Windows 8 - Hivatalosan is elérhetővé vált a Windows Embedded 8

A Windows Embedded 8 rendszer már nyilvánosan elérhető és a Microsoft is elindított egy honlapot ebből a célból a GetWindowsEmbedded8.com címen. Az Embedded termékcsalád olyan beágyazott operációs rendszer melyet különleges üzleti célokra terveztek, ilyen rendszerek futhatnak például a banki automatákon, vagy akár a repülőtér termináljainak kijelzői mögött.


A Windows Embedded 8 lényegében a Windows 8 által debütált technológiákat viszi tovább és persze az ipari eszközök által nyújtott plusz lehetőségeket, mely mind a fogyasztó és mint az alkalmazottak számára biztosítja a kívánt információkat. Elődjéhez képes továbbfejlesztett biztonsággal és bővített funkcionalitással rendelkezik.

Az elindított weboldalon a letöltési linkek már elérhetőek az arra jogosultaknak, valamint számos információ arról, hogyan használható a rendszer kereskedelmi áruházak számára vagy például orvosi célokra.

Ráadásként a Microsoft tervezi, hogy a Windows Embedded 8 fogyasztói a későbbiekben kifejezetten az üzletágukhoz tartozó funkciókkal bővíthetik majd a rendszer tudását. Ez körülbelül júliustól lesz elérhető.

Forrás: Microsoft
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yakkodori · 8 év
Beágyazott mi? Engem azokra a 'beágyazott" Windowsokra emlékeztet amik előtelepítve vannak..azokat hogy utálom. Kifizettetik az emberrel az OP.rendszert is de a serial kulcsot meg zsebre vágják nem beszélve a telepítő lemez hiányáról. Szerencsére az embedd nem ezt jelenti, csak gondoltam megosztom nem tetszésemet az előtelepítettel kapcsolatban. Grin
Driver · 8 év
Na igen, arról nem is beszélve, hogy akad ahol feltelepítenek egy rakás felesleges dolgot rájuk és a rendszer legalább kétszer olyan lassú lesz mint normális esetben.
nyakas · 7 év
Megoldás:
Windows key viewer, product key onnan "kontrollcé-kontrollvé"valahova elment, gép restart, vinyó újrapartícionálás, teljesen szűz windows telepítése, aktiválás a kopizott kulccsal, és gon egy szál se Grin

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 28 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,444 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!