Opera - Letölthető az Opera 12.14-es hivatalos kiadása

Az Opera csapata egy igencsak kimerítő pár napon van túl. A fejlesztők alig hogy elkészültek a 12.13-as stabil változattal, máris hozzá kellett kezdeniük egy javított kiadás készítéséhez, mivel a frissen kiadott változattal igencsak komoly gondok adódtak a felhasználói visszajelzések alapján.


A böngészőben a felhasználóknak a kiterjesztések kereséséhez egyébként az Opera/Kiterjesztések/Kiterjesztések kezelése menüponthoz kell navigálniuk, vagy csak egyszerűen egyszerre megnyomni a Ctrl+Shift+E billentyűket. Ennek előhozása után kapunk egy listát a telepített kiterjesztésekről.

Az Opera 12.13-as végleges változatában azonban gondok adódtak az új frissítési eljárással melynél, ha a felhasználók kiterjesztéseket telepítettek, majd kézzel kerestek frissítéseket (Opera/Súgó/Frissítések keresése) böngészőjükhöz, az egy összeomlással válaszolt. "Összeomlás tapasztalható, amikor az Opera 12.13-as változatánál több kiterjesztés telepítése mellett próbálunk frissítéseket keresni." - írja az Opera egyik fejlesztője, a hivatalos blogban.


Ezenkívül, az Opera 12.13-as verziójánál a felhasználók a hulu.com oldalon böngészve, annak instabilitására lettek figyelmesek. Visszajelzésben ezt jeleztek is a fejlesztőknek, így azok minél gyorsabban neki tudtak kezdeni a probléma megoldásához.

Az Opera csapata sikeresen vette az fentebb említett akadályokat és a tegnapi napon kiadták a 12.14-es hivatalos stabil kiadást, mely már a problémákat teljes mértékben orvosolja.

Az Opera 12.14-es hivatalos stabil kiadása letölthető a hivatalos oldalról:

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesant · 7 év
Ez tényleg stabil! Telepítés óta nem omlott, nagyon strapabíró!
Kori · 7 év
Sikeresen javították a problémákat a fiúk. Smile
foxtrott · 7 év
na most tesztelgetem kicsit hogy bírja a terhelést Grin
Kori · 7 év
Inkább ezt hagyom harmadik böngészőnek egy kicsit, minthogy Chrome-ot tegyek fel.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 1 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 19,020 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!