Microsoft - Kritikus frissítések a Decemberi Patch Kedd-en

A Microsoft által közzétett Decemberi jelentésből kiderül, hogy a Patch Kedden összesen hét javítás érkezik, melyek közül ötöt kritikus (távoli kódfuttatás, kettőt pedig fontos megjelöléssel látott el a szoftveróriás.

Az öt kritikus frissítésből, három magában foglalja a Windows és az Internet Explorer javítását, a másik két frissítést pedig az Office-t használók és a Windows Szerver változatát futtatók kapják meg a 2012-es Decemberi Patch Kedd alkalmával.

A Windows 8 kiadása utáni első Patch Kedd a Novemberi volt, melynek alkalmával számos frissítés érkezett a rendszerhez, melyet így már rendkívül stabilnak érzek használat közben és jó hír, hogy a rendszer teljesítményén is sikerült javítani a tapasztalatom szerint.

Itt megemlíteném, hogy sikerült azt is megtudnunk, hány frissítés érkezik a Microsoft új operációs rendszeréhez. Az információim szerint, a cég összesen három frissítést tervez kiadni a Windows 8-at használóknak, melyek közül kettő kritikus, egy pedig fontos megjelölésű.

Fontos megjegyezni, hogy a kritikus frissítések közül egy érinti a Windows 8-on szolgálatot teljesítő Internet Explorer 10-es változatát is, így mindenképpen érdemes lesz frissíteni. Ezen a ponton valószínűleg azok is megkapják a frissítést, akik feltelepítették Windows 7 rendszerükre az Internet Explorer 10 előzetes változatát.

Ami pedig a Windows RT-s rendszereket illeti, - itt ugye a Microsoft Surface-t használókat lehet elsősorban említeni egyelőre - azon rendszerekhez két frissítést kíván kiadni a cég, melyek mindegyike kritikus és itt is igaz, hogy a Internet Explorer 10-es változathoz is érkezik egy frissítés.

A Microsoft által közzétett frissítéseken kívül valószínűleg érkezni fog egy frissítés az Adobe Flash Playerhez is, mivel az Adobe áttért a szoftveróriás frissítési eljárására, így a Windows 8 felhasználók ezentúl minden hónap második keddjén kapni fognak egy javítást a Flash Playerhez, ha arra szükség lesz!

A frissítések telepítése után szükséges lesz a számítógép újraindítása is! A frissítések megjelenése a Windows Update-en magyar idő szerint, 2012 December 11.-én 19 óra után várhatóak!
Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesant · 8 év
Ebben az az érdekes, amit már korábban kitárgyaltunk, a szakmai oldalakon is vitatták, hogy a Microsoft vajon kész rendszert adott e ki október végén? Az eddig megjelent frissítések mennyisége szerint nem.
Kori · 8 év
Hát igen sajnos sok hibát bennhagytak a rendszerben, de mára a frissítéseknek köszönhetően nagyon stabil és jól működik... Smile
Mesant · 8 év
Nálam is. Viszont Sinofsky-nek mégis mennie kellett....
keftui · 8 év
Mesant - 2012. december 09. vasárnap, 10:47:13
"Sinofsky-nek mégis mennie kellett...."!, vagy Ő gondolta úgy, túl gyorsan, talán idő előtt kellett kiadni az oprendszert és ezért ment önként, nem tudhatjuk!
Ami az oprendszer készenléti, "készre szerelt" állapotát illeti, Te, mint hozzáértő tudod, hogy kész rendszer nincs, csak használható állapotban levő létezik! Az már egy más kérdés, hogy a "használható állapot" mit jelent, de a rendszer fogattatását figyelve, azért olyan eszeveszett nagy gondot nem hallottunk az eltelt másfél hónap alatt!
Korinak teljesen igaza van, mert az első update után az egyébként stabil rendszer még stabilabb lett, kifejezetten simán és gördülékenyen fut! :-)
Attila · 8 év
Szia Kori! Várni fogom kedden a W8 frissitéseket.
Üdv.
Attila
Smile
WeghA · 8 év
Üdv!
Na kész a frissítés. Minden oké.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

oroszlán, Vivid, Zsipu, Karakkrisz
  • 8 Vendég
  • 68 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 19,448 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!