SkyDrive - Letölthető a SkyDrive stabil változata, amely vadonatúj ikont kapott

Az új verzió verziószáma a következő: 16.4.6003.0710. Amely az előző béta változathoz képest már jelentős frissítésen esett keresztül! Az új ikonon kívül ugyanis új státuszablakot is kapott melyen figyelemmel kísérhetők a fel- és letöltési folyamatok!


A SkyDrive telepítés utána a tálcán fogad minket, ahol egy hivatkozáson keresztül is elérhető a saját SkyDrive mappánk, amely a Windows Intézőbe is beleintegrálódik a könnyebb kezelést elősegítve!

A Windows indítását követően szinkronizálja fájljainkat a felhőben, és mindig naprakészen tartja őket! Ha egy fájlt kívánunk feltölteni, akkor nincs más dolgunk, mint a Skydrive mappánkba bemásolnunk és már kezdődik is a fájl feltöltése!

A tálcán lévő kis SkyDrive ikonra kattintva láthatjuk, hogy a feltöltött fájlunkból eddig mennyit sikerült már feltölteni, és mivel mindez a háttérben folyik, így a feltöltés alatt nyugodtan csinálhatunk mást is!

Ráadásul, ha ez nem lenne elég az új SkyDrive-al a böngészőből történő 300 MB-os korlát helyett már akár 2 GB-os fájlokat is feltölthetünk! Persze az ingyenes tárhely, amelyet a felhasználó használhat csak 7 GB, de a fájljainknak ez bőven elég tárhelyet biztosít! A Microsoft egyébként plusz összegért lehetőséget biztosít, hogy 20, 50, vagy akár 100 GB-al növeljük az ingyenes tárhelyünk méretét!

Már az alap plusz 20 GB-os tárhely is csak 2300 forintba kerül évente! Így ennek megvételekor már 27 GB összterületünk lesz, amely már tényleg kielégíti minden felhasználó igényeit!

Az sem elhanyagolható tény, hogy a SkyDrive mindössze kb. 6 MB memóriát fogyaszt el a memóriánkból futás közben!

A SkyDrive frissebb béta változata innen letölthető:
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tomasss · 9 év
Kori ez még nem a véleges változat mert ha megnézitek a névjegyet még bétás!
Kori · 9 év
Köszi pliss!

Sajnos, nem vettem észre...

Attól függetlenül stabil! Smile Javítom a cikket...

Üdv Kori

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

fibox1, pmphun, Vivid
  • 7 Vendég
  • 108 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!