AMD - Mostantól, nem kapunk havonta új Catalyst drivert

Az AMD-nél mára már nagyon megfeszítetté vált a tempó a havi driverfrissítések elkészítése körül, hiszen idő hiányában gyakran olyan is előfordult, hogy nem tudták kiszűrni a friss meghajtókban esetlegesen megtalálható hibákat, ezért azokat a következő havi frissítésnél javítani kellett.


Az AMD mostani bejelentésével az esetleg előforduló hibákat könnyebben kijavíthatja, hiszen több idejük lesz egy friss meghajtót elkészíteni. Persze az AMD-nél továbbra is folyik a friss meghajtók fejlesztése, csak éppen a megszokott havi frissítés helyett, kb. 3 hónaponként (Jelenlegi információink szerint.) fognak érkezni a friss meghajtók.

"Még akkor is folytatjuk a Catalyst meghajtók fejlesztését, hogy azok már nem jelennek meg havonta. Csak éppen azok nem jelenik havonta. Biztosak vagyunk benne, hogy ez csak előnyös lehet a végfelhasználóknak, mivel így csak egyszer kell frissíteni az új Catalyst drivert, ha szükség lenne rá." mondja a AMD.

A számítógép grafikus térben az AMD fő riválisa, az NVIDIA, már réges-rég ezt a politikát folytatja, hiszen csak akkor ad ki új meghajtót, amikor azzal elkészült, és kiszűrte az esetleges hibákat, így tehát szabadon dönthet a friss driver kiadásának időpontjáról.

Az AMD ezután is ki fog adni előzeteseket, ill. béta meghajtókat, csak azok éppenséggel nem lesznek ellátva WHQL-aláírással (szemben a végleges változatokkal), így azokat a felhasználók ezen túl is kipróbálhatják, amíg meg nem érkezik az aláírással ellátott végleges meghajtó!

A 12.4-es drivert mindenki feltelepítheti, azonban a 12.6-os béta meghajtót, csak tesztelő kedvű felhasználóknak ajánljuk! Egyébként, az AMD Catalyst 12.4-es és 12.6-os béta meghajtója Windows 7-re, Windows Vista-ra, és Windows XP operációs rendszerekre telepíthető!

Az AMD Catalyst 12.4-es legutolsó stabil drivere letölthető innen:

Az AMD Catalyst 12.6-os béta driver pedig innen tölthető le:
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

karway, bedi, Valentin50
  • 7 Vendég
  • 129 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!