AMD - Elérhető a Catalyst 12.11 tizenegyedik bétája

A javított driver főként a nemrég megjelent Far Cry 3-hoz tartalmaz optimalizációkat. Ha a játékot 1600p-ben futtatjuk és be van kapcsolva a 8x-os MSAA élsimítás és az SSAO, akkor 25%-os javulást érhetünk el.

AMD Radeon 7870 align=
AMD Radeon 7870 Ghz Edition

Ha ugyanígy 1600p-ben 8x-os élsimítással és bekapcsolt HDAO mellett játszunk, ebben az esetben is akár 15%-kal gyorsabb lehet a játék. Ha X58-as vagy X79-es lapkakészletű alaplapunkba Radeon HD 7000-es videokártyát raktunk néha lefagyott a rendszer, ez javítva lett. Ha Crossfire Eyefinity módban használtunk több HD 7000-es videokártyát, akkor is néha lefagyott a rendszer, ezt is orvosolták.

Néhány DirectX 9.0c-t használó játék esetén képhibák jelentkeztek, a javítás erre is ad megoldást, valamint az XBCM betűtípus megjelenési hibái is javítva lettek. Sokan panaszkodtak, hogy a Media Player Classic Home Cinema lejátszó programban videólejátszási gondok merültek fel, ennek is a Catalyst volt az oka, ez a hiba is már a múlté.

Megjelent még egy CAP2-nek nevezett csomag is amit a Far Cry 3 miatt érdemes telepíteni a Catalyst mellé. Mivel még beta driver, előfordulhat, hogy újabb hibák lépnek fel, csak tesztelés céljából érdemes felrakni!

Az előbb említett CAP2 csomag range'>itt tölthető le, a legújabb béta Catalyst range'>pedig itt.


Ha kérdésetek, vagy mondanivalótok van, szóljatok hozzá a cikkhez.
Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lacika58 · 8 év
A béta Catalyst pedig itt. ide mutat

kepfeltoltes.hu/121204/Mesterm_gus_2012.12.04_21h39m54s_002__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kyss30 · 8 év
Én most tíz pece raktam fel de még nem teszteltem!Innen: http://support.amd.com/us/gpudownload...n8-32.aspx a másikat meg innen: http://support.amd.com/us/kbarticles/...river.aspx Amúgy nekem is lefagytak a játékok a másik béta driver miatt,remélem ezzel már jobb lesz!Cool
Mikeee · 8 év
#1
Megnéztem chrome-ba, firefoxba és internet explorerbe, nekem jó a link.
Kori · 8 év

Idézet

Megnéztem chrome-ba, firefoxba és internet explorerbe, nekem jó a link.


Mert javítottam a linket... Wink Nem hagyhattam, hogy több százan lássák úgy...
Mikeee · 8 év
Akkor, bocs, vmit elnézhettem.
Driver · 8 év
Nálam a stabil driver is produkál érdekes dolgokat, a játékoknál még nincs is gond de pl. az asztalon főleg böngészés közben hajlamos egy pillanatra befagyni a kép és aztán a rendszer ki is írja a tálcán, hogy a "A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt". Ideje lenne összekapni magad kedves AMD...

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)40 %
Nagyon jó (1)20 %
Jó (2)40 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Laci0222, Eleinor, muffin73
  • 8 Vendég
  • 135 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!