ToolWiz Care a csodatévő karbantartó

A ToolWizCare egy multifunkciós szoftver, olyan eszközök gyűjteménye, amely magában foglalja a rendszerellenőrzés, rendszertisztítás és gyorsítás feladatkörébe tartozó valamennyi megoldást.


Több mint 50 alkalmazással fokozza a PC teljesítményét, biztonságát és optimalizálásán keresztül az elérhető maximális sebességet biztosítja. Windows 8-on is tökéletesen működik!

Ezen felül ingyenes programokat ajánl letöltésre és olyan eszközöket ad a felhasználó kezébe, amilyeneket eddig csak professzionális, drága alkalmazásokban láthatott, ilyen például a master boot record mentés és visszaállítás, vagy az indítás gyorsítása a kevésbé szükséges programok indulásának késleltetésével, vagy a fájlmegsemmisítő, vagy a fájl titkosítás és visszafejtés, vagy a lemezdoktor, hadd ne soroljam tovább.

A program egyszerűen kézre áll, egy témacsoport megnyitásánál újabb területek nyílnak meg a feladathoz tartozó menüvel. Megajándékozza a felhasználót egy lebegő eszköztárral is, amelyben pontos információkkal szolgál a CPU, a memória tevékenységéről, a fel és letöltésről és egy képlopó alkalmazást is odatett a jobb sarokba.


Használata biztonságot nyújt a felhasználónak, mert a ToolWizCare valóban törődik a rendszerrel.

Természetesen a használata fokozott kezdőknek fokozott odafigyelést igényel, hiszen a rendszer beállításainak hozzá nem értő babrálásával, akár működésképtelenné is tehetjük rendszerünket!
Hozzászólások megtekintése (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vgyula12 · 9 év
bazso nálam indul a Winnel és opztimizálja az indítási sebességet, amit te külön kézzel is optimizálhatsz.
bazso · 9 év
Üdv vgyula12
Ilyen opciót nem találtam benne de, lényegesen több mód van benne mint pl:jetcleanerben.Automatikus indítást nem ajánlom a winnel mivel több mint 1 percet ad hozzá.Csinálja mikor én akarom . Smile
Kori · 9 év
Én a Jetcleaner-t jobban szeretem, nincs annyira túlbonyolítva! Ne feledjük azonban, hogy minden karbantartót, elég havonta 1x futtatni! De, ne a Windows telepítése után takarítsunk vele, hanem várjunk legalább 1 hónapot! (Így tudjuk tartósan használni Windowsunkat!)

Üdv Kori
Mesant · 9 év
Ez a Jetclean-nél sokkal többet tud, olyat nem takarít ki ami a rendszer integritását sértené. Ki kell próbálni és megismerni a képességeit!
Mesant · 9 év
vgyula12 Kérlek ne haragudj véletlenül -hozzászólás helyett - beleszerkesztettem a hozzászólásodba, nagyon kérlek ne haragudj ! Shocked
Driver · 9 év
Én is kipróbáltam, nem rossz, bár én nem nagyon hiszek az ilyen tisztító programokban. CClearen kívül nem is használok igazán mást.
vgyula12 · 9 év
Mesant! Nincs hariWink
Mesant · 9 év
David ezt mire alapozod? Semmit automatikusan nem tilt le a betöltés optimalizáló, csak ha te jóváhagyod. Ha jóváhagytad, akkor miért a program szar?

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)50 %
Nagyon jó (2)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

nemethke, Radleristvan
  • 9 Vendég
  • 121 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,989 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!