Windows 9 - Már 2014-ben jönne a Windows 9?

A Win8China nevű oldal, akitől már számos hasznos információt megtudtunk, most újra egy igen jelentős információval tud szolgálni a Windows 9 megjelenési dátumát illetően.


Mely szerint 2014 novemberében már kapható lenne a Windows 9 a boltokban, a béta verzió pedig 2014 januárjától lenne elérhető. Persze ez jelenleg még csak a találgatás ideje, de talán van hitelessége, ha arra gondolunk, hogy évente szeretné a cég frissíteni operációs rendszerét, amit idén a Blue fog megtenni a Windows 8-hoz.

Egyenlőre még nem tudni, hogyan alakul a Windows 9 megjelenése, de ha valóban 2014-ben szeretnék kiadni, akkor hamarosan ténylegesen munkához kell látniuk, ami majd leginkább a Blue megjelenése után fog igazán megindulni, sajnos még utóbbival is sok a bizonytalan dolog, szintúgy a megjelenés pontos ideje is.

Így nem igazán lehet egyértelműen igazat adni a dolognak és személy szerint én nem nagyon hiszek ebben az időpontban (sokkal inkább 2015 novemberében), de lehet, hogy majd a Win8China és a Microsoft rám cáfol. A megjelenési dátum mellet még azt is említik, hogy az érintésvezérlésben is számíthatunk fejlesztésekre, ami nem lenne nagy meglepetés.
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
piXer · 8 év
Érdekes cikk, egyenlőre még 7-tel tolom, de nyáron tervezem már a 8 feltelepítését, bár nem vagyok benne annyira biztos, lehet meg kellene várni a Blue-t. Az első sorban van egy elírás, mégpedig a Windows 9 helyett, Windows 8 van írva.

***
Thumbs up Javítva! Smile

Üdv Kori
Kori · 8 év
Én sem tartom valószínűnek a 2014-es időpontot, már csak azért sem, mert a Windows 8 előtt is hallottunk ilyen időpontokat, melyek az idő nullásával szépen tolódtak és tolódtak kifelé, míg el nem érték a 3 éves időhatárt (2009. Október-2012. Október), melyet a Microsoft már előre bejelentett.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

sergei24
  • 11 Vendég
  • 108 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,342 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!