Windows Phone - A Windows Phone 7.8 és 8 támogatási ideje

Azt már tudjuk, hogy a Surface támogatása 2017-ig tart, valamint azt is, hogy a Windows 8 2018. januárjáig rendelkezik általános támogatással. Most pedig a két Windows Phone verzió támogatási idejei is kiderültek.


A Microsoft terméktámogatási oldala szerint a Windows Phone 7.8 egészen 2014. szeptember 9-ig biztosan kap támogatást, viszont meglepő módon a Windows Phone 8 csak 2014. június 8-ig.

A jelenlegi helyzet szerint tehát a Windows Phone 7.8 tovább kap támogatást mint az újabb verziójú Windows Phone 8, de ne essünk emiatt csapdába, mivel a 7.8 számára ez a dátum valószínűleg ténylegesen a végét jelentheti. Ennek oka, hogy a 7-es verzió nem frissíthető az újabb 8-asra.


Ellenben a Windows Phone 8-al, ami ahogy a Microsoft is megerősítette a fent látható Twitter bejegyzésében, frissíthető lesz az újabb verzióra, ebből nyilván az következik, hogy a támogatási idő lejártára már meg fog jelenni egy vagy több jelentős frissítés is.

Ez a frissítés valószínűleg a "Blue" lesz, ami idén ősszel érkezhet meg nem csak Windows Phone 8-ra hanem Windows 8-ra is. Találgatások felmerültek azzal kapcsolatban is, hogy a Windows Phone 7 még valamikor kaphat egy utolsó frissítést, bár ennek valószínűsége elég csekély.
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Anonim felhasználó 6 év

Idézet

Találgatások felmerültek azzal kapcsolatban is, hogy a Windows Phone 7 még valamikor kaphat egy utolsó frissítést, bár ennek valószínűsége elég csekély.

Semmi sem lehetetlen.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 9

csabika01, szistvan1, vizesember, POKA, SLaci, ssteve, lophas, 6111, csita1967

  • 6 Vendég
  • 249 Tagok ma
  • 10 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!