Opera - Megjelent az Opera 12.10 böngésző!

Az Opera böngésző 12.02-es stabil verziójának megjelenését megelőzően, illetve azt követően is lázasan folyt a munka az Opera Team-nél.

Az OPREND főoldala Opera 12.10 alól

Koncepciók jöttek mentek, a 12.50 jött, fejlődött, majd részben kukába került.

Ezt követően folyt tovább a fejlesztés a 12.10-es verzió irányába, amely már a 12.50-es újításait is tartalmazta. Az Opera Team folyamatosan kommunikált a felhasználókkal, a kritikák feldolgozása, a bugok javarészének megszüntetése megtörtént, a sebesség és a stabilitás nőtt. Az új verzió már a Windows 8-at is támogatja.

Az Opera 12.10-es verziója letölthető az Opera Team oldaláról innen:

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el véleményeteket a hírrel kapcsolatban! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 8 év
Tegnap feltettem kipróbálásra! Wink

Azt hittem már sosem fogunk látni itt egy újabb Mesant cikket...

Üdv Kori
Mesant · 8 év
Tongue
foxtrott · 8 év
és ez az opera is szeret 3-400 megát enni meg "nem válaszol" hibaüzenetet dobni? Grin évekig kedvenc böngészőm volt amíg nem nőtt ekkorára a gépigénye :S
Mesant · 8 év
meszikarcsi Nem, ez még nem dobott nekem hibaüzit és nem is omlott össze. Az Opera a memóriában tartja magát, innen a gyorsaság egy része, ha több a ramod, Ő is többet használ belőle. De próbáld meg, hogy ugyanannyi oldalt megnyitsz a Chrome-ban és nézd meg az mennyit zabál, meg fogsz lepődni!!!
foxtrott · 8 év
nekem is 4 giga ramom van, és oké hogy a megjelenített tartalom mennyisége befolyásolja főként a böngésző étvágyát de amikor 2 átlagos tartalommal rendelkező oldal megnyitásánál már a 460. megát kezdi enni a ramból az opera, a chrome meg feladatkezelő szerint is összesítve olyan 160-at, akkor az már kicsit elszomorító :/ de ha nem szoktatott volna rá a szükség a chromera akkor tuti hogy az IE 10.-et használnám állandóan....pontosabban a metro verzióját.....saját tapasztalatból kegyetlenül hasítja a netet

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (1)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)33.3 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

czako61, pongikari
  • 5 Vendég
  • 35 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 18,860 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!