Windows 7 - Már automatikusan telepíti a rendszer az SP1-et

Bár valószínűleg nem sok Windows 7 felhasználó van aki még ne használná a rendszerhez készült Service Pack 1-et, mindenesetre ezentúl nem is lehet ez másként, mivel ha az automatikus frissítések be vannak kapcsolva a rendszer automatikusan letölti és telepíti majd a szervizcsomagot.


Erre a lépésre legfőképp azért volt szükség mivel a Windows 7 RTM verziójának támogatása április 9-én le fog járni. A frissítéseket egyedül SCCM (Systems Center Configuration Manager) és WSUS-t használó rendszerek nem fogják automatikusan telepíteni, itt a rendszergazda teljes irányítással rendelkezik a Service Pack 1 telepítése felett.

A Windows 7 SP1 is már majdnem pontosan 2 éve elérhető (2011. február 22.), így már bőven ideje is volt, hogy a frissítés automatikusan települjön és az esetleg nem hozzáértő felhasználóknak is felkerüljön a számítógépére.

Forrás: Microsoft
Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 8 év
Ez nagyon jó döntés a cég részéről, bár ugye elkerülhetetlen is volt, a támogatás megszűnése miatt.

Az első szervizcsomaggal telepített Windows 7 rendszerek rendkívül megbízhatóak és stabilak, enélkül a rendszerben még megtalálhatóak lennének a korai gyermekbetegségek, melyek a Windows 8 esetében is tapasztalhatóak. (Ezen változat majd a reményeink szerint a Blue.)

A cégek nem véletlenül szokták megvárni a Windows rendszerekhez az első javítócsomagot.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

derg229, AttisX
  • 5 Vendég
  • 46 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,444 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!