Windows Blue - Letölthető a Windows Blue asztali háttérképe

Szerencsére már elég sok új információt kaptunk arról, hogy mit is várhatunk a Windows Bluetól, amelyek alapján kijelenthető, hogy a Microsoft jelentősen kíván javítani az új operációs rendszerének, a Windows 8-nak a teljesítményén és használhatóságán.


A korábban kiszivárgott képeken látható volt a Windows 8 Kezdőképernyőjén az Asztal csempéje, mely a tesztelők által éppen használt háttérképet mutatta, melyet aztán néhány forrásból vissza is igazoltak, ám nem valószínű, hogy aki felteszi majd a Windows Blue-t például a Windows 8 rendszerére, annak majd az asztali háttérképe is megváltozna a frissítés telepítését követően.

Én azt tartom a valószínűnek, hogy az új háttérképpel a felhasználói feleletet, a megjelenést és a rendszer teljesítményét szeretnék vizsgálni. Az új háttérkép ugyanis, mint jól látható sötétebb a Windows 8-ban jelenleg használt háttértől... A háttérkép telepítésével sajnos azonban a Blue nélkül nem érhető el jelentős teljesítményjavulás a rendszerünknél, viszont jól jöhet azok számára, akik nem szeretik, ha az asztaluk túlságosan világos.

Én személy szerint már jó egy-két hete használom és teljesen kellemes, még az sem zavar, hogy ablakok fehér színűek, bár mint tudjuk a Windows 8-ban, ha nagyon akarnám, akkor ennek színét is megtudnám könnyen változtatni, illetve saját ízlés szerint kikeverhetném az "Ablakok színe és megjelenése" rész alatt a rendszeren belül. (Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Személyre szabás\Ablakok színe és megjelenése)

Az asztali háttérkép 2560x1600-as felbontásban tölthető le, így a nagyobb monitorokon is tökéletes megjelenést biztosít. A háttérképet elmentheted a számítógépedre, ha a lenti letöltésre kattintasz, majd a Jobb klikk és a "Kép mentése más néven..." opcióra kattintasz... (Firefox alatt, de a többi böngésző esetében is hasonló) De akár azonnal beállíthatod háttérképként, ha a "Beállítás háttérképként..." lehetőséget választod.

A Windows Blue asztali háttérképe letölthető innen:

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 7 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tomyyoe92 · 8 év
Win Blue-t használsz? Grin
Honnan lehetne hozzájutni? Smile
Ricsi99 · 8 év
Majd 2013 év vége felé érkezik a Windows Blue(de szerintem biztos lesz előzetes)
Joco1114 · 8 év
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nem jön be ez a wall. Sad A matekfüzetembe rajzoltam a suliban hasonlókat, ha unatkoztam...
Anonim felhasználó · 8 év
A kép milyen testet ábrázol?
yakkodori · 8 év

Idézet

A kép milyen testet ábrázol?

Szilárd halmazállapotú Microsoft sokszöget.
Sound · 8 év
de ez most nem úgy volt, hogy fake? Tongue
Anonim felhasználó · 8 év
@yakkodori: Ha 2D-ben nézzük, akkor igen.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 10 Vendég
  • 237 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,448 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!