smile
Lasi64 · 8 év
Köszi a progit, tökéletesen műxik.
Altrix · 8 év
Thumbs up
Kori · 8 év
kikkendoo - Nem jelez! Simán engedi! Smile
robi01 · 8 év
Úgy le kapta a jelet mintha radírral toltam volna.Grat Kori.GUT.Wink
Attila · 8 év
Szia Kori! tökéletes.
Attila
Pfft
bazso · 8 év
kepkezelo.com/images/3mrretcmuni6ehoxomio.jpg Jól müködik igen.Illetve lehet vele szerkeszteni is.B)
mitulatbatti · 8 év
Én is kipróbáltam ezt a progit el is tüntette a windows 8 professional 9200 build vízjelet az asztalról de 3 óránként feltűnik a jobb alsó sarokban az "Aktiválja a windowst a gépházban" felírat. Lehet ez ellen vmit kitalálni? Újraindítás után eltünik megint 3 órát. A mywcp-ben csak a "Remove all watermark" opciót pipáltam ki, lehet hogy a sorokat is ki kellett volna tölteni?

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 247 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!