Opera - Összeomlik a Microsoft SkyDrive hibájától az Opera

A hivatalos Opera blogon Hallvord R. M. Steen, a böngésző stabilitását tesztelő egyik szakember írt egy bejegyzést arról, hogy számtalan hibajelentés érkezett a céghez a múlt hétvégén.


Miután az Operánál kielemezték a felhasználók hibaüzeneteit kiderült, hogy a hibát a Microsoft SkyDrive alkalmazás okozza, mely ha egyszerre fut a böngészővel, az egyszerűen lefagy és 100 %-on kezdi el pörgetni a számítógép processzorát.

Az Opera szakemberei szerint a Microsoft alkalmazása, több mint 2 millió "NULL" karaktert küld a böngésző forráskódjába, amely ezt nem képes kezelni, és egyszerűen lefagy.

Steen szerint, a hiba elég váratlan volt, mivel az Opera 12.10-es verziója még a múlt hét elején jelent meg, azonban mégis a hétvégén jelentkeztek a problémák a felhasználóknál. Az Opera szerint, ez azért lehet, mivel nem magával a SkyDrive alkalmazással, hanem a szolgáltatással volt valami probléma. Ezt az is alátámasztja, hogy a Microsoft alkalmazása már egy jó ideje nem frissült, tehát nem egy frissítésre vezethető vissza a probléma oka.

Ugyanakkor érdekes az Opera szerint, hogy a probléma nem érinti az Internet Explorer, Chrome és a Firefox felhasználókat sem.

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kzcsaba · 8 év
Nem lehet a jelenség oka, hogy az Operán eljárt az idő?
Kori · 8 év
Hogy érted, hogy eljárt az idő? Ezt most nem értem.
foxtrott · 8 év
egy teljes gyaluláson és újragondoláson kellene átesnie az operának hogy felvegye a küzdelmet a többiekkel, IE 10 megkapta a chrome gördülékenységét, a 2-3 verziószámmal ezelőtti chrome stabilitását és rendszerhasználatát, firefox tapasztalataim szerint tartja a szokásos ütemtervet szóval frissül frissül de nem változik.....az operának meg lényegében csak csökken a telepítőcsomag mérete Grin és kb ennyi Grin báááááár ez csak a saját véleményem és nagyon sok fórumozó hozzászólása ahogy a netet böngészem ilyen témában
Mesant · 8 év
Ma a Skydrive problémát megoldotta az Opera a 12.11 1658-as build-del, de már az RC1 is megérkezett! Ettől függetlenül a Microsoft is dolgozik a problémán.
Kori · 8 év
Köszi az infót Mészi! Thumbs up Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

pesta
  • 2 Vendég
  • 6 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 18,860 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!