Opera - Már tesztelhető az Opera 12.13-as verziója

Az Opera fejlesztői gárdája a 12.13-as Snapshotban a különböző hibajavításokon és teljesítményjavításokon kívül, ezúttal több újdonsággal is szolgál a tesztelő kedvű Opera rajongóknak.


A fejlesztők szerint az Opera legfrissebb tesztelésre szánt verziója számos optimalizálást tartalmaz a stabil 12.12-es verzióhoz képest, mivel a böngészőben jelentősen javítások mentek végbe a webes és a helyi tárolóknál (Web Storage, Local Storage), így az ezeket kihasználó oldalakon (pl. Twitter) komoly teljesítményjavulás tapasztalhatnak a felhasználók.


A fejlesztők ebben a verzióban már megvédik felhasználókat a böngészőben lévő alapértelmezett keresőszolgáltatások harmadik féltől származó alkalmazások engedély nélküli változtatásától. Ha tehát valamelyik ilyenfajta program megpróbálja megváltoztatni a böngészőben lévő alap keresőt, az Opera automatikusan visszaállítja az alapértelmezettet.

Megemlítendő még, hogy a böngésző automatikus frissítő szolgáltatása is javult, így az Opera csapata azt ígéri, hogy nem lesz többé frissítési problémájuk a felhasználóknak. A 2013-as első tesztelésre szánt Opera verzió tehát már letölthető az összes támogatott operációs rendszerre, 32 bites és 64-es kiadásban is.

Figyelem! Ez a verzió mindennapi használatra csak hozzáértő, tapasztalt felhasználók számára ajánlott!

Az Opera 12.13-as tesztelésre szánt verziója letölthető a hivatalos oldalról innen:

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesant · 7 év
Telepítettem, fantasztikus, sokkal jobb, mint a 12.12-es és ennél is már csak jobb lehet. Gyors, stabil és a biztonságáról már beszéltünk ezen az oldalon. Thumbs up
Phoenix · 7 év
Én 1 évvel ezelőtt használtam utoljára
2 okból:
1. Lassan jöttek be az oldalak.
2. Állandóan letiltotta a flasht.
Mindenesetre holnap kipróbálom.
Kori · 7 év
Mint tudjátok én inkább Firefox és IE párti vagyok, de 12.12-es változatot próbáltam ki utoljára, de most hogy ezt feltettem jelentős javulást tapasztaltam a stabil változathoz képest. Ezért fent hagyom pár napig az biztos, mert kicsit tesztelgetném még... Smile
Phoenix · 7 év
Ez nagyon jó!
Kori · 7 év
Nah, akkor nemcsak én látok javulást... Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Csabi1984
  • 4 Vendég
  • 10 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 18,860 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!