Flash Player - Problémák a legutóbbi Flash Player frissítéssel?

Ha jól gondolom, akkor a hiba a Flash Player Firefox-ra, Safari-ra, Opera-ra (Non-IE, Plugin) készült változatával lehet, mivel a Flash videók lejátszásakor felmerülő problémákat Mozilla Firefox (16.0.2) böngészőben tapasztaltam.


Már egy ideje Windows 8-at használok, így csak Mozilla Firefox-ra kell feltelepítenem a legfrissebb Flash Player verziót, mivel a másodlagos böngészőmhöz, az Internet Explorer 10-es változatához időről-időre megérkezik a frissítés Windows Update-en keresztül, így azzal nem kell foglalkoznom.

A legutóbbi Adobe Flash Player frissítés azonban sok problémákat okozott, nemcsak nálam! Ennek a verziószáma a következő: 11.5.502.110 (Ez a legfrissebb stabil verzió!) Telepítés után már egyből jelentkeztek is a problémák, miközben YouTube videókat nézegettem. Nézzük milyen problémákkal találkoztam, hátha ti is tapasztaltatok hasonlókat.

A videó lejátszásának megkezdésekor ugye egyből el kellene indulnia a videónak, hiszen a YouTube előre buffereli a videó egy részét, azonban nálam legalább fél percet kellett várni mire elindult a videó lejátszása! Itt hozzátenném, ha elindul! Többször kaptam olyan hibaüzenetet, hogy hiba történt és próbáljam meg később!

Volt olyan is, hogy a lejátszás elindult, azonban a videó negyedénél, felénél újrakezdte a lejátszást a legeslegelejétől! Érdekes módon a Flash Player egyszer sem omlott össze nálam, csupán csak a videó lejátszással voltak gondok!

A legújabb Flash Player, mint tudjuk a Windows 8-as felhasználóknak is megérkezett a Windows Update-en keresztül Internet Explorer 10-hez, azonban nálam sem az asztali változatnál, sem a "Metros" változatnál nem jelentkeztek a Firefoxban tapasztalt lejátszási problémák.

Mint tudjuk a Windows Update-en érkező Flash Player frissítést a Microsoftnál is ellenőrzik, így csak ezután jelenhet meg a Windows Update szolgáltatásban, amely így dupla előnnyel jár a felhasználónak, hiszen az esetleges hibákat két cég is vizsgálja.

Azonban ez nem lehet egyedi eset, mivel az Adobe nem sokkal a végleges verzió kiadása után kiadott egy béta verziót is a Flash Playerhez, amelynek telepítése után nálam teljes egészében elmúltak a fentebb említett problémák!

Ha ti is tapasztaltatok hasonló problémákat, akkor telepítsétek a Béta verziót, mert a végleges verzióval egy rémálom a YouTube videók lejátszása Firefox és egyéb nem Interent Explorer-es böngészőkön!

A Flash Player 11.5.502.113-as béta változata 32&64 bites Windows változatokhoz innen letölthető
(Non-IE / Opera, Firefox, Mozilla stb.):

A Flash Player 11.5.502.113-as béta változata 32&64 bites Windows változatokhoz innen letölthető (IE / Csak IE!):

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el véleményeteket a hírrel kapcsolatban! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Driver · 8 év
Nálam a lejátszással nem is de a másodpermcenkéni fagyásokkal volt gond Firefoxon. Egy videót nem tudtam végig nézni benne mert mindig megakadt a kép, volt hogy csak a jó öreg CTRL+ALT+DEL segített. Nem tudom ezzel menne-e de már találtam egy sokkal jobb alternatívát a Waterfox-ban ami lényegében teljesen azonos a Firefox-al csak 64 bites és ki vannak benne javítva ezek a bugok, amit a Mozilla nem képes kijavítani...

Egyébként IE10-hez a 11.3 a legújabb? Mert nálam még ez van, de frissítést se talál hozzá.
Mikeee · 8 év
Nekem Firefoxba olyat csinál a Flash frissítés óta, hogy ha youtube videót nézek és rámegyek a teljes képernyős módra, akkor, visszaugrik a sima nézetre elsőre, utána második alkalommal jó. Meg néha a videó közepe fele megáll a lejátszás és csak töltöget. Ha visszaveszem a felbontást, folytatja, pedig 5 mbites netem van azzal korábban simán mentek a hd videók.
foxtrott · 8 év
Kori...nálam épp hogy a youtube videókkal nincs semmi baj, viszont minden más weboldal flash tartalma blokkolja a teljes weboldal betöltést ha úgy tartja kedve...van hogy a gmail-nek is csak a másodpercekre látható betöltés csíkja megy állandóan, vagy hibaüzenettel nem töltenek be a játékok....sőőőőt a chrome legújabb frissítése egy tisztán telepített win8-on is elvesztette a metro felhasználói felületet, csak a desktop verzió tölt be! 25 megás átlag internet sebesség mellett Wink
Kori · 8 év
Akkor nagyobb a gond, mint vártam... Ezért is írtam cikket belőle, hogy megnézzem nálatok mi a helyzet.

De ahogy látom van akinél még rosszabb, mint nálam volt, de a bétánál nincs gondom eddig...

Üdv Kori
foxtrott · 8 év
de ezek a hibák is hol előjönnek hol nem, változó...de elég bosszantó ha a hardver és az internet minősége sem ad okot a problémákra
Magyar88 · 8 év
Nálam más problémákat mutat a flash player pl megy a videó és utolsó néhány percnél gondol egyet és befagy a lejátszás aztán frissíthetem az oldalt és tekerhetek oda ahol megakadt h fojtassa. Windows 8 Prom és mozilla firefox 16.0.2-őm van. Szóval ez a flash player egy hiba halmaz még rosszabb mint a régebbiek.
foxtrott · 8 év
de nem csak az adobe bénázott hanem a samung is, kiadtak a notijaikra bios frissítést, csak éppenséggel a szoftverük addig jutott hogy legyalulta a régi biost de az újat már nem óhajtotta feltenni, ma már ki is került ez a lehetőség a palettából szóval éppen hogy csak tudomást szereztem róla
Lacika58 · 8 év
Visszavezethető a Megadance elnémulására az asztalon?
kepfeltoltes.hu/121111/Lacika_2012.11.11_12h14m12s_006__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

fibox1
  • 10 Vendég
  • 109 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!