XBOX - Kinect 2.0-val érkezhet a következő XBOX

A két héttel ezelőtti szivárgáskor részletes cikket írtam a következő XBOX specifikációjáról, melyet a most kiszivárgott információk teljes mértékben alátámasztanak. Akkor még csak sejthettük, hogy a Kinect-et integrálva fogja-e tartalmazni a Microsoft "Durango" kódnéven fejlesztett új konzolja.


A következő XBOX-ról szóló információkat a Kotaku.com hozta nyilvánosságra mely tudni véli, hogy a Microsoft új konzoljának már alaptartozéka lesz Kinect továbbfejlesztett, 2.0-s változata. Az oldal szerint a következő Kinect vezérlő nélkül már nem is fog elindulni a konzol, így azt minden XBOX 720-as modell alapértelmezetten tartalmazni fogja.

A nyilvánosságra került információk szerint a Kinect 2.0 minden eddiginél pontosabban lesz majd képes érzékelni a játékosok mozgását, mely vezérlő akár hat ember egyszerre való mozgását is tökéletesen letudja majd követni. A fejlesztéseknek köszönhetően, a Kinect 2.0 már az újaink és az arcizmaink legapróbb mozgását is képes lesz majd érzékelni, amely már jelentős javulást eredményez a jelenlegi modellel szemben.


A kiszivárgott információk szerint a Microsoft követkkező generációs játékkonzolja megkapja a "multitasking" szolgáltatást, melynek eredményeképpen akár több alkalmazás is futhat a konzolon egy időben. Az új szolgáltatásnak elsősorban nem a játékok terén lesz majd számottevő jelentősége, hanem az egyéb, a konzolra akár játék közben is letölthető és telepíthető alkalmazások esetében.

Ezek az alkalmazások ugyanolyan programozással fognak készülni, mint a Windows 8-ra vagy a Windows Phone-ra írt "Metro"-s programok, így vélhetően ezek az alkalmazások elég szép számmal lesznek majd elérhetőek a következő XBOX-on.

Az oldal azt is állítja, hogy a játékosok a futó játékokat akár fel is függeszthetik anélkül, hogy a játék pillanatnyi állását előzőleg elmentették volna, majd minden további nélkül indíthatnak majd egy másik játékot a konzolon. A játékokról így nem kell majd a játékosoknak mentési fájlt létrehozni, mivel ezt a konzol már képes lesz automatikusan elvégezni.

Korábban felmerültek a hírek azzal kapcsolatban, hogy a következő XBOX konzolnak már folyamatos internetkapcsolatra lesz majd szüksége, azonban a most kikerült infók e híreket nem támasztották alá, de nem is cáfolták azokat. Az új XBOX megjelenésére még a várakozásoknak megfelelően nagyjából a nyárig várnunk kell, de a kikerült információk alapján mindenképpen megéri várni a játékosoknak.

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mikeee · 8 év
Jó lesz mert mire ide ér áfával mindennel együtt 2x annyi lesz mint pl az usa-ba....
Kori · 8 év
Sajnos ez így szokott lenni... De ha megjelenik, akkor az XBOX 360 ára valószínűleg egy jókorát fog esni. Smile
pinokkio · 8 év
Áfa.? Amazon azt jól van.Nagyon ütős lesz.Smile
Kori · 8 év
Thumbs up Smile
yakkodori · 8 év
Azzal nincs gond hogy a férfi és női testfelépítés teljesen más? Anatómia kell ide, nem Duran-Duran processzor.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Vivid, muffin73
  • 7 Vendég
  • 132 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!